AP+ nový vizuál Premium Week Samsung

40" Sharp 40BL2EA

Zobraziť katalóg
40" Sharp 40BL2EA
4,7 13 hodnotení
Televízor ANDROID SMART LED, 100cm, 4K Ultra HD (50Hz), DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, hlasové ovládanie, Netflix, HBO GO, Google Assistant, párovanie s mobilným zariadením, VESA 200×200, repro 20W, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WSA307fa5 Produktové číslo:  40BL2EA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40" Sharp 40BL2EA


Pre správne divácke zážitky je vhodné zaobstarať TV 40" Sharp 40BL2EA s výnimočným obrazom a bohatými funkciami. Úplne dostačujúca uhlopriečka 40 " ruka v ruke s rozlíšením 4K Ultra HD sa hodí pre každého, kto hľadá televízor dostačujúci do rozmerných miestností. Neuveriteľné rozlíšenie UHD TV ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Technológia Android TV predstavuje nekonečné možnosti vďaka šikovným aplikáciám. Výrobcom použitá technológia LCD LED vďaka maximálnej svietivosti použitej diódy ručí za jednotné odtiene živých farieb po celej ploche obrazovky. Smart TV predstavuje úplne intuitívne prepojenie s vaším smartfónom a možnosť inštalácie radu aplikácií.

Najpodstatnejšie znaky TV 40" Sharp 40BL2EA

  • TV Sharp ponúkne uhlopriečku celých 40"
  • Filmy a seriály v detailnom 4K rozlíšení
  • Dynamický rozsah HDR zaručí bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého čoskoro nebude možné ladiť pozemné televízne vysielanie
  • Umožňuje využívať Google Assistant
  • Hodnota snímkovej frekvencie 50 Hz plne dostačujúca pre hladký a plynulý obraz
  • Červené tlačidlo HbbTV na diaľkovom ovládači ponúka možnosť na prechádzanie napríklad vysielacieho programu, archívov filmov a relácií, alebo praktické informácie o počasí
  • Funkcia ovládania hlasom eliminuje nutnosť zastaralého tlačidlového ovládania
  • Predpripravená WiFi technológia v televízore umožňuje prístup k internetovému obsahu
  • Štandard prichytenia VESA s vyvŕtanými závitmi na skrutky vo vzdialenosti 200×200 na pripevnenie na stenu
  • Prenosový protokol DLNA na takmer nelimitovaný prenos súborov do TV

Maximálne kvalitný obraz televízora Sharp

Náročnejší diváci sa uspokoja len s tým najlepším. TV 40" Sharp 40BL2EA s extrémne jemným rozlíšením patrí medzi to najlepšie, čo sa dá postaviť do obývacej izby. Pomenovanie 4K znamená zariadenie s dokopy štvornásobným počtom takzvaných obrazových bodov oproti obľúbeným Full HD panelom. Obraz televízora Sharp teda dáva dokopy 3 840 × 2 160 bodov, a len vďaka tomu dosahuje veľmi vysokú úroveň vykreslených detailov. Ani pri bližšom pohľade sa vôbec nemení jeho kvalita a zostáva perfektne ostrý. Jemnosť obrazu si môžete vychutnať najmä pri vysokokvalitných filmoch z Blu-ray, ale aj pri seriáloch a ďalšom obsahu. Aj staršie filmy či seriály, ktoré nemajú dostatočné rozlíšenie, sa bude snažiť preniesť do vyššieho a tým ich vylepší. Vedľajším, ale užitočným efektom vysokého rozlíšenia, býva spravidla aj svižnejší chod rôznych aplikácií, tieto TV totiž potrebujú veľmi výkonný hardvér.

Tuner pre DVB-T2 a ďalšie funkcie TV 40" Sharp 40BL2EA

Pokiaľ chytáte kanály na bežnú anténu, môžete sa spoľahnúť na dobrú kompatibilitu. Najnovšiu technológiu pozemného vysielania DVB-T2 bude tento televízor ovládať, vyriešite tak jednoducho celý aktuálny prechod. S integrovaným DVB-S2 tunerom možno prijímať satelitný signál obľúbený kvôli pokrytiu a pestrému výberu kanálov. U používateľov káblového typu je možné pripojiť 40" Sharp 40BL2EA pomocou tunera DVB-C. Tak ako pri všetkých počítačoch, aj tu nájdete nielen pestré originálne aplikácie, ale aj prehliadač na bežné prehliadanie internetových stránok. Na napojenie ďalšej elektroniky využijete Bluetooth signál. Jednoduchou, ale veľmi užitočnou funkciou televízora Sharp je pripojenie a prehrávanie obsahu z externých diskov vďaka USB konektoru.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV Sharp

TV Sharp vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX a HBO GO. Použiť môžete šikovného Google Assistant.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
91,5 cm Hotovo!
Výška
57,5 cm Hotovo!
Hĺbka
18,7 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
53,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,2 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
86,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry vecer, televizor sharp mam tyzden zacal mi sekat zvuk na televiznych programoch, moze to byt chybou televizora?ako to mozem odstranit poprosim podrobny popis, kde co vypnut alebo prepnut .

Dobrý den, tato televize při vypnutém stavu samovolně zapíná podsvícení cca s minutovým intervalem a to po velmi dlouhou dobu. Dnes to trvalo asi 2h a pak jsem to již nemohl sledovat. Má toto chování nějaké opodstatnění? Děkuji

Dobrý den, jak na tomto modelu zprovoznit Google asistent s funkcí hlasového vyhledávání pro ČR.Tv by to dle výčtu funkci měla umět, ale nedaři se mi nastavení. Dekuji.

Dobrý den, mám tuto tv a nejdou mi seřadit programy, poradí někdo? Děkuji

Dobrý den, mám tuto tv a nejdou mi seřadit programy. Poradí někdo,dekuji

Dobrý den, U téhle televize mám problém se spuštěním aplikace Netflix. Hlásí mi to chybu Netflix Error UI-800-3 (307006). Na stránkách Netflixu majú uvedené že je to zvyčajne problém hardvéru alebo softwéru ktorý může vyrešit pouze výrobce. Je možné uplatnit reklamaci vzhledem na tenhle typ problému? Všechno ostatní funguje korektně. Děkuji

Dobrý den, jde na tutu televizi stahnout aplikace Horizon Go od upc a sledovat televizi přes internet?? Děkuji

Zdravím tě alzoune. Nikde nevidím obsah balení televize. Je možné že špatně vidím? No a v nabídce pod telkou např chybí koaxiál a jiné zbytečnosti potřebné k zapojení telky.... Jiří z Kopřivnice

Dobrý den, má televize sluchátkový výstup a je zvuk regulován samostatně pro oba výstupy a oba výstupy "hrají" současně (repro/sluchátka)? Aby sluchátka mohla hrát hlasitěji než repro.

Dobrý den.. Prosím jaký herní ovladač je vhodný pro tuto tlevizy.? .. Mám ovladač ípega 9128... A ten nejde spárovat asi je přiliš nový? Přeji hezký den J. K.

123...
Diskusia a poradňa k 40" Sharp 40BL2EA
Príslušenstvo pre 40" Sharp 40BL2EA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" Sharp 40BL2EA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40" Sharp 40BL2EA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40" Sharp 40BL2EA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40" Sharp 40BL2EA.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií