PET Premium Week Samsung

40" CHiQ L40G7L

Zobraziť katalóg
40" CHiQ L40G7L + 2 roky predĺžená záruka
4,7 25 hodnotení
Televízor SMART ANDROID LED, 102cm, Full HD, 50Hz, Direct LED, HDR10, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, Netflix, Disney+, Telly, Google Assistant, párovanie s mobilným zariadením, VESA 200×200, repro 16 W, Dolby Audio Processing, trieda energetickej účinnosti F
Kód:  JT900b03b Produktové číslo:  L40G7L Informačný list

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40" CHiQ L40G7L


Smart TV so systémom Android 11

Obohaťte svoju domácnosť o nový smart TV CHiQ L40G7L. Televízor ponúkne 100-centimetrovú uhlopriečku s Full HD rozlíšením. Takmer bezrámikový dizajn vás nebude počas sledovania filmov a seriálov alebo pri hrách vôbec rušiť. O kvalitné ozvučenie sa postarajú 16 W reproduktory. Prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth 5.0 môžete televízor CHiQ L40G7L spárovať napríklad s vaším telefónom a zrkadliť jeho obsah na plochutelevízora. Systém Android 11 vám umožní dostať sa k ohromnému množstvu aplikácií na skrátenie dlhej chvíle alebo spríjemnenie používania. Na ovládanie smart TV CHiQ môžete využiť aj hlasové ovládanie prostredníctvom Google Assistant.

Kľúčové vlastnosti smart televízora CHiQ L40G7L

  • Televízor so systémom Android 11
  • Direct LED podsvietenie poskytne ostrý a reálny obraz
  • Full HD rozlíšenie na 40-palcovej uhlopriečke
  • Podpora HDR10 odhalí doteraz skryté detaily v každej scéne
  • CHiQ L40G7L má výkonný štvorjadrový procesor
  • Bezdrôtové pripojenie cez WiFi 2,4/5 GHz
  • Netflix aj YouTube na sledovanie obsahu
  • Podpora hlasového asistenta Google Assistant
  • Kompresný štandard H.265/HEVC
  • Bezdrôtové Bluetooth pripojenie
  • CI+ slot
  • Zabudované 16 W reproduktory
  • CHiQ L40G7L je kompatibilný s VESA 200 × 200 mm

CHiQ L40G7L si rozumie s asistentom od Google

Nebaví vás vypisovať to, čo práve hľadáte? Stlačte na diaľkovom ovládači tlačidlo pre Google Assistant a zadajte hlasový príkaz. Ľahko tak môžete na televízore CHiQ pristupovať k zábave, ovládať svoje smart zariadenia alebo získať odpovede na akékoľvek otázky.

Potešte svoje uši špičkovým zvukom

Značka CHiQ integrovala do televízora Dolby Audio, 16 W reproduktory a zvukový digitálny signálový procesor (DSP). Televízor CHiQ L40G7L preto zaistí skvelé ozvučenie vašich filmov, seriálov i herných seáns.

Smart TV CHiQ má ultratenké dizajnové rámčeky

Televízor CHiQ L40G7L ľahko splynie s vaším interiérom a pri sledovaní vás viac vtiahne do deja. Za to všetko vďačí štýlovým, iba 1,6 mm úzkym rámčekom. Smart TV CHiQ bude stáť na vašom stolíku na stabilných nohách, ale je možné ho zavesiť aj na stenu vďaka VESA 200 × 200 mm.

CHiQ TV vám otvorí dvere k viac ako 5 000 aplikáciám

Prostredníctvom smart TV CHiQ L40G7L získate prístup k veľkému množstvu autorizovaných poskytovateľov obsahu vďaka licencovanému systému Android 11. Púšťajte si vaše obľúbené videá z YouTube, využite streamovacie služby Netflix, Disney+ alebo Amazon Prime video a doprajte si chvíle pohody aj napätia pri sledovaní exkluzívneho obsahu. Smart TV CHiQ možno ľahko prepojiť so systémom Google Home. Samozrejmosťou jeaj integrovaný webový prehliadač.

Jednoduché zdieľanie obrazovky zo smartfónu

Už vás nebaví hrať hry na malom displeji telefónu? V tom prípade zdieľajte svoje mobilné hranie na televízore CHiQ L40G7L a užite si detailný obraz na 40-palcovej uhlopriečke. Zdieľanie obrazovky nie je limitované iba hraním, ale streamovať môžete čokoľvek, čo máte v telefóne. 

CHiQ L40G7L podporuje štandard HDR10

Pokochajte sa živým obrazom so všetkými detailmi vďaka dekódovaniu videa HDR10. Zobrazené farby na televízore CHiQ L40G7L sú jasnejšie a tiene naopak tmavšie. Na smart televízore si doprajete kompletný audiovizuálny zážitok.

Direct Plus LED panel zaujme detailným zobrazením

Oproti bežným LED diódam má priame osvetlenie smart televízora CHiQ L40G7L svoje LED diódy rovnomerne rozmiestnené, čím uvidíte na celej obrazovke ostrý a živý obraz.

Bezdrôtové WiFi pripojenie aj Bluetooth konektivita

Užite si pri používaní smart televízora CHiQ L40G7L pohodlie vďaka bezdrôtovému pripojeniu. K domácej sieti sa pripojíte cez WiFi (2,4/5 GHz), vďaka čomu môžete využívať všetko, čo vám smart televízor ponúka. Bluetooth pripojenie vám príde vhod, ak budete chcieť televízor prepojiť s myšou, klávesnicou, reproduktorom alebo bezdrôtovými slúchadlami. S TV CHiQ L40G7L si užijete kvalitný zvuk bez toho, aby ste rušili svoje okolie.

Na TV CHiQ L40G7L sa vzťahuje predĺžená záruka

  • Od 15.6. 2022 sa na všetky televízory CHiQ zakúpené na Alze vzťahuje predĺžená záruka. Vy tak získate ďalšie dva roky nad rámec zákonnej záruky. Celková dĺžka poskytnutej záruky je štyri roky.
  • V prípade poruchy kedykoľvek počas záručnej doby stačí zaregistrovať požiadavku na aftersales.changhong.cz: Televízory > Zaregistrovať opravu (koncový zákazník). Následne budete kontaktovaní servisným oddelením s informáciou vo veci odoslania TV na adresu: Changhong Europe Electric s. r. o., odd. After Sales, Severná 2439, 288 02 Nymburk.

    O prijatí TV a stave reklamácie budete informovaní.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
39 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
39 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
39 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
39 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
F Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Maximálny jas
220 cd/m2 Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Canal+, SledovanieTV, Telly, Amazon Prime Video, Facebook, Rakuten TV, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
89,8 cm Hotovo!
Výška
56 cm Hotovo!
Hĺbka
18 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
51,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,7 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
90,03 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Zvuk

Výkon reproduktora
16 W Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Umí HBO?

Dobrý den, jak je to tedy s aplikací o2tv. Experti z 29.10.2022 tvrdí že není kompatibilní a Expert Alza z 1.3.2022 už tvrdí že apku naistalovat lze. Tak kde je pravda?

Dobrý den, musí být televize připevněna na zdi, nebo může stát na stolku? Při koupi je na výběr mezi možnostmi "zaplatím a instalaci na zeď" nebo "nainstaluji si na zeď sám". Co když ji nechci na zeď? Děkuji.

Dobrý den, podporuje aplikaci skylink když ne o2

Nelze nainstalovat Skype. Bohužel chyba ? nebo klamavá reklama ?.

Dobrý den, dnes jsem zakoupil, ale na účtence mám pouze 2 roky záruky i přesto, že v popisu máte "+ 2 roky prpdloužená záruka". Jak to tedy je? Děkuji

Na autorizovaném. servisu Chiq (tel.727814265)to neberou...na něj mne odkázala Alza, kde jsem vznesl stejný dotaz, proč nemohu na TV Chiq přes Google play nalézt apku O2Tv. Pokud to nepůjde, tak TV vrátím. Honza

Dobrý den, je možno na tuto TV nainstalovat aplikaci O2 TV?

Diskusia a poradňa k 40" CHiQ L40G7L
Príslušenstvo pre 40" CHiQ L40G7L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" CHiQ L40G7L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40" CHiQ L40G7L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40" CHiQ L40G7L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40" CHiQ L40G7L.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií