Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

35" Acer Z35P Predator

Zobraziť katalóg
35" Acer Z35P Predator
LCD monitor prehnutý, Quad HD 3440 × 1440, displej VA, 21:9 širokouhlý, odozva 4ms, obnovovacia frekvencia 100Hz, G-Sync, jas 300cd/m2, DisplayPort, HDMI 1.4, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, repro
Kód:  WO099l9 Produktové číslo:  UM.CZ1EE.P01

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

35" Acer Z35P Predator


Získajte nad svojimi súpermi náskok s obrím 35" ultraširokouhlým monitorom, ktorý sa môže pochváliť bleskurýchlou obnovovacou frekvenciou a technológiou NVIDIA G-SYNC.


vypnuté
Ultraširoký Full HD dsiplej

Zakrivený displej

S ultraširokouhlým QHD (3 440 × 1 440) displejom s pomerom strán 21:9 a polomerom zakrivenia 2000R sa môžete tešiť na novú podobu hrania. Monštrózne 100% pokrytie farebného priestoru sRGB vám prináša sýte farby a vďaka 178° širokým pozorovacím uhlom uvidíte svoje hry jasne z akejkoľvek pozície.

vypnuté
NVIDIA G-SYNC

Plynule a presne

Technológia NVIDIA G-SYNC zaisťuje zhodnú obnovovaciu frekvenciu monitora Predator Z s počtom snímok vykreslovaných výkonnou grafikou pre odstránenie trhania a minimalizovanie zadrhávania obrazu.

vypnuté
Predator GameView

Hranie podľa vás

Predator GameView vám umožní nastaviť optimálnu úroveň čiernej, vykonať presné nastavenie farieb a vybrať si zameriavač pre vynikajúcu presnosť streľby. Uložte si vlastné nastavenie do troch rôznych profilov, medzi ktorými môžete kedykoľvek prepínať.

vypnuté
Frekvence až 144 Hz

Preplňované hranie

Pretaktujte obnovovaciu frekvenciu na bleskurýchlych 100 Hz. Získate tak rýchlosť potrebnú k porazeniu svojich súperov. Nájdite svojich nepriateľov skôr, než dorazia na miesto a vychutnajte si krištáľovo čisté zákruty na pretekárskej dráhe.

vypnuté
NVIDIA Ultra Low Motion Blur

NVIDIA ULMB

Už vás nebaví rozmazaný pohyb? Aktivujte si technológiu NVIDIA Ulmb (Ultra Low Motion Blur) pre krištáľovo čisté hranie pri vysokých počtoch snímok za sekundu.

vypnuté
Futuristický design

Výrazný dizajn

Predator Z zaujme svojím výrazným dizajnom s podsvietením a futuristickou hliníkovou základňou. Predator Z ním dáva jasne najavo, že to myslia s hraním vážne. 

vypnuté
DTS Sound

Plný zvuk

Reproduktory s funkciou DTS Sound zaručujú spoločne s technológiou Predator TrueHarmony špičkový zvuk pre vaše hranie. Je na čase vyhodiť tie staré stolové reproduktory.

 
 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
35" (88,9 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
3440 × 1440 Hotovo!
Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
100 Hz Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
35" (88,9 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
3440 × 1440 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Pomer strán

Pomer strán
21:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
Štandardy dátového rozhrania
USB 3.2 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Reproduktory, Nastaviteľná výška, Flicker-free Hotovo!
Funkcie
Flicker-free Hotovo!
Výbava
Reproduktory Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
84,4 cm Hotovo!
Výška
57,9 cm Hotovo!
Hĺbka
30,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
12,5 kg Hotovo!

Balenie

Káble v balení
HDMI, DisplayPort, USB Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, Má monitor displejport 1.2 alebo 1.4? ďakujem

Určitě mám obnovovací frekvenci 200Hz?

Tento displej má podle specifikací výrobce rozlišení pouze UW-HD (2560x1080) což je podstatný rozdíl od uváděného 3440×1440. Jedná se o omyl v popisu výrobku?

Dobrý deň. Smiem sa prosím spýtať, či je tento monitor už dostupný? August je už totiž za nami a dostupnosť ste zjavne neaktualizovali. Ďakujem.

Dobry den, mam dotau ohledne stojanu: na strankach acer.com/cz ma z35p stejny stojan jako uvadi alza.cz, ale na acer.com a ruznych webovych diskuzich ma z35p stojan odlisny (absence cervenych wingu). Shoduje se foto s realitou? Diky za zpetnou vazbu PS: Pokud ano, objednavam :)

Diskusia a poradňa k 35" Acer Z35P Predator
Príslušenstvo pre 35" Acer Z35P Predator Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 35" Acer Predator Z35P. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 35"Acer Z35P Predator. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 35"Acer Z35P Predator. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 35" Acer Z35P Predator.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií