Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

32" Acer XZ321Qbmijpphzx Gaming

Zobraziť katalóg
32" Acer XZ321Qbmijpphzx Gaming
4,6 5 hodnotení
LCD monitor čierny, FHD (1920x1080) VA LED panel, 144Hz, 100M:1, 300cd/m2, 4ms, DisplayPort, USB 3.0 Hub, HDMI, BlueLightShield, Flickerless, Low Dimming, Height adjustment, ComfyView, VESA, reproduktory DTS 2x7W
Kód:  WO097h8l5 Produktové číslo:  UM.JX1EE.005 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" Acer XZ321Qbmijpphzx Gaming


vypnuté
Zakřivená obrazovka
 

Svet nie je plochý

Vychutnajte si viac obklopujúci obraz pri sledovaní filmov, hraní hier alebo pri prezeraní webových stránok vďaka zakrivenej obrazovke s polomerom zakrivenia 1 800 R. S týmito Full HD monitormi s pomerom strán 16:9 budete doslova obklopený tým, čo sa bude nachádzať na obrazovke.

vypnuté
FreeSync
 

Plynulo, ako je to možné

Tieto monitory sa môžu pochváliť technológiou FreeSync, čo znamená, že môžu spolupracovať s grafickými kartami a ovládačmi, ktoré technológiu FreeSync podporujú, na odstránenie trhania obrazu pri súčasnej minimalizácii oneskorenia a latencie.

vypnuté
Frekvence až 144 Hz
 

Absolútne plynulá akcia

Skrátka neznášate sledovanie rozmazaných akčných scén a ghosting efektu pri prechodoch medzi scénami? Vďaka vysokej obnovovacej frekvencii až 144 Hz a rýchlym 4 ms odozvám je všetok pohyb vykreslovaný absolútne plynulo.


vypnuté
VA panel
 

Dokonalý obraz

Technológia panelu VA vám prinesie ostrý obraz s bohatými farbami a vysokým kontrastom pri širokých pozorovacích uhloch a technológia Dark Boost vám umožní nastaviť úroveň kontrastu, takže uvidíte každučký detail aj v tmavých scénach. Šesťosé nastavenie farieb vám potom umožní farby doladiť pre ich úžasnejšie a ešte prirodzenejšie podanie a presnejšie detaily.

vypnuté
Acer VisionCare
 

Pohodlné sledovanie

Technológia Acer VisionCare pomáha znižovať únavu očí tým, že eliminuje blikanie obrazovky a mieru vyžarovania modrého svetla. Keď sa stmieva, Low Dimming vám umožní rýchlo nastaviť jas na najnižší stupeň pre príjemne ukľudňujúce zážitky a ešte menšie namáhanie očí.

vypnuté
Široké pozorovací úhly
 

Nová perspektíva

Získajte z vašich multimédií čo najviac. Vďaka širokým pozorovacím uhlom rady XZ1 si môžete vychutnať filmy, fotky a hry, bez ohľadu na to, v akej časti miestnosti sa nachádzate. Obrí zakrivený displej všetko zobrazí jasne a ostro a vďaka VA technológii panela aj pri pohľade z širokých uhlov. Pre prácu na viacerých úlohách naraz môžete k monitoru jednoducho pripojiť dva počítače a pomocou funkcie Picture-by-Picture rozdeliť obrazovku na dve časti.


vypnuté
Hodně konektorů
 

Široké možnosti pripojenia

Ak sa často musíte vysporiadať s obrovským množstvom dát za krátky čas, sú pre vás monitory Acer XZ1 ideálnou voľbou. Rozhranie HDMI 2.0 zaisťuje mimoriadne rýchly prenos dát. Štyri porty USB 3.0 zase umožňujú pripojiť súčasne myš, klávesnicu, slúchadlá a mobilný telefón.

vypnuté
Pohodlné nastavení obrazovky
 

Ergonomická konštrukcia

Ergonomická konštrukcia umožňuje prispôsobiť monitor tak, aby vyhovoval vašim potrebám a dosiahnuť maximálneho pohodlia pri sledovaní obrazu. Jednoducho monitor nakloníte v rozsahu od -5 ° do +25° alebo nastavíte výšku až o 120 mm, zatiaľ čo mu nehybný podstavec zaručuje stabilnú oporu. Nájdite si tú najpohodlnejšiu pracovnú či hernú pozíciu pre hodiny zábavy.

vypnuté
Snadné ovládání
 

Nastavte si funkciu tlačidiel

Pomocou dvojice ľahko dostupných tlačidiel je možné pre rýchlejší prístup a ovládanie štandardne meniť úroveň jasu a hlasitosti. Tou najlepšou vecou je však fakt, že môžete pre vaše pohodlie kedykoľvek zmeniť význam týchto tlačidiel. Jednoducho na ne nastavíte to, čo je pre vás najdôležitejšie.

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

VESA prichytenie
100×100 Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jakou barvou svítí dioda na monitoru. Díky

Dobry den ma tento monitor vystavene reproduktori sve aby zvuk sel z monitoru?

Dobry den,monitor mám chvilku.Vsimnul jsem si bílých skvrn na černý obrazovce..to je asi něco špatně ne?

Dobrý den, bude jeste k mani ten monitor do Vanoc? Chtel jsem objednat, dat do kosiku a najednou zmizela z nabidky.

Dobry den, chtel bych se zeptat lidi, kteri uz monitor maji na jednu otazku. Neni fullHd rozliseni pri 32" trochu malo? Nejsou "videt" jednotlive pixely? Mam 27", uvazuji o koupi tohoto monitoru, ale mam z toho trochu strach :) Jde mi (prekvapive) o hrani pocitacovych her, nejsem na monitoru uplne namacknuty Diky za nejake recenze, na internetu je jich fakt malo

Diskusia a poradňa k 32" Acer XZ321Qbmijpphzx Gaming
Príslušenstvo pre 32" Acer XZ321Qbmijpphzx Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Acer XZ321Qbmijpphzx Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Acer XZ321Qbmijpphzx Gaming. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" Acer XZ321Qbmijpphzx Gaming.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií