Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

34" LG 34UM95 Ultrawide

Zobraziť katalóg
34" LG 34UM95 Ultrawide
3,3 3 hodnotení
LCD monitor IPS, 21: 9, 10M: 1, 320Cd/m2, 5ms, QHD 3440x1440, 2x HDMI, DisplayPort, 2x Thunderbolt ™ 2, USB, repro 2x 7W
Kód:  WK060a1o2 Produktové číslo:  34UM95-P.AEU Stránky výrobcu
34" LG 34UM95 Ultrawide Predaj skončil

34" LG 34UM95 Ultrawide

Elegantný profesionálny monitor určený pre graficky náročných užívateľov s extrémnym rozlíšením QHD a ultra širokým pomerom strán 21: 9. Monitor je ideálny pre všetkých filmových fanúšikov, hráčov, ale aj vývojárov, grafikov, dizajnérov a editorov hudby a videa, ktorým poskytne luxusnú pracovnú plochu s vysokou kvalitou zobrazenia. Kvalitný IPS displej s 10-bitovým podaním farieb a 99% pokrytím sRGB zaistí špičkový obraz aj pri pohľade z ostrého uhla.

Unikátna technológia

  • Thunderbolt pre vysoko výkonné zariadenia pre prácu s dátami prostredníctvom jediného kompaktného portu
  • 4-Screen Split technológia rozdelí obraz až na štyri samostatné plochy
  • Dual Link-Up - zobrazí na displeji obsah z dvoch zariadení súčasne

Až 3 pracovné plochy

Ak ultra širokouhlý monitor LG pripojíte k vášmu notebooku, získate nielen dve, ale rovno tri pracovné plochy . Doplníte si tak schopnosti laptopu o možnosť práce až v troch programoch naraz. Na bežných 16: 9 monitoroch, to nie je možné.

Šetrí vaše oči

Šetrite si vaše oči a nenechajte sa obmedzovať ich bolesťou pri dlhom čítaní článkov na monitore. Špeciálny režim pre čítanie automaticky upraví parametre obrazu stlačením jediného tlačidla. Okrem režimu pre čítanie dokáže vaše oči šetriť aj inovatívna technológia spoločnosti LG pre odstránenie blikania podsvietenia spôsobenej jeho intenzitou. Kombináciou týchto dvoch technológií si budete môcť naplno a pohodlne užívať hranie, sledovanie filmov, čítanie či surfovanie ako dlho budete chcieť.

Dokonalý obraz

Vďaka schopnosti IPS panelov LG dosahovať minimálnych zmien v teplote farieb sa zobrazovaný obraz zhoduje s kvalitou originálneho zdroja. Užívať si nádherného obrazu si tak budete môcť za každej situácie, nech budete pri monitore stáť, sedieť alebo ležať.

Moderné ovládanie

Praktický joystick pre ovládanie funkcií a nastavenie monitora predstavuje ideálnu harmóniu medzi presným ovládaním a analógovou citlivosťou. Táto moderná technológia zjednoduší nastavovanie a spoločne s intuitívnym rozhraním monitora vás bude navyše aj baviť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 34" LG 34UM95 Ultrawide
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" LG 34UM95 Ultrawide. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" LG 34UM95 Ultrawide. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" LG 34UM95 Ultrawide. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 34" LG 34UM95 Ultrawide.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií