Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

34" Dell S3422DW Style

Zobraziť katalóg
34" Dell S3422DW Style
4,1 9 hodnotení
LCD monitor prehnutý, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, VA, 21:9 širokouhlý, 4 ms, 100Hz, FreeSync, 300 cd/m2, kontrast 3000:1, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, slúchadlový výstup, repro, VESA
Kód:  ADL34u27g Produktové číslo:  210-AXKZ Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

34" Dell S3422DW Style


Zakrivený monitor Dell S3422DW s WQHD rozlíšením

Potrebujte sa pri práci úplne sústrediť na danú úlohu? V tom prípade potrebujete dostatočne veľkú pracovnú plochu. A práve tu vám ponúkne kancelársky monitor Dell S3422DW, medzi ktorého kľúčové funkcie patrí dostatok konektorov, WQHD rozlíšenie alebo ohromný zakrivený VA panel. Rovnako oceníte tenké rámčeky alebo kvalitný držiak. Zakrivený monitor sa tak stane ideálnou súčasťou kancelárskych stolov, na ktorých typicky doplní stolný PC alebo notebook značky Dell.



Kľúčové vlastnosti monitora Dell S3422DW

  • Kancelársky monitor Dell s 34" uhlopriečkou a WQHD rozlíšením 3 440 × 1 440
  • Zakrivená obrazovka 1800R
  • Jednoduché nastavenie komfortnej pozície vďaka nastaviteľnej výške
  • Vďaka pomeru strán 21 : 9 úplne nahradí dva veľké displeje
  • Podpora VESA na montáž na stenu
  • 100 Hz frekvencia s technológiou FreeSync
  • Široké možnosti pripojenia

Kancelársky monitor Dell S3422DW s realistickým podaním farieb

Kancelársky monitor Dell S2722QC je opatrený špičkovým VA panelom, ktorý sa vyznačuje bezchybným podaním farieb (99 % pokrytie sRGB) a širokými pozorovacími uhlami. Výhodou je mimoriadne jemné WQHD rozlíšenie, na ktorom zobrazíte aj naozaj veľké tabuľky v Exceli alebo rozsiahle prezentácie v PowerPointe.

34-palcový monitor s dokonalým prispôsobením polohy

Na úplne dokonalé vyladenie pracovnej pozície je mimoriadne dôležité používať kvalitné kancelárske stoličky, ale nesmie chýbať ani výškovo nastaviteľný monitor. 34-palcový monitor Dell S3422DW je možné jednoducho nastaviť do ideálnej polohy. Elegantný a čistý dizajn monitora vytvorí z vášho pracoviska štýlovú kanceláriu a navyše je kompatibilný s VESA na jednoduchú inštaláciu priamo na stenu alebo do držiaka.

Ohnutý monitor s nízkymi prevádzkovými nákladmi

Spoločnosť Dell myslí na životné prostredie, čo sa prejavuje napríklad dramatickým úbytkom používania polystyrénu v prepravnej škatuli. Ohnutý monitor navyše spĺňa najnovšie regulačné a ekologické normy, ako sú EnergyStar, EPEAT Gold a TCO Certified Edge.


Monitor na PC Dell S3422DW s bohatou konektivitou

Kancelársky monitor na PC Dell S3422DW sa okrem 34" uhlopriečky pýši aj celým radom konektorov na pripojenie PC alebo notebooku. K dispozícii dostanete dva HDMI, DisplayPort aj dva USB-A porty. Veľkým bonusom je celkovo mimoriadne kvalitné vyhotovenie alebo obľúbený softvér Dell Display Manager na pohodlné usporiadanie okien.



Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka
34" (86,36 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Ultra Wide QHD Hotovo!
Rozlíšenie
3440 × 1440 Hotovo!
Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
34" (86,36 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Ultra Wide QHD Hotovo!
Rozlíšenie
3440 × 1440 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
VA Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
100 Hz Hotovo!
Odozva
4 ms Hotovo!
Maximálny jas
300 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
3000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
21:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Štandardy grafického rozhrania
DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Farebné pokrytie

sRGB
99 % Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Výbava
Reproduktory Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
80,77 cm Hotovo!
Výška
38,86 cm Hotovo!
Hĺbka
21,08 cm Hotovo!
Hmotnosť
10,2 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Balenie

Káble v balení
HDMI, USB Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
32 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Viac parametrov

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můj laptot Lenovo Thinkpad E14 má dle výrobce port HDMI 1.4 a USB-C with Displayport 1.2. Pokud připojím monitor přes HDMI, pak je maximální nastavitelná frekvence pouze 50Hz. Pokud bych připojil přes USB-C, půjde nastavit frekvence na 100Hz? Nicméně laptot se v tomto případě nebude nabíjet, protože monitor neumožnuje nabíjení? Existuje cesta, jak monitor připojit s frekvencí 100Hz? Děkuji.

Dobry den, v parametrech monitoru jsem nikde nenasel podporu PIP/PBP, ale podle nekterych recenzi touto funkci disponuje. Jak je to?

Dobrý den, monitor se mi několikrát denně na cca 3s vypne. Nevypadá to, že by to mělo souvislost s tím co dělám na počítači. Děje se to v různých případech, třeba při prohlížení webu, total commander, apod.) Co s tím mohu zkusit udělat?

Chcel by som si obstarat tento monitor, ale potreboval by som upgradnut grafiku starsieho PC tak aby dokazala plne vyuzit jeho vlastnosti, t.j. 100 Hz obnovovacia frekvencia pri max rozliseni 3440x1440 a FreeSync. Moje PC aktualne obsahuje i5-2500 3.30GHz s integrovanou Intel HD Graphics 3000 (850/1100MHz) na zakladnej doske Intel DH67BL BearUp Lake stepping B3 s PCIe x16. Poradili by ste mi prosim vhodnu graficku kartu do takejto zostavy ktora by pokryla moznosti tohoto monitora a bola vhodna do mojho PC? Nie som hrac, cize staci na multimedia a kancelarske aplikacie, ale ak by zvladla aj nejake hry, bolo by to plus. Dakujem

Funkcia FreeSync musi byt podporovana grafickou kartou pocitata, alebo je to uz bezna vlastnost, ktoru podporuju vsetky novsie typy grafickych (aj integrovanych) rozhrani v NB a PC?

Disponuje tento monitor DELL nějakou podporou rozdělení obrazovky třeba na dvě části ?

Dobrý deň, aké podmienky sa uplatňujú pri tomto konkrétnom modeli v prípade mŕtvych pixelov? Pri akom počte svetlých alebo tmavých pixelov je možné produkt v záruke reklamovať? Ďakujem.

Dobrý den, je tento monitor kompabitilní s GK od Nvidie ? Jde mě hlavně o funkci FreeSync. FreeSync by nyní měl být globálně společný ale tady zmiňují vyloženě AMD FreeSync. Děkuji

Jak je mozne ze som dostal k monitoru napajaci kabel typ zastrcky pre Velku Britaniu ?

U modelu nejsou uvedene repro, ale jini prodejci uvadeji zabudovane 5w repro. Ma tedy model repro ci ne? Diky za odpoved

Diskusia a poradňa k 34" Dell S3422DW Style
Príslušenstvo pre 34" Dell S3422DW Style Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" Dell S3422DW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34“ Dell S3422DW Style. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34“ Dell S3422DW Style. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 34“ Dell S3422DW Style.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií