Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

43" Philips 43PUS6503

Zobraziť katalóg
43" Philips 43PUS6503
5 4 hodnotení
Televízor – SMART LED, 108cm, 4K Ultra HD, 900PPI, Pixel Precise Ultra HD, Micro Dimming, Saphi, HDR, DVB-T/T2/C/S/S2, H.265 HEVC, Quad Core, 3× HDMI, 2× USB, WiFi, Dolby Atmos, Linux, VESA, Repro 20W, A
Kód:  WC389i63 Produktové číslo:  43PUS6503/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Philips 43PUS6503


Ultratenký 4K UHD LED televízor

S 43" televízorom Philips 6503 si vďaka detailnému 4K UHD rozlíšeniu vychutnáte úžasne ostrý a plynulý obraz so živými a realistickými farbami. Nové rozhranie Saphi zabezpečí rýchly prístup k vášmu obľúbenému obsahu a technológia Pixel Precise UHD sa postará o špičkovú kvalitu obrazu a vynikajúcu ostrosť bez ohľadu na jeho pôvodný zdroj.

Pixel Precise Ultra HD

Aby ste si dosýta vychutnali každý detail, je televízor Philips vybavený technológiou Pixel Precise Ultra HD, ktorá prevádza akýkoľvek obraz do úchvatného UHD rozlíšenia. Vďaka tomu je vždy zaistený plynulý a ostrý pohyb s výnimočným kontrastom a úžasne vernými farbami.

Intuitívny operačný systém Saphi televízora Philips

Šikovný televízor Philips disponuje rýchlym a užívateľsky prívetivým operačným systémom Saphi, ktorý ponúkne okamžitý prístup k vášmu obľúbenému obsahu stlačením jediného tlačidla na diaľkovom ovládaní. K dispozícii je množstvo aplikácií vrátane YouTube, Netflix a podobných služieb. Nechýba ani podpora technológie Miracast pre jednoduché zdieľanie fotografií a ďalšieho obsahu z mobilného telefónu alebo tabletu.

4K Ultra HD rozlíšenie

Ultra HD obrazovka ponúka až 4× vyššie rozlíšenie, než je to pri štandardných televízoroch. 8 miliónov pixelov vykúzli úžasne jemný a detailný obraz s vynikajúcou hĺbkou, kontrastom a ostrosťou bez ohľadu na pôvodný zdroj obsahu.

Podpora HDR obsahu

Philips TV 6503 je vybavený podporou vysokého dynamického rozsahu (HDR), vďaka ktorému môžete sledovať audiovizuálny obsah presne tak, ako bol zamýšľaný jeho tvorcami. Užite si dokonale verný obsah, ktorý zachytáva svetlá s dokonalým jasom, bohatší kontrast a živé farby na vytvorenie úžasne zladeného obrazu.

Špičkový zvuk DTS HD

Funkcia DTS HD sa postará o špičkovú optimalizáciu zvuku a jeho krištáľovo čistú reprodukciu. Vychutnajte si pohlcujúci priestorový zvuk s bohatými basmi a presnými výškami bez akýchkoľvek skreslení.

Ultra tenký rámik Philips televízora

Mimoriadne tenký rámik dodáva televízoru Philips elegantný minimalistický vzhľad, ktorý obstojí v každom modernom interiéri. Nový tyčový stojan nahrádza klasický podstavec, ktorý sa štandardne nachádza priamo pod obrazovkou, čím zaistí intenzívnejší zážitok zo sledovania.

Technológia Micro Dimming

LED televízor Philips 6503 využíva špeciálny softvér, ktorý analyzuje obraz v 6400 zónach a priebežne optimalizuje hodnotu jasu a kontrastu, aby bol vždy vytvorený realistický vizuálny zážitok.

Podpora DVB-T2

Televízor Philips 43PUS6503 je vybavený novým digitálnym tunerom s podporou DVB-T2 vo formáte H.265. Je teda pripravený na bezproblémový príjem pozemného televízneho vysielania v novom štandarde a rovnako je spätne kompatibilný so starším štandardom DVB-T.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
97,13 cm Hotovo!
Výška
58,62 cm Hotovo!
Hĺbka
21,81 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
56,35 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,71 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, někde jsem četla, že je obtížné či nemožné na této televizi seřadit programy dle vlastních požadavků. Tak se chci zeptat, zda je to pravda, či jdou programy libovolně seřadit jednoduše? Děkuji

Podporuje smart tv službu HBO GO?

Dobrý den, z jakého materiálu jsou nožičky televize? Pokud z plastu, z jak moc pevného?

Dobrý deň, je možné uchytiť TV na stenu??

Dobrý den. Nemohu se rozhodnou mezi tímto televizorem a tv od LG 43UK6200PLA. Cena je totožná, a výrazný rozdíl jsem nenašla... Můžete mi prosím poradit?

Dobrý den, zvažuji tento model nebo PUS6523 - jaký je u nich prosím rozdíl ? jaké mají panely/nativní frekvenci, např. ještě v porovnání se 7503 ? Budu si na nich moci pouštět nahrané pořady z USB disku, který dnes máme u Philips 32PFL6087K/12 ? Děkuji

Jaka je sirka nozicek. Roztec uz jste psali. Ja bohuzel pocitam kazdy cm a jsou li nozicky sirsi vice nez 3 cm mam asi smulu.

Dobrý den, jaký ovladač je součástí? Na obrázku je stejný jako u nižších modelů, ale u tohoto modelu by měla být verze ovladače s klávesnicí na zadní straně, nebo ne?

Dobrý den, prosím Vás jaký intput lag má tento model? Je vhodná na hraní her ?

Dobrý den, mně zajímá jak se může nainstalovat aplikace třeba facebook a t.d. nemůžu najít play obchod na stáhnutí aplikace? Děkuji za odpověď!

12
Diskusia a poradňa k 43" Philips 43PUS6503
Príslušenstvo pre 43" Philips 43PUS6503 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Philips 43PUS6503. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Philips 43PUS6503. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Philips 43PUS6503. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" Philips 43PUS6503.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií