Rapture Rapture

34" LG 34UC99 Curved Ultrawide

Zobraziť katalóg
34" LG 34UC99 Curved Ultrawide
5 4 hodnotení
LCD monitor prehnutý, Quad HD 3440 × 1440, displej IPS, 21:9 širokouhlý, odozva 5ms, obnovovacia frekvencia 75Hz, FreeSync, jas 300cd/m2, DisplayPort, HDMI 1.4, USB-C, nastaviteľná výška, pivot
Kód:  WK060a1o61b Produktové číslo:  34UC99-W.AEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

34" LG 34UC99 Curved Ultrawide

Profesionálny monitor pre graficky náročných používateľov s vysokým rozlíšením 3 440 × 1 440, ultra širokým pomerom strán 21:9 a zahnutou obrazovkou. Monitor sa osvedčí na stole najmä vyberavých hráčov, ale aj filmového fanúšika, grafika alebo dizajnéra. Poskytne luxusnú pracovnú plochu s vysokou kvalitou zobrazenia. IPS displej s 99 % pokrytím sRGB zaistí špičkový obraz aj pri pohľade z ostrého uhla. Zvyknite si na nádherný obraz a nechajte sa vtiahnuť do deja, či už budete pri monitore stáť, sedieť alebo ležať.

Kľúčové vlastnosti

  • Prirodzenejšie vnímanie panoramatického obrazu vďaka prehnutiu obrazovky
  • Vynikajúce farby (99 % sRGB) a pohľad z uhla bez skreslenia (IPS)
  • Hladko plynulý obraz (AMD FreeSync) a minimálne oneskorenie (Dynamic Action Sync)
  • Dobrá viditeľnosť v tmavých oblastiach (Black Stabilizer)
  • Správna poloha nastaviteľná výškou
  • Výkonné ozvučenie s MaxxAudio

Na hry ako stvorený

Na hranie uvítate synchronizáciu monitora s výstupom grafickej karty technológiou AMD FreeSync. Vďaka nej bude obraz úplne bez akýchkoľvek trhania v pohybe. Minimálne oneskorenie obrazu prináša nová funkcia Dynamic Action Sync, takže budete mať väčší priestor na reakciu. Nechýba ani obľúbený Black Stabilizer na zlepšenie viditeľnosti v tmavých oblastiach. Na ďalšiu optimalizáciu obrazu sa ponúkajú pripravené herné režimy alebo si vytvorte vlastný.

Naozaj veľký

Na gigantickej 34" ploche budú aj drobné detaily vykreslené s čistotou rozlíšenia QHD. Chváli sa vysokým typickým kontrastom živých farieb a hlbšou čiernou. K tomu má extra široký pozorovací uhol, čím povyšuje sledovanie na kvalitný obrazový pôžitok, ktorý vám nenaruší skreslenie obrazu ani pri sledovaní z uhla.

Praktický komfort

Aby zostal váš stôl priestranný, iste uvítate ozvučenie s výkonom 2 × 7 W. Ergonomický stojan optimalizuje polohu obrazovky výškou a náklonom, aby ste mali hlavu v správnej polohe a zostali dlhšie produktívny. Pokiaľ chcete displej prichytiť na iný stojan alebo na stenu, možno ho uchytiť montážnym systémom VESA.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
34" (86,36 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
3440 × 1440 Hotovo!
Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
75 Hz Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
34" (86,36 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
3440 × 1440 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
21:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, USB-C, DisplayPort Hotovo!
Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Nastaviteľná výška, Pivot Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dokaze tento monitor aj nabijat cez USB-C notebook Macbook PRO 2016 ?

Dobrý den, kdy bude monitor skladem?

Koupil jsem si tento monitor k MacBook Pro s úmyslem využívat USB-C konektor k propojení monitoru a počítače. Nedaří se mi při připojení monitoru přes USB-C "rozchodit" interní vestavěné reproduktory monitoru. Mac nabízí jako zvukové výstupní zařízení pouze DisplayPort. Jak věc nastavit tak, aby bylo možné využívat vestavěné reproduktory monitoru při připojení přes USB-C?

Zaradite do ponuky aj monitor LG 34GK950F? Ak ano tak kedy?

Dobrý den, jakou má tento typ monitoru ochranu očí? Děkuji, za odpověď.

Diskusia a poradňa k 34" LG 34UC99 Curved Ultrawide
Príslušenstvo pre 34" LG 34UC99 Curved Ultrawide Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" LG 34UC99 Curved Ultrawide. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" LG 34UC99 Curved Ultrawide. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" LG 34UC99 Curved Ultrawide. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 34" LG 34UC99 Curved Ultrawide.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií