Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

43" Orava LT-1095

Zobraziť katalóg
43" Orava LT-1095
4,5 2 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 109 cm, 400 Hz UMR, Full HD 1920 x 1080, DVB-S2/T/C tuner, 3x HDMI, USB, VGA, SCART, CI+, LAN, DLNA, Wi-Fi ready, webový prehliadač, nahrávanie PVR, reproduktory 2x 8 W, energ. trieda A+
Kód:  WO446e Produktové číslo:  LT-1095 B82B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Orava LT-1095

Inteligentné televízory tvoria vrcholový rad ponuky tradičného výrobcu Orava a vyhotovenie tomu napovedá už na prvý pohľad. Pod povrchom štíhlej konštrukcie nájdete moderné technológie a výbavu, ktorá predurčuje tento model na to, aby sa stal multimediálnym centrom vo vašej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný vzhľad s chrómovanou lištou
  • Moderné Smart funkcie
  • Surfujte po internete ako na počítači
  • Sledujte filmy a relácie v jemnom Full HD rozlíšení
  • Prehrajte svoje súbory z USB úložísk
  • Televízor patrí do úspornej kategórie A+

Skvelý obraz na veľkej obrazovke

Obrazovka s uhlopriečkou 109 cm a vynikajúcim Full HD rozlíšením ponúka kvalitné zobrazenie farieb, nízku dobu odozvy a široký pozorovací uhol, ktorý oceníte pri sledovaní s viacerými členmi rodiny. LED podsvietenie sa pritom stará o dlhšiu životnosť obrazovky a nižšiu spotrebu energie, a tak televízor patrí do úspornej energetickej triedy A+.

Viac ako len televízor

Televízor sa pýši množstvom užitočných funkcií, ktoré značne rozšíri možnosťou konzumácie obsahu nad rámec sledovania televíznych programov. Pomocou LAN konektora sa jednoducho pripojíte do domácej siete a po zakúpení USB adaptéra je tiež pripravený na pripojenie k sieti pomocou technológie WiFi. Využite nainštalovaný prehliadač a surfujte po internete ako na počítači. Spojte sa s priateľmi na sociálnych sieťach, sledujte videá na Youtube alebo hrajte úžasné hry. Zásluhou sieťovej technológie DLNA dokáže televízor "komunikovať" s kompatibilnými zariadeniami, takže na televízore môžete sledovať multimediálne súbory uložené vo vašom smartfóne, tablete alebo počítači.

Široké možnosti pripojenia

Dva USB konektory umožňujú okrem prehrávania digitálneho obsahu z externých diskov aj nahrávanie televíznych relácií a tri HDMI konektory poslúžia na pripojenie prehrávača, notebooku alebo konzoly. Svoje obľúbené televízne programy budete môcť sledovať bez nutnosti pripájania alebo nákupu set-top boxu, pretože televízor má v sebe už zabudovaný DVB-T, DVB-C aj DVB-S2 tuner. Ďalej nechýba 1000-stránkový teletext a možnosť ovládania televízora inteligentným telefónom pomocou aplikácie Orava Smart Remote pre iOS a Android.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!
Operačný systém
Vlastný OS Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
97,4 cm Hotovo!
Výška
61,5 cm Hotovo!
Hĺbka
22 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
57,2 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
10,2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 43" Orava LT-1095 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Orava LT-1095. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43 "Orava LT-1095. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43 "Árva LT-1095.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií