Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

32" Samsung Smart Monitor M8 Sunset Pink

Zobraziť katalóg
32" Samsung Smart Monitor M8 Sunset Pink
LCD monitor 4K 3840 × 2160, VA, 16:9, 4 ms, 60Hz, HDR, 400 cd/m2, kontrast 2500:1, smart funkcie, HDMI 2.0, USB-C, WiFi, nastaviteľná výška, repro, Power Delivery až 65 W
Kód:  WH605G6b1c Produktové číslo:  LS32BM80PUUXEN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" Samsung Smart Monitor M8 Sunset Pink Predaj skončil

32" Samsung Smart Monitor M8 Sunset Pink

Inteligentný monitor Samsung Smart M8 Sunset Pink s 32" uhlopriečkou



Sledujte, hrajte a žite štýlovo

Všetko, čo potrebujete, máte priamo na obrazovke. Sledujte, pracujte a chatujte – a to všetko bez pripojenia samostatného počítača alebo notebooku. Vaše obľúbené aplikácie na prácu s obsahom, produktivitu a videohovory sú vstavané priamo v Samsung Smart Monitor M8, ktorý je radosť používať.



Samsung Smart Monitor M8 podporuje bezproblémovú mobilnú konektivitu s DeX

Samsung pokračuje s úspešnou modelovou sériou inteligentných monitorov. Samsung Smart Monitor M8 je akýsi medzistupeň medzi inteligentnou TV a klasickým monitorom. Síce neobsahuje ladenie klasických TV programov, ale monitor na PC Samsung Smart M8 má integrovaný operačný systém Tizen s množstvom multimediálnych aplikácií. A to vrátane podpory Samsung DeX alebo Apple AirPlay 2. Proprietárne riešenie prenosu obrazu a zvuku od Samsungu sa nazýva DeX. Vďaka tejto funkcii je možné displej Smart Monitor M8 využívať pokojne aj bez pripojeného PC. O všetko sa totiž stará kompatibilný smartfón. Pokojne tak môžete pracovať alebo sa baviť pri sledovaní videa na veľkej obrazovke.




Ovládajte smart domácnosť

Premeňte svoj inteligentný PC monitor Samsung Smart Monitor M8 na riadiace centrum domácnosti tým, že ho prepojíte s domácimi produktmi IoT pomocou aplikácie Samsung SmartThings. Relaxujte zhasnutím svetiel, stiahnutím žalúzií a nastavením termostatu na ideálnu teplotu, to všetko pomocou zariadenia Smart Monitor pre dokonale uvoľnený večer.



Monitor na PC Samsung Smart M8 má odpojiteľnú Full HD kameru

Zapojte sa do akejkoľvek konverzácie. Kamera SlimFit s funkciou naklápania vám umožní vytvoriť dokonalý uhol pri používaní obľúbených aplikácií pre videohovory, ako je Google Duo, ku ktorému je možné pristupovať priamo cez monitor na PC Samsung Smart M8. Navyše kryt kamery a možnosť úplného odpojenia vždy dokonale chránia vaše súkromie.



Pohodlné pripojenie s USB-C

PC monitor Samsung Smart Monitor M8 jednoducho pripojíte k modernému notebooku s USB-C konektorom. Vďaka tomu sa bude nielen prenášať obraz, ale aj zvuk a dokonca aj napájanie až 65 W. Architektúra jediného pripojenia prináša príjemné pracovné prostredie, ktoré je prehľadné a jednoduché.




PC monitor Samsung Smart M8 na prácu na diaľku z bezpečia domova

Veľa firiem používa na komunikáciu aplikácie z balíka Microsoft Office 365. Aj tento cloudový balík PC monitor Samsung Smart M8 podporuje bez nutnosti použitia počítača.



Širokouhlé herné zážitky na monitore Samsung Smart M8

Sledujte svoje herné víťazstvo v maximálnej možnej kvalite na monitore Samsung Smart M8. Nastavte si obrazovku na pomer strán 21 : 9 a objavte skryté stránky herných scén pomocou funkcie Ultrawide Game View. Pri hraní futbalových zápasov teraz uvidíte väčšiu časť ihriska až k bránkam. A pri hrách na vodiča získate prirodzený a všeobjímajúci pohľad na cestu pred vami.



LCD monitor Samsung Smart M8 podporuje hlasové ovládanie

Inteligentný diaľkový ovládač je vybavený hlasovým ovládaním pomocou asistenta Bixby alebo Amazon Alexa. Vybrané funkcie LCD monitora Samsung Smart M8 tak môžete ovládať ešte pohodlnejšie.



Automatická detekcia pripojeného zariadenia

32-palcový monitor Samsung Smart M8 je vybavený unikátnou funkciou Automatic Source Switch Plus, ktorá bleskovo deteguje pripojený zdroj obrazu. Nemusíte tak zložito nič prepínať v menu monitora.


Brilantný obraz s podporou HDR10+

Rozlíšenie UHD zaisťuje, že každý zobrazený obsah bude plný jemných a ostrých detailov. Podpora HDR10+ s miliardou farieb a 99 % pokrytím štandardu sRGB vytvára jasnejšie a tmavšie scény pre vyváženejšie nastavenia bez straty obrazovej kvality. Vďaka tomu si môžete vychutnať filmy alebo hry v tej ideálnej kvalite. Teda presne tak, ako bol tvorcami zamýšľaný.


4K monitor Samsung Smart M8 a Apple AirPlay 2

Vďaka integrácii technológie Apple AirPlay môžete 4K monitor Smart Monitor M8 bezdrôtovo pripojiť k zariadeniam Apple a sledovať ich na väčšej obrazovke. Vychutnajte si svoj obľúbený obsah z iPhonu, iPadu a Macu na Smart Monitore a zrkadlite aplikácie, dokumenty či webové stránky.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!
Typ panela
VA Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
VA Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!
Odozva
4 ms Hotovo!
Maximálny jas
400 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
2500:1 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, USB-C Hotovo!
Štandardy grafického rozhrania
HDMI 2.0 Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
USB-C
2 × Hotovo!

Farebné pokrytie

sRGB
99 % Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Nastaviteľná výška Hotovo!
Funkcie
Filter modrého svetla, Flicker-free, Power Delivery, Automatická regulácia jasu, SMART Hotovo!
Výbava
Reproduktory, Webkamera Hotovo!
Maximálny výkon Power Delivery
65 W Hotovo!
Aplikácie
Disney+ Hotovo!

Farba

Farba
Ružová Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
71,4 cm Hotovo!
Výška
57,6 cm Hotovo!
Hĺbka
20,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,7 kg Hotovo!

Balenie

Káble v balení
HDMI, USB-C Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
40 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
75 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je k tomu aj kamera?

Dobrý den, je možné připojit k monitoru USB klíč klávesnice + myš?

Dobrý den, je prosím možné vypnout nabíjení přes USB-C? Chtěl bych připojit obraz a kameru jedním USB kabelem, ale nabíjení si chci ovládat sám připojením originální nabíječky. Pokud ano, jak prosím? Děkuji.

zdravim, ma to prosim funkciu PIP?

How do i set Alexa as voice assistant? I only have Brixby option. Why?

Diskusia a poradňa k 32" Samsung Smart Monitor M8 Sunset Pink
Príslušenstvo pre 32" Samsung Smart Monitor M8 Sunset Pink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Samsung Smart Monitor M8 Sunset Pink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Samsung Smart Monitor M8 Sunset Pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" Samsung Smart Monitor M8 Sunset Pink. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" Samsung Smart Monitor M8 Sunset Pink.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií