Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

32" HP Pavilion 32 QHD

Zobraziť katalóg
32" HP Pavilion 32 QHD
5 2 hodnotení
LCD monitor Quad HD 2560×1440, displej VA, 16:9, odozva 5ms, obnovovacia frekvencia 75Hz, FreeSync, jas 300cd/m2, kontrast 3000:1, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, USB-C, USB, slúchadlový výstup, VESA (4WH45AA)
Kód:  WP087e8n Produktové číslo:  4WH45AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" HP Pavilion 32 QHD

Pomer strán je teda 16:9. perfektne kvalitnými farbami a skvelým kontrastom. Povrch obrazovky je matný, ponúkne preto dobrú čitateľnosť aj vo svetlej miestnosti. Čo sa týka rozlíšenia, sa monitor dopracoval na 2560 × 1440 px. Odozva 5 ms vám postačí na obyčajné využitie počítača, prácu aj sledovanie filmov. Obnovovacia frekvencia 75 Hz je hodnota, ktorú nájdete u väčšiny monitorov. Značka HP definovala jas na 300 cd/m2. Na spojenie s počítačom môžete využiť USB-C, HDMI 2,0 a DisplayPort.

  • Najväčšie rozlíšenie je 2560 × 1440 px
  • Matný povrch displeja s dobrou čitateľnosťou
  • Odozva 5 ms a frekvencia obnovovania 75 Hz
  • Jas až 300 cd/m2
  • Monitor je kompatibilný s držiakmi štandardu VESA
  • Obvyklá spotreba 32" HP Pavilion 32 QHD je 52 W

Konštrukcia a výbava monitora 32" HP Pavilion 32 QHD

Displej od výrobcu HP dosahuje rozmery 73,8 × 51,5 × 21,1 cm Počítajte s hmotnosťou 8900 kg. Zásadné je rozhranie pre vstupný signál, v prípade 32" HP Pavilion 32 QHD ide o USB-C, HDMI 2,0 a DisplayPort. Priamo do monitora možno zapojiť slúchadlá.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!
Typ panela
VA Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
VA Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
75 Hz Hotovo!
Odozva
5 ms Hotovo!
Maximálny jas
300 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
3000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, USB-C, DisplayPort Hotovo!
Štandardy grafického rozhrania
DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 Hotovo!
Štandardy dátového rozhrania
USB 3.2 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
USB-C
1 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Filter modrého svetla Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
73,8 cm Hotovo!
Výška
51,5 cm Hotovo!
Hĺbka
21,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Balenie

Káble v balení
HDMI Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky monitory 28" až 32"
» Všetky monitory na CAD

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím jak připojím MacbookPro rok 2012 k monitoru HP Pavilion 32? Propojím jej kablíkem miniDisplayPort v Mac a na druhé straně miniDisplayPort do HP ? a do PC jej pripojím velkým HDMI ? Na monitoru se zobrazí Mac i PC ? Děkuji za odpověd a trpělivost Vladimir

Dobrý den, budete fungovať tento monitor s MacBook pro 2020 ak ho chcem prepojiť cez usb-C a bude fungovať cez usb-C aj nabíjanie ?

Dobry den! v parametroch vidim ze tento monitor je VESA kompatibilny, ale na obrazkoch nevidim nikde tie body kde by sa mohol dat prichytit. Mohli by ste mi potvrdit ci sa ozaj daju prichytit?

Ako a sa da monitor polohovať ? Dá sa naklonit aj trošku do prednej strany ? O kolko stupnov ?

Dobrý deň, mám amatérsku otázku - aby mi fungovala zapojená myš a klávesnica do monitoru, musím mať prepojený notebook s monitorom pomocou USB-C? Aktuálne ho mám prepojený len pomocou dodávaného HDMI. Fungovalo by to teda komplet, kebyže to mám prepojené káblom USB-C -> HDMI ? A ideálne na 75Hz? Ďakujem

Dobrý den, půjde monitor propojit s MacBookem Air 2017? Zjistil jsem, že s rozlišením by problém být neměl, ale nevím, zda ten notebook zvládne frekvenci 75 Hz. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda uvedený monitor jde propojit s Lenovo Yoga S940-14IIL . Děkuji

Dobry den, chtel jsem k tomuto monitoru pripojit HP Elite x2 1012 G1 pres USB-C. Bohuzel se na monitor neprenasi zadny obraz a take se notebook nenabiji. V monitoru mam zapojenou i klavesnici a mys a ty na pripojenem pocitaci funguji, takze k nejakemu prenosu po kabelu dochazi. Prosim o radu co stim. Dekuji

Dobrý den. HP uvádí, že tento monitor lze připojit pro vstup video-signálu obrazu z počítače přes usb-c. Mám od Vás jak tento monitor, tak desktop PC - HP ProDesk 600 G3 s USB-C portem, který by měl podporovat Alternate mode pro připojení video signálu k monitoru. Nicméně to nefunguje...Poradíte ? díky Tomas

Dobrý deň, v špecifikácii sa píše "Monitor je kompatibilný s držiakmi štandardu VESA", ale pri obrázkoch nevidím zo zadnej strany možnosť uchytenia na vesa S pozdravom Michal

Diskusia a poradňa k 32" HP Pavilion 32 QHD
Príslušenstvo pre 32" HP Pavilion 32 QHD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" HP Pavilion 32 QHD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" HP Pavilion 32 QHD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" HP Pavilion 32 QHD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" HP Pavilion 32 QHD.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií