AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

40" Dell UltraSharp U4021QW

Zobraziť katalóg
40" Dell UltraSharp U4021QW
5 4 hodnotení
LCD monitor prehnutý, 5K 5120 × 2160, IPS, 21:9 širokouhlý, 5 ms, 60Hz, 300 cd/m2, kontrast 1000:1, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, Thunderbolt, LAN, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, antireflexný povrch displeja, repro, VESA, Power Delivery až 90 W
Kód:  ADL34u33 Produktové číslo:  210-AYJF Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40" Dell UltraSharp U4021QW


Ohnutý monitor Dell UltraSharp U4021QW ponúkne USB-C, dokovaciu stanicu a 5K rozlíšenie

Potrebujte sa pri práci úplne sústrediť na danú úlohu? V tom prípade potrebujete dostatočne veľkú pracovnú plochu. A práve tu vám ponúkne ohnutý monitor Dell UltraSharp U4021QW patriaci do profesionálneho radu s jedinečným 5K rozlíšením. Vďaka tomu vám ponúkne kvalitné obrazové podanie, tenké rámčeky, prehnutý displej alebo multifunkčný držiak s nastaviteľnou výškou. Stane sa tak ideálnou súčasťou kancelárskych stolov, na ktorých typicky doplní stolný PC alebo notebook značky Dell. Notebooku navyše poskytne aj funkciu dokovacej stanice s Power Delivery až 90 W.



Kľúčové vlastnosti monitora Dell UltraSharp U4021QW

  • Kancelársky monitor Dell s 40" uhlopriečkou a 5K rozlíšením 5 120 × 2 160 px
  • Jednoduché nastavenie komfortnej pozície vďaka nastaviteľnej výške
  • Integrovaná dokovacia stanica s USB-C aj LAN
  • Power Delivery až 90 W
  • Prehnutý displej nahradí dva menšie monitory
  • Podpora VESA na montáž na stenu
  • Široké možnosti pripojenia

Kancelársky monitor Dell UltraSharp U4021QW s realistickým podaním farieb

Kancelársky monitor Dell UltraSharp U4021QW je opatrený špičkovým IPS panelom, ktorý sa vyznačuje bezchybným podaním farieb (100 % sRGB, 100 % a 98 % DCI-P3) a širokými pozorovacími uhlami. Výhodou je extrémne jemné rozlíšenie 5 120 × 2 160 px, na ktorom zobrazíte aj skutočne veľké tabuľky v Exceli alebo rozsiahle prezentácie v PowerPointe.

5K monitor s dokonalým prispôsobením polohy

Na úplne dokonalé vyladenie pracovnej pozície je mimoriadne dôležité používať kvalitné kancelárske stoličky, ale nesmie chýbať ani výškovo nastaviteľný monitor. 5K monitor Dell UltraSharp U4021QW je možné naladiť tak, aby ste videli na svoju prácu, ako potrebujete. Elegantný a čistý dizajn monitora vytvorí z vášho pracoviska štýlovú kanceláriu a navyše je kompatibilný s VESA na jednoduchú inštaláciu priamo na stenu alebo do držiaka. 

Zakrivený monitor Dell s nízkymi prevádzkovými nákladmi

Spoločnosť Dell myslí na životné prostredie, čo sa prejavuje napríklad dramatickým úbytkom používania polystyrénu v prepravnej škatuli. Zakrivený monitor navyše spĺňa najnovšie regulačné a ekologické normy, ako sú EnergyStar, EPEAT Gold a TCO Certified Edge


Konektivita PC monitora Dell UltraSharp U4021QW nemá chybu

Kancelársky monitor k PC Dell UltraSharp U4021QW sa okrem 40" uhlopriečky pýši aj celým radom konektorov na pripojenie PC alebo notebooku. Ohromnou výhodou je možnosť pripojenia cez USB-C s Power Delivery až 90 W. K dispozícii dostanete dva HDMI, DisplayPort, LAN a hneď 4× USB 3.2. Súčasťou balenia je napájací kábel, prepojovací USB-A, USB-C a obrazový kábel DisplayPort.


Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Servis u zákazníka (NBD) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka
39,7" (100,84 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
5K Hotovo!
Rozlíšenie
5120 × 2160 Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Servis u zákazníka (NBD) Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
39,7" (100,84 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
5K Hotovo!
Rozlíšenie
5120 × 2160 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!
Odozva
5 ms Hotovo!
Maximálny jas
300 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
1000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Antireflexný Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
21:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, USB-C, DisplayPort Hotovo!
Štandardy grafického rozhrania
DisplayPort 1.4, HDMI 2.0 Hotovo!
Dátové rozhranie
RJ-45 (LAN) Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
Thunderbolt / USB 4
1 × Hotovo!
USB-C
1 × Hotovo!
USB
4 × Hotovo!

Farebné pokrytie

sRGB
100 % Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Nastaviteľná výška Hotovo!
Funkcie
Filter modrého svetla, Flicker-free, Obraz v obraze (PiP) Hotovo!
Výbava
Reproduktory Hotovo!
Maximálny výkon Power Delivery
90 W Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
94,66 cm Hotovo!
Výška
57,73 cm Hotovo!
Hĺbka
24,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
13,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
41 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Viac parametrov

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, monitor môže slúžiť ako dokovacia stanica. Chcem sa spýtať - keď pripojím monitor do siete cez RJ-45, ďalej pripojím do monitora bezdrôtovú myš, klávesnicu a reproduktory stačí mi pripojiť potom notebook cez port Thunderbolt? Ak by som chcel aby sa notebook aj nabíjal je potrebného ho ešte k monitoru pripojiť aj iným USB-C? Viem toto všetko vyriešiť cez jeden kábel? Ak áno aký kábel by som mal kúpiť aby všetko fungovalo? Mám v izbe satelit s výstupom cez HDMI ak by som pripojil výstup aj z iného zdroja viem mať súčasne pustenú TV a robiť na notebooku? Ako to bude zo zvukom? Ďakujem za odpoveď.

Spíš informace, že zde je monitor o 2000 Kč dražší než třeba Odkaz do neznáma

Dobrý den, bude fungovat při plném rozlišení a 60Hz na Dell Lattitude 7490 pres USB-C? Případně, že ne, je nějaká možnost vyřešit jeho připojení jiným způsobem s 60Hz v případě, že DP potřebuji pro jiný PC? Např jestli bude fungovat připojení přes dock 2x HDMI a PBP v 60Hz?

Mate v popise chybu. Podla dokumentacie DELL je obnovovacia frekvencia 86Hz: Odkaz do neznáma

Dobry den, - nabijanie cez thunderbolt 3 na 90 w je dostatocne na nabitie macbook air m1 ? - cital som nazory, ze apple nepodporuje dell monitory a moze byt casom problem, moze byt pri tomto monitore a macbook air m1 dany problem alebo od tejto verzie uz je to vyriesene ? - ake su hlavne vyhody okrem 5k a pixelom oproti monitoru 49" Dell U4919DW UltraSharp , kedze je cenovo drahsi ale pritom mensia uhlopriecka ? dakujem

Dobry den, ma tento monitor USB- C pripojenie alebo nie ? Vsade inde o nom pisu, len na stranke alzy to nie je uvedene ...dakujem

Dobrý den, máte tenhle monitor někde vystavený? Děkuji!

Ktore porty zvladnu 8K pri 60Hz? USB-C aj DP? Takze je mozne mat pripojene 2 zariadenia naraz a mat 8K pri 60Hz?

Je mozne tento monitor pripojit k Notebook Apple MacBook Pro 16" s Touch Bar (2019) - Space Grey? Pripadne jaky monitor doporucujete?

Hezký den, chci se zeptat na dostupnost tohoto modelu. Jestli mám počkat, protože bude brzy skladem nebo vybrat alternativu. Díky

12
Diskusia a poradňa k 40" Dell UltraSharp U4021QW
Príslušenstvo pre 40" Dell UltraSharp U4021QW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" Dell U4021QW UltraSharp. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40“ Dell UltraSharp U4021QW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40“ Dell UltraSharp U4021QW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40" Dell UltraSharp U4021QW.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií