Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

3Doodler 3D Pero Start+ a 72 náplní + 12 šablón

Zobraziť katalóg
3Doodler 3D Pero Start+ a 72 náplní + 12 šablón
4,6 18 hodnotení
3D pero s funkciou: kreslenie, maximálna teplota trysky 40 °C, tlačový materiál PCL, priemer filamentu 3mm, 72ks filamentov v balení, hmotnosť 0g, rozmery 35mm×135mm×3mm (V׊×H)
50,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  D3Oa001 Produktové číslo:  SPLUS
3Doodler 3D Pero Start+ a 72 náplní + 12 šablón 50,90 € Rozbalené

3Doodler 3D Pero Start+ a 72 náplní + 12 šablón

3Doodler 3D Pero Start+ a 72 náplní + 12 šablón je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Objavte v sebe umelcov

3D pero 3Doodler Start+ vo vás doslova prebudí umelcov a pomôže premeniť vašu fantáziu na skutočné 3D modely. Toto 3D pero posúva obyčajné kreslenie na úplne inú úroveň a to bez toho, aby ste potrebovali zložité technológie alebo špeciálny softvér. Práca s 3Doodler Start+ je veľmi jednoduchá – stačí vybrať farbu a PCL vlákno vložiť do otvoru v hornej časti pera. Potom už zostáva stlačiť tlačidlo a pustiť sa do tvorby. Prostredníctvom LED indikátora budete upozornení na to, kedy sa 3D pero zahrieva (červená) alebo je pripravené na použitie (modrá).

3D pero 3Doodler Start+ a jeho kľúčové vlastnosti

  • Balenie obsahuje 3D Pero Start+, 72 náplní a 12 papierových šablón
  • Nízka teplota tavenia eliminuje riziko popálenia – vhodné pre deti
  • Bezpečnostná poistka
  • Vhodné na použitie v školstve vrátane výukových lekcií podľa zamerania
  • 3Doodler ponúka najväčšiu komunitu tvorcov 3D modelov, vrátane takmer 100 školských lekcií, cez 400 šablón a viac ako 100 podrobných návodov
  • 3D pero 3Doodler Start+ je možné využiť aj na opravu plastových predmetov
  • PCL materiál šetrný k životnému prostrediu
  • 35 – 45 minút neustálej prevádzky na jedno nabitie
  • Teplota tavenia 35 – 40 °C
  • Vhodné pre deti od 6 rokov
  • Kompatibilný iba s náplňami 3Doodler pre model Start+

3D pen 3Doodler Start+ je veľmi bezpečné a ergonomické

3D pen 3Doodler Start+ sa vyznačuje svojou bezpečnosťou a je navrhnuté predovšetkým pre deti, preto nedisponuje vonkajšími horúcimi časťami – vlákno je pri vytláčaní teplé a bezpečné na dotyk, hrot sa nezahrieva. Svoje výtvory tak môžete bez obáv ihneď tvarovať bez rizika popálenia. 3D pen 3Doodler Start+ je vhodné pre pravákov aj ľavákov a vďaka svojej tenkej ergonómii sa dobre drží najmä v detských rukách. Napájané je batériou a v závislosti na intenzite funguje približne 35 – 45 minút a dobijete ho približne za 40 minút (pri dobíjaní nie je možné používať). Na 3D pen 3Doodler Start+ je umiestnený LED indikátor, ktorý vás upozorní na zahrievanie (červená farba) a kedy je už pripravené na použitie (modrá farba).



3D pero 3Doodler Start+ nemá žiadne horúce časti

3D pero 3Doodler Start+ bolo navrhnuté tak, aby bolo maximálne bezpečné pre deti a nemalo žiadne horúce vonkajšie časti. Vlákno 3D pera je síce pri vytláčaní teplé, ale zároveň bezpečné na dotyk. Ani hrot pera 3Doodler Start+ sa nezahrieva, takže deti môžu svoj výtvor tvarovať aj rukami. 3D pero 3Doodler Start+ je vhodné pre deti od 6 rokov. Mladšie deti, staršie ako 3 roky, môžu pero používať s dozorom dospelej osoby.

3D pen s ergonomickým vyhotovením inšpirovaným ceruzkou

3D pen 3Doodler Start+ je špeciálne navrhnuté pre detské ruky a zaistí im pohodlnú prácu. Vďaka ergonomickému tvaru inšpirovaného klasickou ceruzkou sa ľahko drží ako pravákom, tak aj ľavákom.

Celý súbor šablón na stiahnutie zadarmo

Výrobca pre začiatočníkov vytvoril unikátne šablóny zadarmo na stiahnutie, s pomocou ktorých vytvoríte obrysy najrôznejších predmetov, ktoré si potom vyplníte podľa seba. Následne je možné pomocou 3D pera 3Doodler Start+ všetky tieto kúsky spojiť dohromady a vytvoriť svoj 3D model. V databáze výrobcu 3Doodle je k dispozícii viac ako 400 šablón TU.

Aplikácia 3DOODLER obsahujúca grafické šablóny

Už neviete, čo by ste vytvorili? Stiahnite si aplikáciu 3Doodler, v ktorej na vás čaká množstvo zaujímavých šablón pre tvorbu 3D modelov aj s návodmi krok za krokom. Na App Store alebo v Google Play sa dajú stiahnuť aplikácie, ktoré vytvoria 3D šablóny z vašich fotografií. Ľahko tak vytvoríte pamiatkové 3D obrazy ako vkusný darček alebo ako dekoráciu interiéru.

3D pero je skvelá pomôcka pre rozvoj tvorivosti a kreativity v rámci vzdelávania

3D pero 3Doodler Start+ rozvíja tvorivosť vašich detí doma aj v škole. Vyrobené 3D modely môžu slúžiť pri výučbe biológie, chémie, fyziky alebo matematiky pre lepšie pochopenie danej problematiky. Toto 3D pero taktiež určite nájde využitie pri hodinách výtvarnej výchovy, kde ho možno použiť na tvorbu objektov, ktoré nie je možné vytvoriť tradičnými výtvarnými technikami. 3Doodler Start+ sa tiež hojne využíva v projektoch STEM vzdelávania kombinujúcich vedu, technológie, inžinierstvo a matematiku. S 3D perom tak môžete vytvoriť modely budov, mostov alebo lietadiel.

Veľká komunita tvorcov ponúkne viac ako 600 lekcií, šablón a návodov

Rozvíjajte sa spolu so širokou komunitou tvorcov využívajúcou produkty 3Doodler. Na stránkach TU vám bude k dispozícii viac ako 400 šablón, 100 a viac podrobných návodov aj takmer 100 školských lekcií podľa zamerania a skúseností.

3Doodler sa pýši celou sériou ocenení

Za svoj inovatívny a interaktívny prístup k vzdelávaniu hrou získal 3Doodler množstvo ocenení. 3D pero 3Doodler Start+ bolo uznané ako vzdelávacia hračka podporujúca kreativitu a kritické myslenie. Medzi ocenenia sa radí napríklad aj “Najlepšia hračka roka“ alebo “Najlepšia vzdelávacia hračka“.

Ekologický a bezpečný materiál

3D pero používa na tlač patentovaný PCL plast, ktorý je vhodný pre deti a vyrobený vo výrobnom závode v Ohiu. Výhodou náplní je, že sú vyrábané z prírodných látok, biologicky rozložiteľné, bez zápachu a netoxické. Taktiež neobsahujú žiadne DEHP (ftaláty) ani ťažké kovy. Z jednej náplne s dĺžkou 15 cm a priemerom 2,5 mm získate až 1,5 m hmoty na tvorenie, v závislosti na rýchlosti a technike.

Obsah balenia

  • 1× 3D pero 3Doodler Start+
  • 1× Micro USB kábel (adaptér do zásuvky nie je súčasťou)
  • 72× 3Doodler Start Eco-Plastic náplne celkom 10,8 m – 8× čierna, 8× biela, 8× žltá, 8× modrá, 8× zelená, 8× sivá, 8× ružová a 8× červená
  • 12 šablón 3D modelov krok za krokom – sova, psík, lapač snov, robot, skateboard, Eiffelova veža, motýľ, raketoplán, stoh kníh, okuliare a šikmá veža

O značke 3Doodler

3Doodler bol vynájdený v roku 2012 tímom Max Bogue, Peter Dilworth a Daniel Cowen, ktorí chceli vytvoriť nový spôsob, ako umožniť ľuďom ľahko a rýchlo vytvárať 3D modely. Prvý prototyp bol predstavený na Kickstarteri v roku 2013 a ihneď získal veľkú pozornosť a finančnú podporu od verejnosti. Ako vôbec prvý výrobca 3D pier vlastní aj globálny patent na výrobu 3D pier. V priebehu rokov sa 3Doodler stal stále populárnejším a získal si širokú základňu fanúšikov. Bol predmetom mnohých vývojových inovácií a vylepšení, vrátane nových farieb, typov plastových vlákien a funkcií, ktoréumožňujú používateľom vytvárať stále zložitejšie a presnejšie modely.

Dnes je 3Doodler široko používaný ľuďmi po celom svete ako nástroj pre tvorivé projekty a vzdelávanie,
a stáva sa stále dôležitejším nástrojom pre 3D tlačovú komunitu a moderné školstvo.

Parametre a špecifikácia

Tlačový materiál
PCL Hotovo!
Priemer filamentu
3 mm Hotovo!
Displej
Bez displeja Hotovo!
Funkcie
Kreslenie Hotovo!
Maximálna teplota trysky
40 °C Hotovo!

Vlastnosti tlačového materiálu

Tlačový materiál
PCL Hotovo!
Priemer filamentu
3 mm Hotovo!

Vlastnosti

Displej
Bez displeja Hotovo!
Funkcie
Kreslenie Hotovo!
Maximálna teplota trysky
40 °C Hotovo!

Výbava

Počet kusov filamentov
72 ks Hotovo!

Rozmery

Šírka
135 mm Hotovo!
Výška
35 mm Hotovo!
Hĺbka
3 mm Hotovo!
Hmotnosť
0 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, při jaké teplotě se u tohoto pera náplň začne tavit? Děkuji

Prosím o radu. V "Parametry a specifikace" je uvedena náplň PCL, ale v "Nejčastěji dohromady zakoupené zboží" je uvedena i náplň PLA. 1) Znamená to, že si kupující zakoupili špatně, nebo tam také PLA půjde? 2) U pera je psáno PLC 2.5mm, a lidé kupují i PLA 3mm. Pokud tam PLA půjde, tak ty 3mm asi už ne, nebo ano? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, kde je možné dokoupit filament fungující v tomto peru? Děkuji

Dobry deň Náhradné náplne sa kde dajú objednať ?

Daji se pouzit i naplne o velikosti 1,75?

Dobrý den, rád bych se zeptal jak dlouho vydrží tento výrobek (3D pen 3Doodler start+) na jedno nabití. Děkuji

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií