Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

32" GoGEN TVF 32N540 STWEBW

Zobraziť katalóg
32" GoGEN TVF 32N540 STWEBW
5 2 hodnotení
Televízor – SMART LED, 81cm, HD Ready, 200Hz, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, USB, SCART, LAN, WiFi READY, HbbTV, webový prehliadač, CI+, hotelový mód, repro 2× 6W, VESA, A+
Kód:  WG9532d8 Produktové číslo:  GOGTVH32N540STWEBW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" GoGEN TVF 32N540 STWEBW


SMART televízor GoGEN TVH 32N540 STWEBW má vo výbave moderné funkcie pre potešenie každého používateľa. Vychutnajte si všetko z pohodlia gauča. Priamo na obrazovke si prehliadnete webové stránky a tiež možno jednoducho streamovať videá či hudbu prostredníctvom DLNA. Prehrá obsah z telefónu, tabletu aj notebooku prostredníctvom dostupnej siete, ku ktorej sa pripojíte káblom k routeru.

Kľúčové vlastnosti televízora GoGEN TVH 32N540 STWEBW

  • HD Ready rozlíšenie na 32" uhlopriečke
  • Rýchle obrazové spracovanie (200 Hz)
  • Tuner DVB-C/S2/T/T2 HEVC
  • Podpora služieb HbbTV
  • Kontrola nad Smart TV z tabletu alebo smartfónu
  • Energetická trieda A+ zaručuje nízku spotrebu
  • Po registrácii rozšírená záruka na 40 mesiacov

Inteligentný televízor s komfortom tunera DVB-C/S2/T/T2 HEVC

Hlavným účelom televízora je príjem TV programov prostredníctvom digitálneho tunera. Televízor GoGEN TVH 32N540 STWEBW má tuner pripravený na všetky používané normy na našom území aj ešte len pripravovaný štandard vysielania DVB-T2 HEVC H.265.  Aktuálne je možné prijímať káblovým DVB-C, anténnym DVB-T alebo satelitným DVB-S2, ktorý dopĺňa Skylink Fast Scan pre kompletné služby Skylink a vždy aktuálny zoznam programov bez potreby ručného prelaďovania.

Všetko ako na dlani s HbbTV

Technológia HbbTV dodá televíznemu vysielaniu šťavu. Divákovi prinesie prídavné informácie, zaujímavé tipy a odkazy na zaujímavý obsah, ako sú fotografie a videá. S ním sa sprístupní mimoriadne bohatý archív, kde nájdete tisíce hodín najrôznejších relácií.

Smart Center

So Smart Center získava ovládanie inteligentného televízora úplne nový rozmer komfortu. Stačí prepojenie s tabletom alebo smartfónom, kde budete mať nainštalovanú aplikáciu Smart Center. Následne získate dokonalý prehľad o televíznom programe s podrobnými informáciami o programoch, pohodlné ovládanie dotykom na displeji tabletu alebo ovládanie hlasom. A dokonca dokáže preniesť televízne vysielanie na displej tabletu, rovnako ako fotky a videá z tabletu ukážete na obrazovke TV GoGEN TVH 32N540 STWEBW.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
73,6 cm Hotovo!
Výška
47,5 cm Hotovo!
Hĺbka
17,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
43,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,51 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×100 Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaký je rozdíl mezi vestavěný wi-fi a wi-fi ready

Dobrý den, dle vaší rady jsem pořídil k televizi modul USB WIFI 1, Při nastavování bezdrátové sítě je vyhledán můj routr. Po zadání hesla se TV tváří jako že připojuje, ale k připojení nedojde. Heslo zadávám správné (mám napojeno několik mobilních zařízení). Co mám udělat aby k připojení došlo?

Dobrý den, chtěl bych mít televizi napojenou na wi-fi. Je "Gogen USB WIFI 1" vhodný pro tuto televizi? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jaký ci modul pouzit k teto Tv

Dobrý den Jaký wifi adapter lze použít u tohoto TV musí být Gogen nebo jaký koliv?

Dobrý den nemohu za živého boha přijít na to jak zapnout TV s ovladačem mě to prostě nejde. Vždy musím sáhnout dozadu za TV a tam to spustit po vypnutí už ovladač nefunguje. Kde je chyba?? Děkuji

Dobrý den musím mít stejnou značku mobilu nebo tabletu na spojení s tv? Nebo mohu mít jiné zřízení s androidem? Děkuji Karel

Diskusia a poradňa k 32" GoGEN TVF 32N540 STWEBW
Príslušenstvo pre 32" GoGEN TVF 32N540 STWEBW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Gogen TVH 32N540 STWEBW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32-Zoll Gogen TVF 32N540 STWEBW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32-Zoll Gogen TVF 32N540 STWEBW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" Gogen TVH 32N540 STWEBW.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií