Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

32 "Thomson 32HB3105W biela

Zobraziť katalóg
32 "Thomson 32HB3105W biela
Televízor LED, uhlopriečka 81cm, 200 PPI, HD ready 1366x768, DVB-T / S2 / C, 2x HDMI, 1x USB, CI +, SCART, MHL, hotelový mód, VESA 200x100, repro 2x 5W, energ. trieda A +
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  WK680d4g3 Produktové číslo:  32HB3105W

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32 "Thomson 32HB3105W biela

Televízia Thomson 32HB3105W s kompaktnou uhlopriečkou 81 cm vám poskytne každodenné sledovanie v dobrej kvalite za rozumnú cenu. Zobrazovací panel podporujúci HD Ready rozlíšenie vám prináša perfektne ostrý a čistý obraz. Prítomnosť HDMI konektora rozširuje multimediálne využitie televízie o možnosti pripojenia hernej konzoly alebo Blu-Ray prehrávače. Vstavaný USB konektor s MHL zaisťuje dokonale rýchle zrkadlenie displeja telefónu na televíziu pre perfektné zdieľanie vašich zážitkov s rodinou.

kľúčové vlastnosti

  • Skvelý pomer medzi cenou a výkonom
  • Brilantný ostrý obraz vďaka technológii Pure Image
  • HDMI a USB zaisťujúce dokonalé multimediálne využitie
  • Rozhranie MHL určené pre prenos obrazu aj zvuku z mobilných zariadení
  • Zabudované reproduktory Dolby Digital Plus

Plynulý obraz bez zbytočného rozmazania

Technológia Pure Image zaisťuje čistý obraz s jasnými farbami a Picture Performance Index s hodnotou 200 Hz obstará zobrazovanie plynulých a nerozmazaných rýchlych scén.Môžete si tak vychutnať športové prenosy, akčné scény a akékoľvek iné, rýchlo sa pohybujúce scény bez zbytočného rozmazania.

Zdieľajte zážitky z mobilných zariadení

Rozhranie MHL, ktorým disponuje táto televízia, je určené pre prenos obrazu aj zvuku z mobilných zariadení. Využíva rozhranie USB, prostredníctvom ktorého môžete prenášať obsah z mobilných zariadení na obrazovku televízora. Vďaka MHL rozhranie je zaručený prenos videa i zvuku vo vysokom rozlíšení. Jednoducho teda môžete ukázať celej rodine svoje videá a fotky zo smartphonu. Stačí tieto dve zariadenia prepojiť.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Pripojenie

HDMI
2 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
73,5 cm Hotovo!
Výška
48 cm Hotovo!
Hĺbka
19 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
43,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, pred asi mesiacom ste ponukali biele televizory znacky Thomson aj s uhloprieckou 40" (teda cca 100cm) - uz ich v ponuke nevidim.. (ponukate asi 3 typy s uhloprieckou 80-81 cm) Budu este doplnene aj vacsie TV alebo sa uz v bielej farbe nevyrabaju?? Dakujem, Lubos

Dobrý den, u nabídky dle návodu se mi v media center vůbec neotevře nabídka: Stiskněte tlačítko Option na dálkovém ovladači a vyberte možnost Quick access > Schedule list (Rychlý přístup > Seznam napl. nahrávek). USB přehrává vše, foto, hudbu a video. Ale nahoře uvedenou nabídku (aj.) vůbec neotevřu. Jak ale vlastně zjistím o jaký model vůbec jde ?!! Dle energetického štítku (Thomson 32HB3105W) a přiložené příručce Quick Start Guide by se mělo o sérii B3, ale je to vůbec pravda? Všude se v návodech píše že změny jsou možné. Co tedy vlastně platí? Jak přesně zjistím o jaký model se přesně jedná!!!!!! Na stránkách výrobce jsem stáhl aktualizaci "upgrade.pkd" pro sérii B3. Zničím to kompletně, nebo to pomůže? Napište prosím zda vůbec manželkou zakoupený model tohle umožňuje, když vlastně nevím o jaký model jde. Děkuji

Pěkný den, zajímalo by mě jestli televize umí přehrát HD programy vysílané přes satelit. Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k 32 "Thomson 32HB3105W biela
Príslušenstvo pre 32 "Thomson 32HB3105W biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Thomson 32HB3105W bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Thomson 32HB3105W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" Thomson 32HB3105W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" Thomson 32HB3105W fehér.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií