Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

43" LG 43UH6107

Zobraziť katalóg
43" LG 43UH6107
4,0 1 hodnotení
Televízor 4K SMART LED, uhlopriečka 108 cm, IPS, 4K Ultra HD 3840 x 2160, PMI 1200, HDR Pro, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC kodek, WebOS 3.0, 3x HDMI, 1x USB, CI, LAN, DLNA, WiFi, Miracast, Widi, web prehliadač, Netflix, PVR nahrávanie, direct LED panel, reproduktory 10 W, VESA 200 x 200, energ. trieda A+
Kód:  WK608g1 Produktové číslo:  43UH6107 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" LG 43UH6107


vypnuté
IPS 4K

IPS 4K ponúka vynikajúcu kvalitu obrazu, ktorá je štyrikrát ostrejšia ako pri Full HD. Široký uhol sledovania okrem toho prináša neskreslený obraz bez ohľadu na miesto, odkiaľ televízor sledujete, a vďaka stabilnému obrazu môžu diváci sledovať obsah bez rozmazania farieb aj pri fyzickom kontakte s obrazovkou.

HDR Pro

HDR Pro prispôsobuje jas obrazovky, a tak prináša realistický obraz. S LG UHD TV môžete vylepšiť farby pomocou nastavenia jasu obrazovky na zvýraznenie všetkých detailov. S HDR Pro si teraz môžete vychutnať sýty a realistický obsah. 

vypnuté
HDR Pre

vypnuté
Široký uhol sledovania

Široký uhol sledovania

Vďaka technológii tejto obrazovky zostane obraz presne na rovnakom mieste v akomkoľvek uhle sledovania. Vďaka tomu si môžete vychutnať sýte a živé farby z akéhokoľvek miesta vo vašej obývačke. 


3D Color Mapping

Systém 3D Color Mapping vyjadruje realistické farby vďaka algoritmu 3D Gamut Mapping. Môžete si tak vychutnávať prakticky prirodzené farby vďaka minimalizácii farebného skreslenia.  

vypnuté
3D Color Mapping

vypnuté
Ultra Surround

Ultra Surround

ULTRA Surround umožňuje, aby bežný dvojkanálový reproduktor fungoval ako virtuálny sedemkanálový reproduktor. Divák tak má prístup k technológii ULTRA Surround Sound, čo maximalizuje 4K zážitok zo sledovania.

Úspora energie

Medzi funkcie televízora patrí aj ovládanie intenzity podsvietenia, ktoré vám umožňuje upravovať jas obrazovky a šetriť tak energiu. 

vypnuté
Úspora energie
vypnuté
webOS 3.0

WebOS 3.0

LG Smart TV s operačným systémom WebOS 3.0 je navrhnutý tak, aby bol čo najjednoduchší, prinášal vzrušujúci zážitok zo sledovania, ľahko sa ovládal a jeho používanie bolo navyše zábavné. Všetko, čo teraz musíte urobiť, je uvoľniť sa, pretože televízny zážitok s WebOS 3.0 je lepší ako kedykoľvek predtým.



vypnuté
magic Zoom

Magic Zoom

Magic Zoom dokáže zväčšiť zábery priamo pri sledovaní. Stlačením tlačidla Zoom na diaľkovom ovládaní je možné zväčšiť scénu na prezeranie detailov. 

vypnuté
Magic Mobile Connection

Magic Mobile Connection

Magic Mobile Connection umožňuje divákom ľahko si vychutnať obsah inteligentného telefónu na televízore. Pomocou Wi-Fi pripojenia si môžu púšťať hudbu a video aplikácie na veľkej obrazovke. 

vypnuté
Miracast / WiDi

Miracast/WiDi

Zobrazujte obsah zo svojich inteligentných mobilných zariadení na veľkej obrazovke televízora LG pomocou funkcie zrkadlenia obrazu cez WiDi a Miracast. Svoj obsah teraz môžete zdieľať bez problémov a bez obmedzenia.

vypnuté
webový prehliadač

Webový prehliadač

S integrovaným internetovým prehliadačom môžete pohodlne prechádzať svoje obľúbené webové stránky priamo na televíznej obrazovke.

vypnuté
Dynamické PMI 1200

Dynamické PMI 1200

Picture Mastering Index vytvára živé a dokonale fluidné video prostredníctvom pokročilej technológie obrazu od LG, ktorá zaisťuje väčší jas, lepšie farby a výraznejší kontrast. 

vypnuté
nahrávajte TV

Nahrávajte TV

Stačí jednoducho pripojiť USB disk a môžete okamžite nahrávať svoje obľúbené televízne programy na neskoršie pozretie.

vypnuté
USB-HID

USB-HID

Vďaka rozhraniu USB-HID môžete k televízoru pripojiť klávesnicu a myš na pohodlnejšiu obsluhu prostredia a webového prehliadača.

vypnuté
DLNA

DLNA

Vďaka plošnému pripojeniu k početným certifikovaným prístrojom DLNA odkiaľkoľvek u vás doma môžete poslať svoje obľúbené médiá na veľkú obrazovku bez komplikovaných káblových prepojení.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Telly Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
97,6 cm Hotovo!
Výška
63,3 cm Hotovo!
Hĺbka
21,8 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
58,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,15 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,3 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,podporuje tato televize připojení konzole PS4 ? Děkuji za odpověď

Dobry deň, kupil som si tento televizor pred nedavnom ale už od zaciatku je dosť spomaleny napr. ked dám zoznam kanálov chvilu tu trvá kym sa to nacita pritom by sa to malo omnoho rychlejie nacitavat pri televizore za 450€ neviete poradit?

dobrý den podporuje tato tv 3D obraz dekuji

Dobrý deň, má tento model televízora IPS panel rovnakého výrobcu, ako model LG43UH664V ? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, tuto Smart TV jsme si koupili v listopadu loňského roku.Vyuzivame přehrávání TV přes internet,ale máme problém,že při přehrávání TV programů vydává tv velice specifické zvuky připomínající zvuk cvrčků, je to velice nepříjemné a nevíme co s tím.Za jakoukoliv radu předem děkuji

Dobrý den, má tato televize ovladač, kterým když pohybuji, pohybuje se ukazatel po obrazovce? A má případně ovladač mikrofon, pro zadávání textu hlasem např. při vyhledávání?

Dobrý den, jaká je pro tento výrobek Vámi doporučená kompatibilní klávesnice s touchpadem ? Děkuji za doporučení

Dobrý den, jedná se o 8bit nebo 10bit panel ?

Podporuje funkci HBBTV ?

Diskusia a poradňa k 43" LG 43UH6107
Príslušenstvo pre 43" LG 43UH6107 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" LG 43UH6107. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43 "LG 43UH6107.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií