Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

32" Gogen TVH 32R15 FE

Zobraziť katalóg
32" Gogen TVH 32R15 FE + Bluetooth slúchadlá zdarma
5 1 hodnotení
Televízor – SMART LED, 81cm, HD Ready, 200Hz, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2×HDMI, 1×USB, VGA, LAN, Bluetooth, DLNA, Miracast, WiFi, HbbTV, webový prehliadač, Skylink Fast Scan, CI+, hotelový režim, VESA, repro 2×6W, A+
Kód:  WG9532c7 Produktové číslo:  GOGTVH32R15FE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" Gogen TVH 32R15 FE



Špeciálna edícia s hodnotným darčekom

Nový model televízora GoGEN v špeciálnej futbalovej edícii je určený najmä všetkým športovým fanúšikom. Súčasťou balenia televízora Gogen TVH 32R15 FE z tejto limitovanej edície je navyše špeciálny darček v podobe Bluetooth® slúchadiel GoGEN. Slúchadlá pripojte pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth® k televízoru a razom sa ocitnete priamo v centre diania. Bez akýchkoľvek iných rušivých elementov.

Kombinácia ostrého obrazu televízora GoGEN a výborného zvukového podania bezdrôtových slúchadiel, vás jednoducho prenesie na futbalovú tribúnu, na biatlonovú strelnicu alebo napr. do boxerského ringu. Prenos vášho obľúbeného športu bude teraz ešte príjemnejší. Slúchadlá navyše možno pripojiť technológiou Bluetooth® aj k mobilnému telefónu alebo tabletu.


Moderný televízor GoGEN s mnohými funkciami

Smart LED TV Gogen TVH 32R15 FE s uhlopriečkou 81 cm a moderným dizajnom bude pre vás to pravé. Elegantnú čiernu farbu tohto televízora dopĺňa štýlový strieborný prúžok na spodnej strane rámčeka. Obrazovka Smart TV ponúkne HD ready rozlíšenie a zobrazovaciu frekvenciu s hodnotou 200 Hz CMP.

Funkcia bluetooth vám značne uľahčí spojenie televízora s ďalšími užitočnými zariadeniami akými môžu byť slúchadlá, soundbar alebo s inými externými reproduktormi.



DVB-T2 – vysielanie budúcnosti!

Televízor s integrovaným DVB-T2 prijímačom vám bude bez problémov fungovať aj po prechode pozemného vysielania na nové pásmo. Televízor zvyčajne býva nákladnou investíciou, ktorú neradno podceniť, a preto vám garantujeme, že s TV Gogen TVH 32R15 FE budete na túto zmenu pripravení. 

SKYLINK FAST SCAN

Televízor Gogen je vybavený satelitným DVB-S2 tunerom, ktorý dopĺňa Skylink Fast Scan.


Satelitný tuner má dve veľké výhody:

  • Odpadá nutnosť investície do satelitného prijímača, stačí si zaobstarať slot pre dekódovaciu kartu
  • Použitie len jedného spoločného televízneho ovládača


V čom spočíva výhoda SKYLINK FAST SCAN?

  • Zaručuje funkčnosť kompletných služieb Skylink
  • Vždy aktuálny zoznam programov bez potreby prelaďovania


Na internet a aplikácie s integrovanou WiFi

Otvorený internetový prehliadač vkusne dopĺňa rad užitočných aplikácií ako YouTube, Facebook, Twitter a mnohé ďalšie, ktorými je televízor Gogen TVH 32R15 FE vybavený už z výroby. Veľkou výhodou je integrovaná WiFi, zaisťujúca bezchybný chod internetu a na internetovom pripojení závislých aplikácií. Vďaka funkcionalite DLNA môžete televízor prepojiť prostredníctvom domácej siete s ostatnými prístrojmi, ktoré tiež podporujú DLNA. Funkcia Miracast vám zase umožní zrkadliť obsah vášho telefónu priamo na TV obrazovke.



Tisíce filmov a seriálov na dosah s GoGEN TV

Vstúpte do sveta VOYO a razom získate prístup k svetovým filmom a seriálom. Navyše môžete sledovať športové prenosy svojich obľúbených tímov a športovcov alebo zhliadnuť obsah prémiových kanálov. A to všetko bez nutnosti čakania na stiahnutie. Obsah videotéky VOYO je streamovaný napriamo.


SMART televízor Gogen TVH 32R15 FE umožňuje prístup aj do americkej videotéky Netflix. Stlačením jediného tlačidla na diaľkovom ovládači. Netflix v poslednej dobe ponúka okrem klasických filmov a seriálov tiež vlastnú hodnotnú tvorbu, a to predovšetkým na poli seriálov. Vďaka tejto službe tak získate takmer nekonečný výber na spríjemnenie všedného večera.



YOUTUBE priamo na vašej Gogen TV

Najobľúbenejšia sociálna sieť so zameraním na videoobsah je ľahko dostupná aj v SMART TV. Bez nutnosti akejkoľvek ďalšej inštalácie sa po pripojení k internetovej sieti ľahko dostanete k miliónom hodinám najrôznejších videí, videoklipov a filmov. Vďaka funkcii Miracast, čiže zrkadlenie obsahu prenosného zariadenia, môžete jednoducho ovládať aplikáciu Youtube cez váš mobil alebo tablet. Stačí mať televízor a prenosné zariadenie pripojené k rovnakej internetovej sieti.



Podpora technológie HbbTV

Smart TV GoGEN podporuje technológiu hybridného televízneho vysielania = spojenie digitálneho televízneho vysielania a širokopásmového internetu, ktoré ponúka napr. prístup do kompletného archívu ČT v aplikácii iVysílání, ktorá obsahuje videá z tvorby Českej televízie, čo dnes predstavuje vyše 10 rokov nepretržitého videa. Pre detských divákov ponúka podobný archív s prístupom k detským reláciám iVysílání :Déčko. Ponuka aplikácií v menu HbbTV je neustále rozširovaná o praktické aplikácie k významným športovým a spoločenským udalostiam.



Energetická trieda A+

Televízor Gogen je zaradený do energetickej triedy A+, teda sa nemusíte obávať vysokých nákladov na elektrickú energiu a môžete si užívať nového spoločníka po celý deň.


Predĺžená záruka

Značka GoGEN si je istá kvalitou svojich výrobkov a preto na TV 32R15 FE poskytuje predĺženú záruku 40 mesiacov. Stačí sa zaregistrovať tu.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
73,5 cm Hotovo!
Výška
48 cm Hotovo!
Hĺbka
18,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
44 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
10 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli de televize propojit s PC. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, mám dotaz jestli je potřeba k televizi pokojovou anténu popřípadě jakou? Nemám možnost jineho přijímače.

Je možné připojit Bluetooth sluchátka? Děkuji.

Dobrý den, je možné u této TV nahrávat na USB disk? Děkuji.

Diskusia a poradňa k 32" Gogen TVH 32R15 FE
Príslušenstvo pre 32" Gogen TVH 32R15 FE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Gogen TVH 32R15 FE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Gogen TVH 32R15 FE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" Gogen TVH 32R15 FE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" Gogen TVH 32R15 FE.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií