Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

43 "Gogen TVU 43K304 STWEB

Zobraziť katalóg
43 "Gogen TVU 43K304 STWEB
4,0 1 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 109cm, Super Slim Ultra HD 3840x2160, 800Hz CMP, DVB-S2 / T2, USB, HDMI, WiFi, Quad Core, hotelový mód, USB clonning, energ. trieda A
Kód:  WG9542b6 Produktové číslo:  GOGTVU43K304STWEB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43 "Gogen TVU 43K304 STWEB

LED televízor v štýlovom a štíhlom prevedení prináša extra jemný Ultra HD obraz aj sieťové Smart funkcie. Ultra HD obrazovka zvládne zobraziť obsah s detailmi, o akých si Full HD panel môže nechať len zdať. Konkrétne zvládne zobraziť až 4x viac obrazových nuáns, a tým poskytnúť divákovi parádne predstavenie. Obnovovacia frekvencia 800 Hz ju predurčuje na sledovanie filmov s ostrosťou aj pri rýchlom pohybe. LED podsvietenie vdýchne vašim filmom život v podobe žiarivejších farieb as veľmi nízkou spotrebou. Zvukovú stránku obstarávajú vstavané stereo reproduktory s celkovým výkonom 20 W.

Kľúčové vlastnosti

  • Krásny čistý dizajn v čiernom prevedení
  • Rozlíšenie Ultra HD zaručuje extrémne jemný obraz
  • Smart Centre umožní ovládanie cez tabliet či smartphone
  • Podpora HbbTV a voyou
  • Možnosť nahrávania na HDD a USB flashdisk
  • Zabudovaný WiFi modul

Stačí pripojiť

Príjem TV relácií bude zaistený priamo televízorom vďaka vstavanému HD tunera DVB-S2 / T2. Okrem sledovania digitálneho vysielania si môžete na tomto televízore prehrávať audio aj video súbory a obrázky. Pre prehrávanie je podporovaná celá rada formátov. Význačným rysom je funkcia nahrávania televíznych relácií na pripojený externý harddisk alebo na USB flashdisk. Pomocou 4 konektorov HDMI ľahko pripojíte ďalšie komponenty s vysokým rozlíšením ako je Blu-ray prehrávač či hernú konzolu.

Múdra TV so všetkým komfortom

Televízor sa radí medzi tzv. SMART TV, ktoré ponúkajú sieťové funkcie a pripojenie k internetu - môžete sa pripojiť k internetu prostredníctvom LAN vstupu alebo WiFi a môžete využívať rad rôznych aplikácií - Facebook, YouTube alebo Twitter a ďalšie. Tiež dokáže streamovať videa cez DLNA z domáceho NAS úložisko, počítače alebo tabletu. HbbTV a voyou okorení váš televízny zážitok. Prináša prídavné informácie, zaujímavé pre diváka typu odkazu na zaujímavý text, fotografie, audio či video. Unikátna aplikácia iVysílání od Českej televízie vám sprístupní bohatú ponuku archíve, kde nájdete tisíce hodín rozličných relácií.

Smart Center - vyspelé technológie v pohodlí domova

S technológiou Smart Center získava ovládanie Smart TV úplne nový rozmer vďaka prepojeniu s tabletom alebo smartfónom. Prináša dokonalý prehled o televíznom programe s podrobnými informáciami o programoch, pohodlné ovládanie dotykom na displeji tabletu alebo ovládania hlasom v českom jazyku. A dokonca dokáže preniesť televízne vysielanie na displej tabletu, rovnako ako fotky a videá z tabletu prezentovať na obrazovke TV. Samozrejmosťou je nahrávanie relácií televízneho vysielania a pohodlný prístup k aplikáciám Smart TV, vrátane prepracovaného ovládanie internetového prehliadača.

Doplňujúce informácie:

Podporované formáty (USB):
Podpora obrázkov: JPEG, BMP, PNG
Podpora audio formátov: MP3, WMA, WAV
Podpora video formátov: AVI, MPG, MP4, MKV, MOV, TS, VOB, WMV, XviD

Funkcie:
DLNA
MIRACAST
Časový spínač pre vypnutie
Detská poistka
Herný mód
Hotelový mód
USB clonning - rýchle kopírovanie nastavenie Hotelového módu na ďalšie televízory
Kompletná podpora slovenčiny a ďalších 26 európskych jazykov

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 43 "Gogen TVU 43K304 STWEB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Gogen TVU 43K304 STWEB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43 "Gogen TVU 43K304 STWEB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43 "Gogen TVU 43K304 STWEB.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií