Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

43" JVC LT-43VU63J

Zobraziť katalóg
43" JVC LT-43VU63J
5 1 hodnotení
Televízor – SMART LED, 109cm, 4K Ultra HD, 1600Hz (50Hz), HDR, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, VGA, LAN, Bluetooth, WiFi, HbbTV, webový prehliadač, AVS, EPG, Screen Share, Dolby Digital Plus, CI+, hotelový režim, VESA, repro 2× 10W, A+
Kód:  WJV043l1 Produktové číslo:  LT-43VU63J Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" JVC LT-43VU63J


Na sledovanie športu aj filmov alebo seriálov je vhodné zaobstarať televízor s inteligentnými funkciami a luxusným obrazom. Úplne dostačujúca uhlopriečka 43 " ruka v ruke s rozlíšením Ultra HD 4K plne vystačí každému, kto zháňa TV pre skutočne výnimočný pôžitok z filmov a seriálov. Dokonalé rozlíšenie 4K vďaka ôsmim miliónom pixelov na obrazovke ponúka dokonalý vizuálny zážitok. Použitá technológia LCD LED vďaka výkonnej svetelnej dióde ručí za dlhú životnosť obrazových bodov po celej ploche obrazovky. Smart technológia televízora predstavuje pestrú paletu multimediálnych aplikácií.

Najlepšie parametre televízora 43" JVC LT-43VU63J

  • Jemné 4K rozlíšenie zaistí dokonalé detaily
  • Dynamický rozsah HDR zaručí bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie
  • Obrazovka s peknou uhlopriečkou 43"
  • Červené tlačidlo na ovládači dovoľuje prehliadanie napríklad programu vysielaných staníc, možnosť prehrať reláciu od začiatku, spravodajstvo alebo hranie hier
  • Vstavaná WiFi televízora na pripojenie k bezdrôtovej sieti
  • Štandard VESA uchytenia s predom vyrezanými otvormi so závitom vo vzdialenosti 200 × 200 mm na uchytenie na stenu

Výnimočne kvalitný obraz TV JVC

Pri dobrých filmoch stojí za to, vyťažiť z kvality obrazu na maximum. 43" JVC LT-43VU63J s mimoriadne jemným rozlíšením je pre vás ideálna. Označenie 4K znamená televízor so štvornásobným počtom takzvaných obrazových bodov, než máva bežný televízor s rozlíšením Full HD. Obraz je teda poskladaný z 3 840 × 2 160 bodov, a kvôli tomu ponúka dobrú úroveň prekreslenia a detailov. Ani pri blízkom pohľade nestratí nič zo svojej kvality a zostáva dokonale ostrý. Slušnú jemnosť obrazu dnes zúročíte pri veľkom množstve kvalitnej produkcie, najmä pri filmoch z Blu-ray diskov. Aj staršie filmy či seriály vzniknuté v menšom rozlíšení televízor vie prepočítať a ich obraz trochu vylepší. Pekným vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva svižnejšie fungovanie pridaných aplikácií a funkcií, podobné televízory mávajú veľmi silný hardvér.

TV tunery a užitočné funkcie 43" JVC LT-43VU63J

Vzhľadom na to, že obsahuje DVB-S2 tuner, možno prijímať signál zo satelitu, ktorý ponúka široké pokrytie a množstvo programov. Ak ide o káblovú televíziu, tak pripojíte 43" JVC LT-43VU63J pomocou tzv. DVB-C tunera. Na využitie všetkých funkcií potrebujete internet, pre ktorý má televízor pripravený konektor. Ak vám do obývacej izby kábel nevojde, máte možnosť pripojiť TV k internetu cez WiFi. Tak ako pri všetkých počítačoch, aj tu si okrem originálnych služieb a aplikácií otvorte prehliadač na bežné prehliadanie internetových stránok. Na pripojenie klávesnice, reproduktorov či ďalšej elektroniky sa možno spoľahnúť na Bluetooth. Jednoduchou a pritom veľmi užitočnou funkciou je prehrávanie obsahu uloženého na externom disku vďaka USB portu.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, u televize nejsou uvedené rozměry. Nevíte prosím její šířku? Děkuji

Dobrý den,jde na tv zpětné pouštění filmu? Dekuji

Dobrý den, má televizor možnost připojení scart konektoru? Podle fotografie to vypadá, že ano, ale v popisu není. Naopak připojení pro hdmi na fotografii nevidím, předpokládám, že bude z boku? Lze na USB z televize nahrávat,

Dobrý den, zakoupil jsem si tento TV přijímač a potřeboval bych vědět , kde najdu možnost volby jestli chci přijímat satelitní pořady anebo pozemní vysílání DVB-T/T2 anebo kdybych chtěl tento přijímač použít jako monitor k PC přes HDMI , co mám vyvolat na dálkovém ovládání abych to mohl přepínat . Díky za odpověď.

Dobrý den chtěl bych se zeptat dají se k tomuto televizoru připojit herní konzole? xbox/ps

Diskusia a poradňa k 43" JVC LT-43VU63J
Príslušenstvo pre 43" JVC LT-43VU63J Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" JVC LT-43VU63J. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43 "JVC LT-43VU63J. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" JVC LT-43VU63J.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií