Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

32" Samsung UE32H5570

Zobraziť katalóg
32" Samsung UE32H5570
4,6 69 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 80 cm, 1920x1080, 100 Hz, DVB-T/C/S2, 3x HDMI, 2x USB, 1x Scart, repro 2x 10 W, WiFi, futbalový mód, energetická trieda A+
Kód:  WR444g5 Produktové číslo:  UE32H5570SSXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" Samsung UE32H5570


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Vyšší výkon

Vyšší výkon pre viac zábavy

Rýchly štvorjadrový procesor

Vďaka silnému štvorjadrovému procesoru vám televízor Samsung Smart TV ponúka vyšší výkon. Rozdiel spoznáte okamžite - pri rýchlejšom multitaskingu a prepínaní medzi obsahom a prechádzaním webu, rovnako ako pri plynulejšej interakcii. Vďaka vyššiemu výkonu budú vaše zážitky zo zábavy oveľa príjemnejšie a budete viac času tráviť sledovaním, nie čakaním.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sledujte obsah z mobilního zařízení

Vychutnajte si všetko na veľkej obrazovke

Sledujte obsah z mobilného zariadenia

Na veľkej obrazovke televízora Samsung Smart TV si môžete ľahko a rýchlo vychutnávať obsah z mobilných zariadení. Vďaka vylepšenej technológii zrkadlenia obrazovky od spoločnosti Samsung je celý proces jednoduchý a nie je nutné meniť zdroj televízneho vysielania. Stačí, keď v mobilnom zariadení otvoríte panel oznámení, vyberiete ikonu zrkadlenia obrazovky a potom vyberiete televízor.


Živšie farby pre lepší obraz

Technológia Wide Color Enhancer Plus od spoločnosti Samsung, ktorá využíva pokročilý algoritmus na zvýšenie kvality obrazu, výrazne zvyšuje kvalitu každého obrazu a odhaľuje skryté detaily. S technológiou Wide Color Enhancer Plus uvidíte farby presne tak, ako to tvorcovia obsahu zamýšľali.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Wide Color Enhancer Plus

Obraz v plnej kvalite


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Režim Fotbal

Režim Futbal

Šport v novom podaní

V režime Futbal vyniká zelený trávnik na ihrisku aj všetky ostatné farby štadióna ostro a živo. Vďaka výkonnému viacnásobnému priestorovému efektu budete počuť nadšenie všetkých divákov. Po zapnutí režimu Futbal sa automaticky začne nahrávať všetko dianie na televíznej obrazovke.


A keď sa zmení hladina zvuku, napríklad pri burácaní oslavujúceho davu alebo zmene skóre, televízor tieto dôležité okamihy automaticky uloží, aby ste sa na ne mohli pozrieť neskôr.


Sledujte filmy z pamäťového zariadenia USB

Vďaka funkcii ConnectShare Movie stačí jednoducho pripojiť pamäťové zariadenie alebo pevný disk USB k televízoru a môžete si okamžite začať vychutnávať filmy, fotografie alebo hudbu. Na televízore teraz môžete sledovať najrôznejší obsah v pohodlí svojej obývačky.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sledujte filmy

Pohodové prehrávanie multimédií

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!
Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Svetelný senzor Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
72,1 cm Hotovo!
Výška
46,5 cm Hotovo!
Hĺbka
16,3 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
42,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,9 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné si u vás vyzkoušet funkce a ovládání SMART televizí?

Diskusia a poradňa k 32" Samsung UE32H5570
Príslušenstvo pre 32" Samsung UE32H5570 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Samsung UE32H5570. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32 "Samsung UE32H5570. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32 "Samsung UE32H5570. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" Samsung UE32H5570.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií