Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Premium Week Samsung

40" TCL 40S5200

Zobraziť katalóg
40" TCL 40S5200
4,8 25 hodnotení
Televízor SMART ANDROID LED, 102cm, Full HD, PPI 400, Direct LED, HDR10, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistant, párovanie s mobilným zariadením, VESA 100×100, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK690b130 Produktové číslo:  40S5200 Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40" TCL 40S5200



Ostrý obraz plný detailov vo Full HD rozlíšení

Modelový rad TCL S52 prichádza vo veľkosti 40“ a s Full HD rozlíšením, ktoré predstavuje vyššiu úroveň detailov ako pri bežnom HDTV štandarde.


HDR: Nechajte obraz ožiť živými farbami, vyšším kontrastom a vyššou úrovňou detailov

HDR pracuje s vysokým rozsahom kontrastu, jasu a farieb. Svetlé aj tmavé scény sú tak lepšie prekresľované a obraz nepríde o detaily a stane sa na obrazovke televízora TCL 40S5200 skutočne živým.


Micro Dimming sa stará o precízne riadenie kontrastu

Micro Dimming analyzuje obraz a rozdeľuje ho do mnohých samostatných zón, v ktorých optimalizuje úroveň kontrastu do vytvorenia fantastickej hĺbky obrazu a detailov v tmavých aj svetlých scénach. Televízor TCL 40S5200 navyše prichádza s Direct LED podsvieteným VA panelom – čierna bude naozaj hlboká a kontrast vysoký.



Smart TV TCL 40S5200 ponúka zvuk pod taktovkou Dolby Audio

Dolby Audio prináša zvuk v skvelej priestorovosti, kvalite a dynamike. Vďaka Dolby Audio si tak na televízore TCL 40S5200 maximálne vychutnáte zvukovú stránku pri filmoch, seriáloch, online videách aj televíznych programoch.


Android TV: Skutočný Smart televízor s pestrou paletou funkcií a aplikácií

Android TV TCL 40S5200 má skutočne obrovské možnosti. Nájdete v ňom vstavanú funkciu Chromecast na zdieľanie a zrkadlenie z mobilných zariadení. Odporúčame stiahnuť si do mobilu aplikáciu TCL Home a MagiConnect pre široké možnosti zdieľania, zrkadlenia ovládania a zapojenia TV do inteligentnej domácnosti. Vstavaný nájdete aj Google Assistant. V Obchode Play sa nachádza nespočetné množstvo aplikácií na sledovanie obsahu, hry, multimediálne prehrávače a mnohé iné aplikácie, prípadne môžete aplikácie inštalovať aj zo súborov apk.



U TV TCL 40S5200 budete mať poruke inteligentného pomocníka Google Asistent*

Môžete sa ho pýtať a dávať mu rôzne úlohy. Nájdete v ňom počasie, športové výsledky, pomôže vám aj s vyhľadávaním obľúbených videí. Dokonca v češtine, či slovenčine môžete vyhľadávať vaše obľúbené videá na Youtube, čo je nielen veľmi jednoduché a rýchle, ale aj komfortné. Aj tí najmenší diváci tak môžu v televízore TCL 40S5200 nájsť obľúbené rozprávky bez toho, aby museli poznať abecedu. Stačí im názov rozprávky vysloviť – napríklad povedia „Kremienok a Chocholúšik“ a Smart TV už zobrazí výsledky vyhľadávania. Hlas môžete využiť v aplikácii MagiConnect v mobilnom zariadení, alebo pomocou inteligentného Bluetooth ovládača RC802V, ktorý odporúčame prikúpiť.

*Asistent Google nie je v určitých krajinách a jazykoch k dispozícii. Asistent Google vyžaduje pripojenie na internet. Na pripojenie sa môžu vzťahovať poplatky za dáta. Dostupnosť a výkon niektorých funkcií a služieb sú závislé na službe, zariadení a sieti a nemusia byť dostupné vo všetkých oblastiach. 



Obchod Google Play: Vaše obľúbené aplikácie teraz na vašom televízore! 

V obchode Google Play určite nájdete pre Android TV aplikáciu, ktorá sa vám bude páčiť, či už sa zaujímate o Netflix, YouTube, alebo o najnovšie hry. Z obchodu Google Play je možné do televízora TCL 40S5200 stiahnuť všetky aplikácie, ktoré potrebujete pre filmy, šport aj video.


TV 40 palcov TCL 40S5200 ponúka YouTube v HDR kvalite

Na Youtube nájdete obrovské množstvo obsahu a každý si tam príde na svoje. Dokonca aj pomocou Android TV TCL 40S5200 budete môcť vyhľadávať na Youtube hlasom (bez problémov aj v češtine, alebo slovenčine). Youtube podporuje aj HDR, a tak vybraný obsah môžete sledovať v ešte väčšej obrazovej kvalite.

NETFLIX: Veľa obsahu v HDR kvalite

Netflix sa stal fenoménom dnešnej doby. Každý si na ňom nájde zaujímavý obsah, či už z filmového, seriálového, alebo dokumentárneho súdka. Sústreďuje sa nielen na kvantitu, ale aj na kvalitu, a preto veľa obsahu na Netflixe nájdete v HDR, ktoré sa postará o úžasnú úroveň detailov vo všetkých typoch scén. Televízor TCL 40S5200 vám tak ponúkne aj túto službu.

TV TCL 40S5200 má tenký dizajn s nádychom elegancie 

Široké možnosti Android TV TCL 40S5200 v tenkom rámiku. Funkčná a elegantná. Taká je TCL séria S52.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
39 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
62 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
F Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
39 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
62 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
F Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10 Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
90,5 cm Hotovo!
Výška
57,5 cm Hotovo!
Hĺbka
18,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
52,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,5 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
77 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,4 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, má ,prosím Vás, TCL 40S5200 možnosť pripojenia 3xCINCH? Mám starší videoprehrávač s výstupom SCART a chcela by som použiť kábel SCART-3xCINCH. Vopred ďakujem za radu.

Mohu prosim vědět jaky je rozdíl mezi modely TCL 40S5200 a TCL 40S6200. Děkuji.

Vie tento televizor naladit stanice v DVB-S2-HEVC265 napriklad Antiksat ?

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať je súčasťou balenia aj držiak na stenu ?

Dobrý den, jak nainstalovat O2 TV?

Dobrý den, rád bych se zeptal zda je tato televize vhodná pro umístění na zeď v kombinaci s AlzaErgo F110B Plate fixní 23"-42"

Dobrý den, v televizi není O2TV, a stáhnout nejde. Jak ji tam dostanu? Tv jsem koupil kvůli O2TV na chatu a takhle je mi k ničemu. Děkuji Růžička

Diskusia a poradňa k 40" TCL 40S5200
Príslušenstvo pre 40" TCL 40S5200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" TCL 40S5200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40" TCL 40S5200. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40" TCL 40S5200.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií