PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

40" Samsung UE40JU6072

Zobraziť katalóg
40" Samsung UE40JU6072
4,6 25 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 101 cm, 4K Ultra HD 3840 x 2160, DVB-S2/T2/C, 3x HDMI, 2x USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, MHL, HbbTV, Tizen OS, energ. trieda A
Kód:  WR457h21 Produktové číslo:  UE40JU6072UXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40" Samsung UE40JU6072

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Čtyřikrát vyšší rozlišení než Full HD

Štyrikrát vyššie rozlíšenie ako Full HD

Rozlíšenie Ultra HD poskytne, že aj ten najmenší detail na obrazovke budete môcť sledovať jasnejšie ako kedykoľvek predtým. Váš UHD televízor od spoločnosti Samsung ponúka rozlíšenie, ktoré je štyrikrát vyššie ako Full HD, doplnené o presné a verné farby. Vychutnajte si obraz, ktorý je optimalizovaný pre neporovnateľne väčšiu čistotu a detaily. Nič podobné ste doteraz nevideli.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dokonalá synchronizace televizoru a mobilních zařízení

Dokonalá synchronizácia televízora a mobilných zariadení

Technológia Samsung Easy Sharing uľahčuje šírenie obsahu medzi televízorom a mobilnými zariadeniami. Samsung Smart TV prijme signál, len čo je zariadenie dostatočne blízko, a bez problémov prehrá obsah v optimálnom rozlíšení na veľkej obrazovke. Funguje to aj naopak, takže sa môžete ľubovoľne pohybovať po domácnosti a pritom sledovať svoj obľúbený obsah na mobilnom zariadení.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Obsah vyhovující vašemu životnímu stylu

Obsah, vyhovujúci vášmu životnému štýlu

Samsungu Smart TV nechýbajú inteligentné aplikácie, s ktorými bude život zábavnejší a plný úžasných zážitkov. Kuchári si zamilujú kulinárske aplikácie, zatiaľ čo športoví fanúšikovia ocenia nové dynamické športové aplikácie. K dispozícii je tiež fitness aplikácia pre používateľov, ktorí sa chcú udržiavať vo forme, aplikácia umeleckého vzdelávania, ktorá je ako stvorená pre deti, a herné aplikácie novej generácie, ktoré si zamilujú všetci hráči - so širokou ponukou titulov a možnosťou jednoduchého párovania s mobilným zariadením , ktoré možno využiť ako ovládač.


Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Okamžitý návrat a pokračování v přehrávání

Okamžitý návrat a pokračovanie v prehrávaní

Samsung Smart TV dokáže prepínanie medzi rôznymi druhmi obsahu jednoducho. K dispozícii je možnosť prepínať na živé televízne vysielanie počas sledovania online videa a naopak. Po návrate k videu budete pokračovať v prehrávaní presne tam, kde ste naposledy skončili.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Objevte aplikace, jež vám obohatí život

Objavte aplikácie, ktoré vám obohatia život

Užívajte si množstvo aplikácií a prechádzajte obsah na internete, a to všetko tým najpohodlnejším spôsobom. Jednoduchým posúvaním vľavo či vpravo môžete zobraziť prispôsobené odporúčania aplikácií, nové populárne aplikácie a mnoho ďalšieho.


Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Přístup k internetu bez kabelů

 Internetový prístup bez káblov

Integrovaný modul WiFi rozširuje možnosti jednoduchého pripojenia televízora bez toho, aby bolo potrebné používať externé zariadenia a tým narušovať celkový atraktívny vzľad televízora. Všetky zážitky si vychutnáte bez káblov.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Plnohodnotný multimediální zážitek

Plnohodnotný multimediálny zážitok

Vďaka vstupným portom HDMI (High Definition Multimedia Interface) televízor Samsung premení vašu obývaciu izbu na zábavné multimediálne centrum. Rozhranie HDMI poskytuje vysokorýchlostný prenos digitálnych dát vo vysokom rozlíšení z viacerých zariadení priamo do vášho televízora.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
93,12 cm Hotovo!
Výška
59,61 cm Hotovo!
Hĺbka
20,14 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
53,57 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,95 cm Hotovo!
Hmotnosť
8 kg Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kupuji si UHD TV místo monitoru k PC. Rozumím tomu tak, že jedním z atributů, na které dávat pozor, je 100Hz zobrazovací frekvence (a nikoliv pouze 50/60Hz). A to kvůli plynulosti obrazu a únavě očí. Je to správně? Vzhledem k tomuto bych se chtěla dotázat na obnovovací frekvenci panelu u této televize. Popřípadě jak je na tom tato tv (https://www.alza.cz/40-panasonic-tx-40cx300e-d4043819.htm?catid=18854702) či zda máte rovnou nějaký tip ohledně výběru co nejmenší UHD TV jako monitoru. Děkuji S pozdravem Michaela Šimáňová

Chci se zeptat má tato televize (UE40JU6072) LAN vstup nebo je možné připojení pouze přes Wi-Fi?? Děkuji za odpověd

Bude dobre pracovat s PC?

Dobrý den lze k tomuto modelu připojit kartu satelitní televize skylink.

Dobrý den.Na dvě otázky pro Samsung UE40JU6072 ohledně kodeku HEVC 265 odpovídáte: 1.Dovolte mi Vás informovat, že dle údajů od výrobce, Samsung UE40JU6072 tento kodek nepodporuje. 2.Dovolte mi Vás informovat, že podpora kodeku H.265/HEVC je u televizoru 40" Samsung UE40JU6072 podporována. Takže ano nebo ne?

Dobrý den,u více TV uvádíte ve specifikaci tuner DVB-S2/T2/C.Znamená to,že v současné době není TV pro pozemní vysílání použitelná?(DVB-T není?).Děkuji za odpověď.

Dobry den podporuje tv -H.265/HEVC - a IPTV dekuji za odpove

Dobrý den , rád bych se zeptal jestli by bylo možné televizi propojit pomocí nějaké redukce na s-video s satelitem. Anténu máme vlastní z které vede pouze právě analogový video kabel. Když tak mi prosím poraďte jakou redukci koupit. Děkuji

40" Samsung UE40JU6072, dobry den, muže se televize zavesit na stenu? Dekuji, Rusinková

Dobrý den, umi tato televize Time-shift (zastavit vysilany porad)? Predem dekuji

12
Diskusia a poradňa k 40" Samsung UE40JU6072
Príslušenstvo pre 40" Samsung UE40JU6072 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" Samsung UE40JU6072. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40" Samsung UE40JU6072. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40" Samsung UE40JU6072. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40 "Samsung UE40JU6072.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií