Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

43" Panasonic TX-43FX550E

Zobraziť katalóg
43" Panasonic TX-43FX550E
4,4 12 hodnotení
Televízor SMART LED, 108cm, 4K Ultra HD, 50Hz, HDR10, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, HbbTV, Netflix, My Home Screen 2.0, VESA 200×200 mm, repro 20W, trieda energetickej účinnosti A+
Kód:  WX244f8u Produktové číslo:  TX-43FX550E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Panasonic TX-43FX550E


Na sledovanie obľúbených filmov a relácií si môžete zaobstarať televízor s výnimočným obrazom a bohatými funkciami. Úplne dostačujúca uhlopriečka 43 " ruka v ruke s rozlíšením 4K Ultra HD sa vyplatí každému, kto hľadá televízor pre plnohodnotné sledovanie filmov a televízora. Neuveriteľné rozlíšenie 4K ponúka bezchybne hladký a hlboký obraz. Technológia LCD LED vďaka výkonnej svetelnej dióde ručí za dlhú životnosť obrazových bodov až po samé okraje plochy televízora. Smart technológia televízora prináša pestrú paletu multimediálnych aplikácií.

Kľúčové funkcie televízora 43" Panasonic TX-43FX550E

  • Vždy ostrý a jemný obraz vďaka 4K rozlíšeniu
  • Hodnota obnovovacej frekvencie 50 Hz sľubuje hladký a plynulý obraz
  • Obnovovacia frekvencia 50 Hz pre plnohodnotný, plynulý obraz, čoho si všimnete predovšetkým pri akčných scénach či športe
  • Obrazovka ponúkne uhlopriečku 43"
  • Červené tlačidlo HbbTV na diaľkovom ovládači ponúka možnosť na prechádzanie napríklad aj programu vysielania, možnosť opätovného prehrávania, informácií o počasí alebo spravodajstvo
  • Schopnosť hlasového ovládania znamená koniec nutnosti klasického ovládania televízora
  • Predpripravená WiFi technológia televízora na pripojenie k bezdrôtovej sieti
  • Štandard uchytenia VESA s pripravenými závitmi pre skrutky so vzdialenosťou 200×200 mm na montáž napríklad na stenu
  • Multimediálny protokol DLNA na takmer nelimitovaný prenos súborov do televízora

Mimoriadna kvalita obrazu televízora Panasonic

Ak ste náročnejší diváci, potrebujete špičkový televízor. 43" Panasonic TX-43FX550E s výnimočným obrazom a jemným rozlíšením patrí medzi to najlepšie, čo sa dá postaviť do obývacej izby. Prídomok 4K znamená prístroj so štvornásobným počtom obrazových bodov oproti donedávna najbežnejším Full HD televízorom. Obraz má teda 3 840 × 2 160 bodov, a preto dosahuje vysoké prekreslenie a skvelé detaily. Ani pri priblížení k obrazovke neutrpí žiadnu stratu kvality, je vždy perfektne ostrý. Nadpriemerné rozlíšenie dnes oceníte pri veľkom množstve kvalitnej produkcie, najmä pri filmoch z Blu-ray diskov. Seriály a filmy, ktoré nie sú natočené v dostatočnom rozlíšení, vie televízor spracovať dopočítaním a trochu ich tým zdokonalí. Pekným vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva aj rýchly chod pridaných aplikácií a funkcií, hardvér týchto televízorov je totiž silnejší.

Praktické funkcie a TV tunery televízora 43" Panasonic TX-43FX550E

S integrovaným DVB-S2 tunerom môžete prijímať satelitný signál, veľmi obľúbený pre pestrý výber programov a široké pokrytie. V prípade káblovej televízie je možné zapojiť 43" Panasonic TX-43FX550E pomocou tunera s označením DVB-C. Kvôli radu smart funkcií potrebujete internet, kvôli ktorému je televízor vybavený klasickým konektorom. Ak už ste dali káblom zbohom, existuje možnosť pripojiť sa bezdrôtovo, pomocou WiFi. Rovnako ako v prípade telefónov a počítačov, aj tu je mimo špecifických aplikácií a služieb k dispozícii klasické webové rozhranie. Dnes už prakticky základnou funkciou je čítanie obsahu z externých diskov pomocou USB konektora.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
97 cm Hotovo!
Výška
61,2 cm Hotovo!
Hĺbka
23,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
56,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,75 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, paměť TV nedrží čísla přiřazená k jednotlivým programům. Nastavím skenování TV stanic, z nabídky vyberu ty, které chci mít v seznamu a přiřadím jim pořadová čísla. Vše funguje, i když vypnu TV a opět zapnu. Za pár hodin po zapnutí TV jsou některé stanice pod zcela jinými čísly. Některým stanicím ale přiřazená čísla zůstala. Musím do celkového seznamu stanic a pak používat na ovladači čísla, která tam jsou jednotlivým TV stanicím přiřazena. Dělám něco špatně, nebo je to vada na opravu? Děkuji.

V základních informacích o tomto modelu máte uvedeno "hlasové ovládání". Byl to jeden z důvodů, proč jsem se pro tuto TV rozhodl. V návodu jsem ale tuhle funkci nikde nenašel. Umí to ta televize nebo ne?

Dobrý den, je možné s TV 43" Panasonic TX-43FX550E otáčet s obrazovkou na podstavci? Děkuji Pavel

Na základě dvou odpovědí v diskuzi, že jde zvuk jak z televize, tak do sluchátek, jsem televizi koupil. Problém nastává, když toto nastavení vůbec nikde nevidím. Jak připojím sluchátka, tak se odpojí zvuk televize. Můj děda právě používá sluchátka a babička poslouchá reproduktory, může mi někdo poradit, jak na to? Zákazník píše, že to jde, panasonic expert píše, že to jde. Já v tom zatím cítím velký problém.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, na kolik fps by mi tahle tv utáhla bf3. Mám ntb Acer Nitro 5 Shale Black a jako monitor ASUS VP239H - LED monitor 23". Na tomhle monitoru mám 70-80fps na full detailech. Ale jelikož tahle tv je na větší rozlišení, tak si myslím, že mi fps spadnou. Tudíž by mne zajímalo zhruba o kolik.

Vy jste mi napsal,že se to dělá u nás.,ale obrazovka je turecká.

Nejdou mi naladit TV programy,satelit jde?

Dobrý den. Kde se vyrábí tahle televize?

Dobrý den, podporuje zařízení záznam TV pořadu (časovač) s možností pozdějšího přehrání ?. Díky

Dobrý den, je možnost propojit mobilní telefon k tv ?

123
Diskusia a poradňa k 43" Panasonic TX-43FX550E
Príslušenstvo pre 43" Panasonic TX-43FX550E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Panasonic TX-43FX550E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Panasonic TX-43FX550E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Panasonic TX-43FX550E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" Panasonic TX-43FX550E.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií