Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

43" LG 43NANO78

Zobraziť katalóg
43" LG 43NANO78
4,5 2 hodnotení
Televízor SMART, 109cm, 4K Ultra HD, 50Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 200×200, repro 20W, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK612b041c Produktové číslo:  43NANO783QA Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" LG 43NANO78


Televízor 43

Pre najlepší pôžitok zo športových prenosov alebo filmov je najlepšie staviť na televízor 43" LG 43NANO78 s dokonalým obrazom a skvelými funkciami. Plnohodnotná uhlopriečka 43 " v kombinácii s rozlíšením 4K Ultra HD sa vyplatí každému, kto hľadá televízor do obývačiek, kde má byť sledovanie filmu naozajstným pôžitkom. Dokonalé rozlíšenie 4K TV vďaka ôsmim miliónom pixelov na obrazovke ponúka dokonalý vizuálny zážitok. Smart TV vám otvára úplne intuitívne prepojenie s vaším smartfónom a možnosť inštalácie radu aplikácií. Funkcia Miracast umožňuje zdieľanie obrazu z mobilu.

Najpodstatnejšie výhody televízora 43" LG 43NANO78

  • TV LG poskytuje uhlopriečku celkovo 43"
  • Jemné 4K rozlíšenie zaistí dokonalé detaily
  • Dynamický rozsah HDR je prísľubom pre bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • Použiť môžete rovnako aj podporovaných asistentov Amazon Alexa a Google Assistant
  • Hodnota snímkovej frekvencie 50 / 60 Hz pre plynulý obraz
  • Televízor LG je multifunkčný podľa vzoru HbbTV 2.0, to je kombinácia širokopásmového internetu a televízneho vysielania
  • Tzv. červené tlačidlo dovoľuje prechádzanie napr. programu TV staníc, možnosť pustiť si reláciu od začiatku, spravodajstvo a informácie o počasí
  • Funkcia ovládania hlasom eliminuje nutnosť hľadania ovládača
  • Gaming režim skracuje rýchlosť odozvy obrazu na minimum pri hre, a teda máte nepretržitý dozor nad celou hrou
  • Predpripravená WiFi technológia v TV umožňuje prístup k internetovému obsahu
  • Možnosť nahrávania obsahu na váš USB disk na záznam ľubovoľného filmu aj seriálu a následného prehrania
  • Štandard prichytenia VESA s vopred pripravenými závitmi na skrutky so vzdialenosťou 200×200 na inštaláciu napríklad na stenu
  • Prenosový protokol DLNA umožňujúci prehrávať na televízore médiá aj s externými titulkami
  • Iste oceníte možnosť prehrávania 360° videa
Televízor 43
Televízor 43

Mimoriadna kvalita obrazu televízora LG

Pri dobrých filmoch stojí za to vyťažiť z kvality obrazu maximum. TV 43" LG 43NANO78 s mimoriadne jemným rozlíšením nadchne všetkým, čo dokáže. Pomenovanie 4K znamená zariadenie s dokopy štvornásobným počtom takzvaných obrazových bodov oproti zavedeným obrazovkám s Full HD. Obraz televízora LG je teda zložený z 3 840 × 2 160 bodov, a práve preto ponúka veľmi dobrú úroveň detailov. Ani pri pohľade z veľmi malej vzdialenosti sa nemení jeho kvalita a zostáva perfektne ostrý. Jemnosť obrazu sa hodí nielen pri seriáloch či športe, ale predovšetkým pri filmoch z Blu-ray prehrávačov. Aj staršie filmy a seriály, ktoré nemajú dostatočné rozlíšenie, navyše umelo prepočíta do vyššieho a ich obraz trochu vylepší. Praktickým efektom vysokého rozlíšenia býva plynulejšie fungovanie rôznych funkcií a aplikácií, hardvér týchto TV je totiž silnejší.

V žiadnom prípade nesmie chýbať vysoký dynamický rozsah, alebo HDR. Ten sa stará o prirodzený jas a kontrast, niektoré plochy napríklad nezanikajú pri protisvetle a scéna má reálnejšie odtiene a prekreslenie. Podporovaná je tiež technológia HDR10 a HLG. Vďaka technológii HDR10 sú farby na displeji veľmi blízko k tomu, ako ich vníma ľudské oko. Vo výsledku má obraz s HLG technológiou lepší jas a oživí tak každú scénu.

Televízor 43
Televízor 43

DVB-T2 a ďalšie užitočné funkcie televízora 43" LG 43NANO78

Pokiaľ prijímate signál klasickou anténou, môžete hodiť za hlavu jakékoľvek obavy. Najnovší štandard pozemného vysielania DVB-T2 bude tento televízor ovládať, nič ďalšieho riešiť nemusíte. Vzhľadom na to, že obsahuje DVB-S2 tuner, možno prijímať satelitný signál s obľubou využívaný kvôli vysokému pokrytiu a množstvu programov. Ak dávate prednosť káblovému typu, potom je možné pripojiť 43" LG 43NANO78 pomocou tunera DVB-C. Celý rad inteligentných funkcií vyžaduje internet, na ktorý vyžijete klasický konektor známy z počítačov. Ak sa nechcete púšťať do inštalácie kábla, pripojíte sa jednoducho bezdrôtovo, pomocou WiFi. Tak ako pri všetkých počítačoch, aj tu nájdete nielen pestré originálne aplikácie, ale aj klasické prostredie internetového prehliadača. Na spojenie s ďalšou elektronikou poslúži schopnosť prijímať Bluetooth signál. Veľmi obľúbenou, jednoduchou funkciou TV LG je prehrávanie externých diskov a flash diskov prostredníctvom USB portu. S týmto modelom môžete obsah na externé zariadenia aj nahrávať. Podporené sú zvukové formáty Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV LG

TV LG vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Apple TV, Amazon Prime Video, Disney+, Voyo, Skylink Live TV, SkyShowtime a T-Mobile TV GO. Dovoľuje využívať Google Assistant a Amazon Alexa. Pomocou AirPlay 2 premietnete obsah z Apple zariadení, či už sú to fotky z galérie, alebo streamované video. Funkcia Miracast umožňuje zdieľanie obrazu z mobilu. Po prvom spárovaní už netreba telefón ďalej pripájať ručne, v budúcnosti bude dochádzať k automatickému pripojeniu k televízoru.

Televízor 43
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
54 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
82 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
54 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
82 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
NanoCell Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
96,7 cm Hotovo!
Výška
62,9 cm Hotovo!
Hĺbka
24,9 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
56,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,77 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
73,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
10,3 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím o informaci, jaký je rozdíl mezi LG 43NANO78 a LG 43NANO76. Při porovnání v porovnávači jsou všechny parametry stejné. Je rozdíl v typu panelu (displej) a případně jaký? Děkuji.

Dobrý den, jaký typ panelu je u téhle tv LG? LG 43NANO78. Děkuji. Jan Nauš

Diskusia a poradňa k 43" LG 43NANO78
Príslušenstvo pre 43" LG 43NANO78 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" LG 43NANO78. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" LG 43NANO78. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" LG 43NANO78. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" LG 43NANO78.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií