Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

43" LG 43LJ624V

Zobraziť katalóg
43" LG 43LJ624V
Televízor Smart LED, 108cm, Full HD, True Motion 100 (50 Hz), DCI 80%, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, HbbTV, Miracast , Widia, web prehliadač, magické spojenie s mobilom, USB nahrávanie, webOS 3.5, VESA, repro 20 W, A+
Kód:  WK607f6 Produktové číslo:  43LJ624V Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" LG 43LJ624V


Rozhranie webOS 3.5 - nekonečný zdroj zábavy

Prístup k internetu, prehrávanie filmov a hudby a obľúbené služby ako je Netflix a Amazon, to všetko máte teraz na dosah ruky. Jednoduchá navigácia prostredníctvom magického prepojenia s mobilným telefónom (Magic Remote) umožní pohodlnú komunikáciu s televízorom pomocou jednoduchých gest a príkazov. Ovládanie televízora nebolo nikdy jednoduchšie. Navyše platforma webOS 3.5 je veľmi bezpečná, čo dokazujú získané ocenenia.

Picture Mastering Engine

Užite si nádherný obraz s reálnymi a živými farbami a úžasne prekreslenými detailmi v rozlíšení Full HD. Pokročilé technológie spracovania obrazu rozširujú rozsah jasu, farieb a kontrastu. Nechajte sa okúzliť dokonalým obrazom ako v kine priamo u vás v obývačke.

Ohromujúci obraz

Vychutnajte si zábavu s maximálnymi detailmi. Vďaka vysokému rozlíšeniu Full HD získate veľmi jasný obraz so žiarivými farbami.

Resolution Upscaler

Doprajte si akýkoľvek obraz vo vysokom rozlíšení bez ohľadu na jeho kvalitu. Funkcia resolution Upscaler vylepší obraz pôvodného obsahu napr. video z internetu či nahrávky z mobilných telefónov tak, že vyzerá skvele aj na veľkej obrazovke.

Virtual Surround Sound

O kvalitný zvuk sa stará digitálny zosilňovač s celkovým výkonom 20 W s efektmi priestorového zvuku z iba dvoch predných reproduktorov vďaka pokročilej technológii Virtual Surround Sound. Nechajte sa vtiahnuť do deja a užite si svoje obľúbené filmy ako nikdy predtým.

Nádherný dizajn

Štýlový dizajn tohto televízora tvorí kombinácia čiernej farby s minimalistickými prvkami. Pomyselnou čerešničkou na torte je elegantný stojanček.

USB konektivita

Vložte USB flashdisk alebo externý pevný disk obsahujúci videá, fotografie a hudbu do USB portu a užívajte si prehrávanie a prezeranie súborov na veľkej obrazovke.

Plug and Play

Vďaka širokej ponuke rôznych konektorov si môžete užívať akúkoľvek zábavu. Okrem USB portov, ktoré umožňujú dostať do vášho televízora multimediálnu zábavu z externých úložísk, možno prostredníctvom HDMI portov pripojiť aj herné konzoly a ďalšie zariadenia. Samozrejmosťou je tiež možnosť pripojenia bezdrôtovej klávesnice a myši.

 
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Telly Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
97,4 cm Hotovo!
Výška
63 cm Hotovo!
Hĺbka
23,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
57,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7 cm Hotovo!
Hmotnosť
10,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dnes jsem si dovezl a nainstaloval Televizi 43" LG 43LJ624V (WK607f6) Po necelé hodině v T2 šli všechny programy jen NOVA a její programy ne.Proč? Děkuji

Ahoj. Podporuje tento televízor magic ovládač ? Ak áno, je súčasťou balenia?

dobrý den, ako sa pri tomto TV rieši pripojenie bluetooth reproduktora, ked to nemá blutooth podporu, a ako sa dáju pripojit sluchadka s koncovkou 3.5mm JACK, ked ani to to nemá,dakujem za odpoved

zdravim chcem sa opytat ci potrebujem si nechat krabicu od TV na reklamaciu ci sa da aj bez krabice reklamovat ?

Dobrý den Jaké formáty TV přehrává? Zvládá i titulky? Prosím umíte mi vypsat všechny formáty co umí přehrát z USB? Děkuji mnohokrát

Diskusia a poradňa k 43" LG 43LJ624V
Príslušenstvo pre 43" LG 43LJ624V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" LG 43LJ624V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" LG 43LJ624V. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" LG 43LJ624V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" LG 43LJ624V.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií