Rapture Rapture

43" GIGABYTE AORUS FV43U

Zobraziť katalóg
43" GIGABYTE AORUS FV43U
4,4 16 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Veľkoformátový displej 4K 3840 × 2160, QLED, 16:9 širokouhlý, 1 ms, 144Hz, 10bit, HDR, 750 cd/m2, kontrast 4000:1, DisplayPort 1.4, HDMI 2.1, USB-C, slúchadlový výstup, antireflexný povrch displeja, repro, VESA
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  CGG43WQ Produktové číslo:  AORUS FV43U Informačný list
43" GIGABYTE AORUS FV43U 1 039 € Momentálne nedostupné

43" GIGABYTE AORUS FV43U


Úplne exkluzívny herný monitor GIGABYTE AORUS FV43U so 144 Hz frekvenciou

Monitor GIGABYTE AORUS FV43U vám vyčarí poriadne široký úsmev na tvári. Ide prakticky o jeden z najlepších herných monitorov na trhu a len ťažko možno opísať všetky jeho funkcie a parametre. Medzi tie kľúčové patrí pochopiteľne gigantická uhlopriečka, 4K rozlíšenie, najnovšie rozhranie HDMI 2.1 alebo certifikácia VESA DisplayHDR 1000. Úplnou samozrejmosťou je veľkolepá obrazová kvalita vďaka použitému QLED panelu.

Kľúčové vlastnosti monitora GIGABYTE AORUS FV43U

  • Absolútne luxusný herný monitor so 43" uhlopriečkou a 4K rozlíšením
  • GIGABYTE AORUS FV43U sa pýši 144 Hz obnovovacou frekvenciou
  • Špičkový QLED panel so širokými pozorovacími uhlami
  • Podpora technológie VESA DisplayHDR 1000
  • 10-bitový panel s pokrytím 97 % farebného rozsahu DCI P3
  • Komplexná sada herných režimov a vylepšení
  • K dispozícii konektory HDMI 2.1, DisplayPort 1.4 USB-C, 2× USB 3.0


Herný monitor GIGABYTE AORUS FV43U so 144 Hz frekvenciou

Monitor GIGABYTE AORUS FV43U láka na 4K UHD rozlíšenie (3 840 × 2 160 bodov pri 144 Hz), odozvu 1 ms (GtG) alebo na pokročilú obrazovú technológiu Quantum Dot. Pokiaľ tiež hľadáte najúžasnejší a najvernejší obraz, je pre vás certifikácia VESA DisplayHDR 1000 tou správnou voľbou. Maximálny jas 1 000 nitov v kombinácii s ďalšími obrazovými funkciami vytvára pôsobivú kvalitu obrazu.DisplayHDR 1000 je najluxusnejšia voľba pre herných nadšencov, ktorí si chcú užiť svoje obľúbené hry skutočne naplno.

Vstavaný KVM prepínač a diaľkový ovládač

Doménou herného monitora GIGABYTE AORUS FV43U sú rozšírené možnosti ovládania. Napríklad pomocou diaľkového ovládača môžete ľahko prepínať vstupy alebo regulovať hlasitosť. Dôležitým prvkom výbavy je KVM prepínač, vďaka ktorému možno jednou klávesnicou a myšou ovládať napríklad PC a notebook.

GIGABYTE AORUS FV43U má skvelý zvuk

Vďaka exkluzívnym technikám ozvučenia vám GIGABYTE AORUS FV43U predkladá najčistejší a najmelodickejší zvukový zážitok a ponúka celý rad režimov pre prispôsobenie buď hre, alebo napríklad filmovej zábave. Celkový výkon reproduktorov je veľmi pekný 24 W.

GIGABYTE AORUS FV43U ponúkne exkluzívne funkcie

Ikonický dizajn monitora GIGABYTE AORUS FV43U skvele dopĺňa pestrá škála funkcií. Napríklad budete mať k dispozícii nabíjací USB port alebo možnosť monitor zavesiť na stenu. V praxi poteší integrované napájanie, takže nie je potrebný externý adaptér. Ani po niekoľkohodinovej hernej seanse vás nebude bolieť hlava, pretože technológia Flicker Free účinne šetrí vaše oči.

Konektorom dominuje HDMI 2.1

K monitoru GIGABYTE AORUS FV43U pripojíte prakticky akýkoľvek moderný zdroj obrazu. Okrem najmodernejšieho HDMI 2.1 iste oceníte aj USB-C s možnosťou jednoduchého pripojenia notebooku pomocou jedného kábla.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
144 Hz Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka
10 bit Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, USB-C, DisplayPort Hotovo!
Typ pripojenia
DisplayPort 1.4, HDMI 2.1 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
USB-C
1 × Hotovo!
Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Farebné pokrytie

Adobe RGB
98 % Hotovo!
sRGB
150 % Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Reproduktory, HDR, Flicker-free, Filter modrého svetla Hotovo!
Funkcie
Obraz v obraze (PiP), Flicker-free, Filter modrého svetla Hotovo!
Výbava
Reproduktory Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
96,7 cm Hotovo!
Výška
63,8 cm Hotovo!
Hĺbka
25,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
10 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Balenie

Káble v balení
HDMI, DisplayPort, USB Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
66 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
85 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dotaz : Pri nastaveni UHD 3840x2160 rozliseni pak pri pouziti hdmi 2.1 nebo dp1.4a propojeni jak ziskam 144Hz obnovovaci frekvenci kdyz maximalni hranice je 120Hz u obou kabelu ? Zatim jsem zkousel jen do 4K "4096x2160@100Hz" TV kde postacil HDMI kabel nicmene me zajima jak bude fungovat tento monitor na 144Hz. Dekuji za odpoved.

Máte napsáno, že je to QLED. Ale na stránce výrobce je uvedeno, že je to pouze VA panel. Což je lepší LCD a ne QLED. Prosím opravte. díky

USB-C power delivery a DP alt mode - Dobrý den, v popisu se uvádí, že k monitoru připojím notebook jedním kabelem, z čehož usuzuji, že by měl být schopen notebook nabíjet. V dokumentaci jsem se ale dočetl, že má výstupní výkon pár wattů. Můžete prosím někdo vyzkoušet a potvrdit, jestli notebook nabije (případně kolik W max), nebo je to marketingový chyták? A umí na USB-C display port alt mode? Děkuju

Dobry den ma tento monitor subpixel BGR alebo sRGB? a podporuje G sync?dakujem

Dobrý den,je tento monitor dobrou volbou pro ps5 ?

Warum kostet in Deutschland unter 900 eur und hier in Slowakai uber 1000 eur nicht normal

Dobrý deň chcel by som sa spýtať jednu vec. Nech zapojím monitor do DP alebo do HDMI tak sa mi stáva jedna vec a to že keď sa uspí monitor a pohnem myšou tak sa mi zapne až po 7 sekundách. Alebo keď som v hre a chcem sa prehodiť na plochu tak monitor sa akoby reštartuje a až po 7 sekundách sa mi prehodí na plochu. Viete mi poradiť nejaké nastavenie v monitore alebo na pc lebo zatiaľ sa mi takéto niečo pri žiadnom monitor nestalo. Ďakujem

Dobrý den už dlouho se rozhodují mezi tímto monitorem a televizí lg c1 doma hraju na ps5 a chtěl bych z něj vyždímat maximum nejvíc hraju fps tituly jako CoD warzone,fortnite atd. sem tam dám nějakou příběhovku a proto se ptám co je pro mě lepší volba co mi umožní nejlepší zážitek.

Dobrý den, mam monitor cca 2 mesíce a stale čím dal čatěji se stava že sam od sebe najednou zčerná monitor a po chvilce zase naskoci obcas je to i 30 sekund nebo musim zapojit a vypojit kabely... dokazete mi poradit kde muze byt chyba ?

Dobry den aky typ podsvietenia ma tento monitor direct led alebo edge led? dakujem

12
Diskusia a poradňa k 43" GIGABYTE AORUS FV43U
Príslušenstvo pre 43" GIGABYTE AORUS FV43U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" GIGABYTE AORUS FV43U. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" GIGABYTE AORUS FV43U.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií