Rapture PET

34" HP Envy

Zobraziť katalóg
34" HP Envy
LCD monitor prehnutý, Quad HD 3440 × 1440, displej VA, 21:9 širokouhlý, odozva 6ms, obnovovacia frekvencia 100Hz, FreeSync, jas 300cd/m2, kontrast 3000:1, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, USB-C, USB, slúchadlový výstup, repro
Kód:  WP094q Produktové číslo:  W3T65AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

34" HP Envy


Nechajte sa pohltiť hernými zážitkami

Monitor HP Envy 34 prináša vďaka prehnutej obrazovke exkluzívny pohľad so špičkovou kvalitou zobrazenia s veľmi jemným WQHD rozlíšením, ktoré poskytuje dokonale ostrý obraz do najmenšieho detailu. Elegantný dizajn a špičková výbava vytvára z tohto monitora ideálneho kandidáta pre multimediálnu zábavu, ale aj vysoké pracovné nasadenie.


Kľúčové vlastnosti monitora HP Envy 34

  • 34" VA panel s prehnutím 1 800 R
  • WQHD rozlíšenie (3 440 × 1 440 px)
  • Doba odozvy 6 ms
  • Antireflexný povrch
  • Kontrastný pomer 3 000:1
  • 1× HDMI. 1× DisplayPort, 3× USB 3.0
  • Nastavenie výšky displeja
  • Sklon: -5 až + 23°
  • Kvalitný zvuk s reproduktormi B & O

VA panel s úžasnými farbami

Špičkový širokouhlý VA panel oživí všetky zobrazené detaily a dodá im úžasne konzistentné farby a bohatý kontrast. Navyše sa postará o vynikajúcu viditeľnosť zo všetkých vodorovných a zvislých pozorovacích uhlov s veľkosťou 178°. Vďaka 100% pokrytiu farebného priestoru sRGB sú farby reprodukované s vysokou presnosťou a monitor je tak vhodný aj na prácu s fotografiami a videom.


Prehnutý displej s WQHD rozlíšením

Nechajte sa pohltiť dychberúcim obrazom s impozantným rozlíšením 3 440 × 1 440 pixlov. Prehnutý monitor okolo vás premietne 5 miliónov pixlov a postará sa tak o úchvatný pohľad v neuveriteľne ostrých detailoch. Priblížením bočných strán bližšie k očiam poskytuje displej neuveriteľne realistický obraz a oveľa prirodzenejšie zorné pole.


Ostrý obraz v každom detaile

HP Envy sa pýši vysokou obnovovacou frekvenciou 100 Hz, ktorá je 2× vyššia než je tomu u štandardných monitorov. Vďaka tomu si môžete dopriať plynulé hranie hier, ostrejšie zobrazenie objektov a čistejšie podanie detailov. Každá rýchlejšia akcia je vykreslená ostro a dáva vám priestor na citlivú a rýchlu reakciu.


Bohatý zvukový zážitok

Súčasťou monitoru sú integrované reproduktory z dielne Bang & Olufsen. Mimoriadne bohatý zvuk dodáva multimediálnej zábave oveľa autentickejší zážitok. Výhodou je tiež vstavaná HD webkamera s mikrofónom a Skype certifikáciou, vďaka ktorej sa ľahko spojíte s priateľmi, rodinou alebo kolegami cez videokonferenciu.


Moderná konektivita

Monitor je vybavený hneď niekoľkými modernými konektormi. Pripojiť ho môžete cez obľúbené HDMI alebo DisplayPort. Triumfom je však rozhranie USB-C, ktoré dokáže prenášať kvalitný obraz z vášho notebooku, ale samotný notebook aj súčasne nabíjať. Nechýba ani praktické USB 3.0 rozhranie na pripojenie ostatných multimediálnych zariadení.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
34" (86,36 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
3440 × 1440 Hotovo!
Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!
Typ panela
VA Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
34" (86,36 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
3440 × 1440 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
VA Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
100 Hz Hotovo!
Odozva
6 ms Hotovo!
Maximálny jas
300 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
3000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
21:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, USB-C, DisplayPort Hotovo!
Štandardy grafického rozhrania
DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 Hotovo!
Štandardy dátového rozhrania
USB 3.2 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
USB-C
2 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Výbava
Reproduktory, Webkamera Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
80,98 cm Hotovo!
Výška
19,82 cm Hotovo!
Hĺbka
47,65 cm Hotovo!
Hmotnosť
11,4 kg Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím jaký typ power bricku byste mi doporučili k tomuto monitoru, ano vím je součástí balení,mám ještě jeden bohuzěl sem powerbrick ztratil

V popise sa pise ze panel je 100Hz, ale nizsie v detailoch sa pise ze je len 60Hz. Co z toho je spravny udaj?

Má tento monitor výsuvnú kameru? Má skutočne VESA? Ďakujem za informácie.

Prosím je tento monitor vhodný na hry...třeba na xbox 4k ?

Je sucastou balenia aj "medzikus" na montaz na vesa? Na strankach HP je v obsahu balenia pisany ale Alza zmienuje len kable.

Dokáže tento monitor nabíjet přes usb-c tento notebook Dell XPS 15 ( https://m.alza.cz/dell-xps-15_1?dq=4748529&o=1 )? Někde jsem četl, že tam je nějaké omezení, že dokáže nabíjet pouze zařízení do 60W a nevím jak toto omezení chápat. Děkuji za odpověď.

Jaké jsou rozměry ?

Opravdu je VESA kompatibilní, jaký rozměr?

Diskusia a poradňa k 34" HP Envy
Príslušenstvo pre 34" HP Envy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" HP Envy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34-Zoll HP Envy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34-Zoll HP Envy. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 34" HP Envy.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií