Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

40" Sencor SLE 40F57TCS

Zobraziť katalóg
40" Sencor SLE 40F57TCS
4,6 5 hodnotení
Televízor LED, uhlopriečka 102 cm, FullHD 1920 x 1080, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, HDMI, MHL, USB, SCART, CI+, nahrávanie na USB, hotelový režim, reproduktor 2x 6 W, energ. trieda A
Kód:  WS540b3 Produktové číslo:  SLE 40F57TCS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40" Sencor SLE 40F57TCS

Dosluhuje vám starý televízor a zvažujete kúpu nového? Oživte svoju obývaciu izbu týmto skvelým 40" televízorom Sencor SLE 40F57TCS. Vyniká predovšetkým štýlovým dizajnom, ktorý zladíte takmer s každým interiérom, a modernými technológiami, vďaka ktorým budete pripravení na každú situáciu, nehovoriac o cene, ktorá prekvapí naozaj každého. 

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový LED TV za skvelú cenu
  • Energetická trieda A
  • Podpora Full HD rozlíšenia
  • Nízka odozva a široké pozorovacie uhly
  • Integrovaný DVB-T, DVB-C a DVB-S tuner
  • Podporované formáty HEVC, MKV, MP4, MOV, DivX, XviD, MP3, JPEG
  • AV vstup, PC Audio vstup, slúchadlový výstup
  • Podpora štandardu VESA 200 × 200

Užívajte si kvalitu naplno

Dokonale ostrý obraz s verným podaním farieb môžete sledovať na veľkej 102 cm obrazovke so širokými pozorovacími uhlami a nízkou dobou odozvy. Vďaka LED technológii sa môžete tešiť na nižšiu spotrebu a dlhšiu životnosť ako klasické LCD. Samozrejmosťou je podpora vysokého rozlíšenia 1 920 × 1 080 px, čo je možné uplatniť nielen na príjem pozemnej, satelitnej a káblovej televízie vo Full HD, ale maximálny potenciál využijete napríklad aj pri prehrávaní Blu-ray diskov. O zvukový sprievod s čistou reprodukciou sa postará dvojica reproduktorov s výkonom 2× 10 W. Avšak tým hlavným plusom tohto modelu je prítomnosť ako anténneho, tak aj káblového a satelitného tunera.     

Pripojte aj iné zariadenia

Konektivita televízora nezaostáva nijako pozadu a ponúka širokú škálu možností pripojenia. V prvom rade treba spomenúť prítomnosť USB portu, pomocou ktorého môžete nahrávať obľúbené programy alebo filmy, prípadne pripojíte externý disk a ľahko si tak prehráte napríklad fotky alebo iný obsah. Nechýba tu HDMI vstup (s MHL), ktorý postačí aj na pripojenie hernej konzoly, notebooku či iných multimediálnych zariadení. Ani majitelia starších zariadení využívajúcich SCART nemusia zúfať, pretože aj tento vstup je tu integrovaný. 

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

HDMI
1 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
907 cm Hotovo!
Výška
557 cm Hotovo!
Hĺbka
212 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
521 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
87 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám takový zvláčtní dotaz, sestra si chce pořizovat TV do které by mohla vložit kartu od Skylinku aby nemusela pořizovat nový settop box, Můj dotaz je takový jak se jmenuje ten port pro karty od skylinku a pokud máte nějaká dobrá doporučení na TV uhlopříčka cca 1m moc by jste mi pomohli.. Hledám levnou variantu nic drahého, Myslím že tento sencor by to měl umět..

Dobrý den umožňuje tato televize kombinovat v seznamu programy pozemní a satelitní nebo se přepíná pouze do jednoho módu

Dobrý den ma tato televize tuner dvb -t ? dekuji za odpoved

Diskusia a poradňa k 40" Sencor SLE 40F57TCS
Príslušenstvo pre 40" Sencor SLE 40F57TCS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" Sencor SLE 40F57TCS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40 "Sencor SLE 40F57TCS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40 "Sencor SLE 40F57TCS.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií