Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

32" Philips 32PFS6906

Zobraziť katalóg
32" Philips 32PFS6906
4,3 4 hodnotení
Televízor SMART ANDROID LED, 81cm, Full HD, 50Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, Chromecast, HbbTV 2.0, herný režim, Ambilight, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, Google Assistant, párovanie s mobilným zariadením, VESA 100×200, repro 16W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti F
Kód:  WC389d62 Produktové číslo:  32PFS6906/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" Philips 32PFS6906


Každá miestnosť potrebuje televízor, spĺňajúci základné parametre, ktorý vám bude robiť spoločnosť pri športových zápasoch aj obľúbených filmoch alebo programoch. Rozmerná veľkosť uhlopriečky 32" Smart TV Philips spoločne s rozlíšením Full HD je úplne dostačujúca pre tých, ktorí sa obzerajú po televízore vhodnom do väčších miestností. Technológia Android TV prináša nekonečné možnosti vďaka inteligentným aplikáciám. Technológia LCD LED pomocou svetelnej diódy ručí za dlhú životnosť obrazových bodov až k samým krajom obrazovky.

Novinky 32" LED televízora Philips 32PFS6906

  • LED televízor Philips ponúkne uhlopriečku celých 32"
  • Full HD rozlíšenie pre dostatočne vykreslené detaily obrazu
  • Dynamický rozsah HDR vám prináša nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 – HEVC je štandardom, na ktorý plošne prechádzajú všetky pozemné vysielania
  • Použiť môžete aj podporovaného asistenta Amazon Alexa
  • Využiť môžete takisto aj šikovného Google Assistant
  • Hodnota obnovovacej frekvencie 50/60 Hz vystačí na plynulý obraz
  • TV Smart Philips je univerzálny po vzore HbbTV 2.0, ktorá spája televízne vysielanie a širokopásmový internet
  • Technológia Ambilight na priestorové osvietenie, dodáva intenzitu vašim zážitkom zo sledovania televízora
  • Červené tlačidlo umožní prečítať napríklad program vysielania, prehrávanie relácií z archívu, spravodajstvo alebo predpovede počasia
  • Game Mode redukuje dobu odozvy obrazovky, keď práve hráte, a tak máte nad hrou nekompromisnú kontrolu
  • Vstavaná WiFi televízora na pripojenie k bezdrôtovej sieti
  • Štandard VESA prichytenie s vyrezanými otvormi so závitom s rozstupom 100 × 200 na prichytenie na stenu

Konektivita a DVB-T2 Smart LED TV Philips 32PFS6906

Pokiaľ sa spoliehate na klasickú anténu, o správny príjem mať strach nemusíte. Nový tuzemský štandard pozemného vysielania DVB-T2 Smart LED TV Philips zvládne, nič ďalšie nie je potrebné riešiť. Vďaka tomu, že obsahuje DVB-S2 tuner, je možné prijímať aj satelitný signál, ktorý ponúka veľmi široké pokrytie a pestrú paletu programov. Ak máte zariadenú káblovú televíziu, televízor 32 palcov Philips 32PFS6906 sa zapojí pomocou tunera schovaného pod skratkou DVB-C. Celý rad inteligentných funkcií vyžaduje internet – pre ten nájdete klasický, z počítačov známy konektor. Ak nechcete preťahovať kábel až do obývacej izby, môžete sa pripojiť bezdrôtovo, pomocou WiFi. Rovnako ako na počítači, aj tu nájdete nielen pestré originálne aplikácie, ale aj prehliadač na klasické prehliadanie internetu. Pre spárovanie s reproduktormi, klávesnicou a inou elektronikou využijete používateľsky prívetivé Bluetooth. Jednoduchou a pritom veľmi užitočnou funkciou TV s WiFi Philips je prehrávanie obsahu uloženého na externom disku pomocou USB portu. Podporované sú zvukové formáty Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 a Dolby Digital Plus.

Ďalšie inteligentné funkcie a aplikácie TV s Bluetooth Philips

TV s Bluetooth Philips 32PFS6906 vám okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete, ako je YouTube, NETFLIX, HBO GO, Skylink Live TV, Steam Link, Voyo, Facebook, Kodi a Apple TV. Smart televízor Philips vám okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete, ako je YouTube, NETFLIX, HBO GO, Skylink Live TV, Steam Link, Voyo, Facebook, Kodi a Apple TV. Na Smart LED TV Philips bude možné využívať Google AssistantOkamžite po spárovaní s telefónom ho už nebude potrebné ďalej pripájať ručne. Pri budúcom priblížení sa bude pripájať automaticky.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
35 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
39 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
35 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
39 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2021 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Kodi, Steam Link, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
72,38 cm Hotovo!
Výška
44,95 cm Hotovo!
Hĺbka
16,03 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
42,92 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,39 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×200 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. ráda bych znala vaše názory na dvě věci. Koupila jsem jsem si po 12ti letech nový TV Philips 32pfs6906.Při starém TV stejné značky jsem měla doma starou špatně slyšící maminku. Pořídíli jsme si sluchátka, poslouchala přes ně a a tehdy my ostatní jsme mohli poslouchat běžný zvuk. Nechápu, že u dnes tak vyšperkovaných TV s tolika funkcemi a aplikacemi toto není možné. Dnes jsem sama špatně slyšící, syn mě koupil kvalitní bezdrátová sluchátka, ale zvuk můžu poslouchat jenom já, ostatní mají smůlu.A další problém je, že sluchátka musím neustále znovu a znovu připojovat a párovat přes menu na bluetooth. Syn je sice dost zběhlý v technice, ale nepřišel na to, jak to udělat natrvalo. Moc děkuji za případné názory a pomoc od zkušenějších uživatelů.

Chcel by som sa spytat ci sa da telka prichytit na stenu (ci su zo zadu telky diery do ktorych sa da pripevnit na stojan)?

Dobrý den, umí TV nahravat zaznamy z programu do interniho nebo externiho uloziste? Dekuji.

Dobrý den, rozumím tomu dobře, že na tomto typu TV není funkce zrcadlení obrazovky? Mobil jsem úspěšně spároval přes Blutooth, ale Smart Phone jsem v nabídce zdrojů nenalezl.

Dobrý den- Potřebuji TV umístit na stolek. Jaká je vzdálenost nožek televizoru od sebe (rozvor) a jejich délka. Děkuji předem za odpověď.

Po vyhledání kanálů jsem zjistil, že kanály začínají od č.2 . Např. ČT1 jsem musel dát až na druhý kanál. Je to normální nebo se jedná o chybu.

Dobrý den, zajímalo by mě srovnání "rychlosti (použitelnosti)" systému s Philips 58PUS7304, kterou máme jako hlavní TV. Jde mi hlavně o aplikaci Kodi pro přehrávání videosouborů z lokálního NASu, Chromecast a HBBTV (červené tlačítko). TV bude v dětském pokoji, kde není možné umístit větší uhlopříčku... Děkuji

Dobrý den,podporuje T-Mobile Tv? Děkuji

dobrý deň, zaujima ma, či je možné nainštalovať aplikáciu Magio Go. ďakujem Alex

Dobrý den, podporuje TV O2 v HD rozlišení? Děkuji Ferdan

12
Diskusia a poradňa k 32" Philips 32PFS6906
Príslušenstvo pre 32" Philips 32PFS6906 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Philips 32PFS6906. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Philips 32PFS6906. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" Philips 32PFS6906. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32“ Philips 32PFS6906.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií