Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

32" Gogen TVH 32R360 STWEB

Zobraziť katalóg
32" Gogen TVH 32R360 STWEB
4,7 3 hodnotení
Televízor SMART LED, , HD Ready, CMP 200 (50Hz), Direct LED, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, DLNA, HbbTV, Netflix, VESA 200×100 mm, repro 12W, trieda energetickej účinnosti A+
Kód:  WG9532v Produktové číslo:  GOGTVH32R360STWEB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" Gogen TVH 32R360 STWEB


Čiernu eleganciu tohto inteligentného televízora Gogen výborne dopĺňa strieborný prúžok na spodnej hrane rámčeka, vďaka čomu sa bude skvele vynímať v modernom interiéri. Do domácnosti prinesie kompletnú televíznu a filmovú zábavu, ale aj obrovské množstvo inteligentných služieb, vďaka ktorým budete mať oveľa širšie možnosti na to, ako sa zabaviť. Televízor Gogen TVH 32R360 STWEB SMART LED je zaradený do energetickej triedy A+, a teda sa nemusíte obávať vysokých nákladov na elektrickú energiu a môžete si užívať tohto spoločníka po celý deň.

Kľúčové vlastnosti televízora Gogen TVH 32R360 STWEB SMART LED

  • Vydarený moderný dizajn a 56 cm veľká uhlopriečka
  • HD Ready s rýchlym obrazovým spracovaním CMP 200
  • Tunery pre dnešok aj budúcnosť (DVB-C/S2/T2 HEVC)
  • Jednoduché streamovanie v domácej sieti a online obsah na HbbTV, YouTube, Netflix...
  • Pripravený na bezdrôtové pripojenie WiFi

Pripravený na vysielanie budúcnosti

Televízor Gogen TVH 32R360 STWEB SMART LED získal certifikát DVB-T2. Divák, ktorý si zakúpi tento televízor má istotu, že po začatí vysielania DVB-T2 je pripravený prijímať špičkový digitálny obraz. Budete tak pripravení na blížiacu sa zmenu a nemusíte už kupovať nový tuner. Tuner DVB-S2 tiež dopĺňa funkcia Skynlink Fast Scan, takže si môžete užívať najnovšie satelitné služby ihneď.

TV Gogen je v sieti ako doma

Pohodlne sa usaďte a konzumujte nekonečný obsah internetu. Otvorený internetový prehliadač dopĺňa rad užitočných funkcií, ako je YouTube, Facebook, Twitter a mnohé ďalšie. Domáce zdroje multimediálnych súborov zužitkujete pomocou univerzálneho štandardu DLNA, takže na obrazovku televízora Gogen TVH 32R360 STWEB SMART LED prenesiete obsah z NAS aj z notebooku.

Niečo navyše

Televízor podporuje technológiu HbbTV, vďaka čomu ponúka napr. prístup do kompletného archívu ČT v aplikácii iVvysílání, ktorá obsahuje vyše 10 rokov videí. Pre menších divákov sú prístupné detské relácie iVysílání :Déčko. Inteligentný televízor Gogen TVH 32R360 STWEB SMART LED má aj prístup do americkej streamovej televízie Netflix, kde sú za mesačný poplatok na výber celosvetovo populárne filmy i seriály.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

PREDĹŽENÁ ZÁRUKA TELEVÍZOROV GOGEN

Moderné technológie televízorov GoGEN prechádzajú dôkladnou kontrolou a skúškami kvality. Značka GoGEN o svojich produktoch nepochybuje, preto môžete po registrácii na webových stránkach výrobcu využiť mimoriadny benefit – nadštandardnú predĺženú záruku 40 mesiacov na všetky LED televízory GoGEN.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Skylink Live TV, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
73,6 cm Hotovo!
Výška
48 cm Hotovo!
Hĺbka
18,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
43,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné na tuto TV streamovat / promítat obraz z monitoru PC / NTB za pomoci domácího síťového připojení, nebo pouze přez HDMI?

Dobrý den, funguje na této televizi O2TV?

Dobrý den, nemáme žádné TV kabely, pouze Wifi (bezdrátové). Co všechno je nutné k této TV dokoupit, aby jela jako televize a zároveň se mohl využít i internet (je nutný wifi adapter, tv anténa, klávesnice, myš,...apod.)?

Dobrý den, umožňuje TV sama o sobě bezdrátové připojení k Wi-Fi? Předem děkuji za odpověď.

Dobry den pujde na teto tv aplikace sledovanitv ? Dekuji za odpoved

Dobrý den, jaký držák na zeď je k této TV vhodný? Děkuji Luboš

Dobrý den, zajímalo by mne, zda u této televize se u funkce EPG zobrazují české znaky korektně včetně diakritiky. Děkuji, Milan P.

Diskusia a poradňa k 32" Gogen TVH 32R360 STWEB
Príslušenstvo pre 32" Gogen TVH 32R360 STWEB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Gogen TVH 32R360 STWEB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Gogen TVH 32R360 STWEB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" Gogen TVH 32R360 STWEB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" Gogen TVH 32R360 STWEB.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií