Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

40" Samsung UE40NU7192

Zobraziť katalóg
40" Samsung UE40NU7192
4,5 33 hodnotení
Televízor SMART LED, 100cm, 4K Ultra HD, HDR10+, PQI 1300 (50Hz), 4K Ultra HD Dimming, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3x HDMI, 2x USB, LAN, optický výstup, CI+, WiFi, HbbTV 1.5, OS Tizen, párování s mobilním zařízením, Game Mode, Steam Link, HBO GO, Voyo, NETFLIX, web prohlížeč, VESA, repro 20W, A
Kód:  WR182a1 Produktové číslo:  UE40NU7192UXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40" Samsung UE40NU7192


Samsung UE40NU7192, cenovo dostupný 4K televízor

Užite si zábavu vo vynikajúcom rozlíšení

Zoznámte sa s jedinečnou obrazovou kvalitou Samsung UHD TV UE40NU7192. Vychutnajte si obľúbené filmy, seriály a hry v 4K rozlíšení. Objavte rozmanitejšie podanie a viac detailov v každom zábere než doteraz vďaka podpore HDR a užite si ešte vyššiu kvalitu sledovaného obsahu, ktorú vám sprostredkuje inteligentná úprava farebnosti, kontrastu a ostrosti pomocou technológie UHD Dimming.

Živé farby a realistické detaily

Predstavujeme vám vizuálny zážitok v úplne výnimočnom podaní – na detailnej obrazovke UHD TV UE40NU7192 od spoločnosti Samsung. Tá vám všetok obsah ponúkne v 4K rozlíšení na paneli s certifikáciou Digital Europe a zobrazí ho prostredníctvom obrazovej technológie PurColour, vďaka ktorej získajú sledované odtiene skutočne realistické podanie.

Elegantne tenký televízor od značky Samsung

Pri každom televízore je, samozrejme, najdôležitejšia kvalita obrazu a technologická vybavenosť. Samsung TV UE40NU7192 však k týmto parametrom pridáva aj vycibrený minimalistický dizajn. Elegantne tenké vyhotovenie necháva predovšetkým vyniknúť sledovaný obsah, súčasne je však navrhnuté aj pre vkusné doplnenie vzhľadu vašej obývačky.

Sledujte skutočne smart TV

Už dávno neplatí, že TV je len nástroj na sledovanie televízneho vysielania. Hoci na jeho prehrávanie je televízor UE40NU7192, samozrejme, stopercentne pripravený, jeho smart TV funkcie ho predurčujú na to, aby ste ho využívali oveľa šikovnejšie. Smart rozhranie One Depth vám na jednej obrazovke ponúkne rýchly a jednoduchý prístup k rozmanitým zdrojom obsahu a takmer nekončiacej zábave.

Steam Link pre väčšie herné zážitky

Možno máte pri svojom počítači úplne vyhovujúci monitor na bežné hranie – ale v spojení PC a Samsung TV UE40NU7192 objavíte úplne nový rozmer hernej zábavy. Televízor je totiž vybavený funkciou Steam Link, pomocou ktorej ho spojíte so svojím počítačom a účtom služby Steam. Následne môžete hry zo svojej knižnice streamovať priamo na väčšiu obrazovku. A hry si môžete naplno užívať na pohodlnej pohovke v obývačke.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
NETFLIX Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, PIP (obraz v obraze) Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
91,37 cm Hotovo!
Výška
60,42 cm Hotovo!
Hĺbka
21,03 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
53,15 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,88 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V popisu parametrů je uvedena funkce PIP. V Popisu na stránkách Samsung jsem ji nenašel. Dotaz: má TV funkcí PIP?

Dobrý den, ke mohu zjistit jaký je rozměr cm mezi nožičkama - kvůli rozměru nábytku skříňky zdali se vejde na postavení. Děkuji

Dobrý den bude k této TV dodán chytrý ovladač Smart

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaké jsou rozměry VESA uchycení? Předem děkuji.

K mému starém TV jsem měl připojena dálková bezdrátová sluchátka zn. SONY MDR- RF810R (též u Vás zakoupená)na výstupu zvuku. U nového TV jsou sice také zdířky, ale nikde mě zvuk nejde. Je to závada TV nebo je výstup zvuku jinak? Můžete mě prosím poradit? Děkuji za brzkou odpověď

Aky je rozdiel medzi Samsung UE40NU7192 a Samsung UE40NU7182 podla technickych parametrov su rozdiely v pocte hdmi a usb,ale rad by som vedel ci je to len v roku uvedenia na trh alebo aj v niecom inom lebo su to skoro totozne tv. Dakujem za info

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda televizi jde upevnit na zeď s otočným držákem do 90°?

Dobrý den, koupil jsem si tuto televizi, ale po spuštění filmu přes internet se film po chvíli zasekne. Jedině pomůže televizi restartovat nebo vytáhnout ze sítě. Můžete se prosím vyjádřit k tomu, jak zvládá tato televize internet? Je tato funkce určena jen na prohlížení stránek? Rád bych se vyhnul situaci, že se zničí procesor nebo nějaká jiná součást elektroniky z důvodu přetížení. Děkuji

Dobrý den,jaké jsou prosím vnější (maximální) rozměry TV Samsung UE40NU7192_? Vejde se do otvoru š 96cm x v 62cm ?

Dobrý den, lze k TV připojit bezdrátovou myš (dongle, Wi-Fi, B/T) pro ovládání webového rozhraní? Děkuji

123...
Diskusia a poradňa k 40" Samsung UE40NU7192
Príslušenstvo pre 40" Samsung UE40NU7192 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" Samsung UE40NU7192. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40 '' Samsung UE40NU7192. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40 '' Samsung UE40NU7192. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40" Samsung UE40NU7192.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií