Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

43" Philips 43PUS7304

Zobraziť katalóg
43" Philips 43PUS7304
4,5 13 hodnotení
Televízor ANDROID SMART LED, 108cm, 4K Ultra HD, PPI 1700 (50Hz), HDR10+, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV, hlasové ovládanie, Ambilight, Netflix, HBO GO, VESA 200×200 mm, repro 20W, Dolby Atmos, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WC389i8a Produktové číslo:  43PUS7304/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Philips 43PUS7304


4K UHD LED Android TV s funkciou Ambilight

LED televízor Philips 43PUS7304 vás očarí nielen elegantným minimalistickým dizajnom, ale predovšetkým špičkovou kvalitou obrazu v ultra jemnom 4K rozlíšení, prvotriednym zvukom a množstvom inteligentných funkcií. Vďaka najmodernejším technológiám je zaistený maximálny zážitok pri sledovaní filmov, TV relácií alebo športových prenosov, ktorý navyše umocňuje funkcia atmosférického zadného osvetlenia Ambilight.

Funkcia Ambilight – preneste emócie aj za okraj obrazovky

Nechajte sa pohltiť obsahom a posuňte vaše filmové a herné zážitky na novú úroveň. Inteligentné LED diódy umiestnené na okrajoch televízora premietajú v reálnom čase na stenu farby a vytvárajú atmosférické osvetlenie miestnosti. Hudba je sprevádzaná svetelnou show, takže ju môžete vnímať aj vizuálne.

Detailné 4K UHD rozlíšenie

4K UHD televízor Philips poskytuje nádherne ostrý obraz s 8 miliónmi pixelov, ktorý oplýva živými farbami, pôsobivým kontrastom a plynulejším pohybom. Užite si akýkoľvek obsah vo vysokej obrazovej kvalite nezávisle na zdroji.

Obrazový procesor Philips P5

O precízne spracovanie obrazu sa stará výkonný procesor Philips P5 Perfect Picture, ktorý dodá detailom väčšiu hĺbku a poskytne živšiu a prirodzenejšiu reprodukciu farieb. Priaznivci športových prenosov a akčných scén ocenia zobrazenie plynulejšieho pohybu so zachovaním vynikajúcej ostrosti objektov.

Dolby Vision a Dolby Atmos

Televízor Philips 43PUS7304 je vybavený podporou technológií Dolby Vision a Dolby Atmos, ktoré zaistia špičkové spracovanie obrazového a zvukového HDR obsahu na navodenie zážitku ako v digitálnom kine. Vychutnajte si úžasný jas, realistické farby a bohatý kontrast bez ohľadu na obsah a nechajte sa obklopiť pohlcujúcim priestorovým zvukom.

Podpora HDR10+ obsahu

S Philips Smart TV využijete potenciál formátu HDR10+ na maximum a užijete si obraz v špičkovej kvalite, v akej ho zamýšľali jeho tvorcovia. Obraz je spracovávaný snímku po snímke a vďaka presnej optimalizácii je zaistená reprodukcia reálnejších farieb, temnejších tieňov a žiarivejších jasných povrchov.

Operačný systém Android TV

Intuitívne ovládanie televízora Philips, sledovanie online obsahu, spúšťanie obľúbených aplikácií a rad ďalších inteligentných funkcií zabezpečuje operačný systém Android TV. Používateľské prostredie navyše môžete prispôsobiť podľa svojich individuálnych potrieb a obľúbený obsah umiestňovať do popredia, kde ho ľahko nájdete. Samozrejmosťou je podpora obľúbených streamovacích online služieb Netflix, Youtube, Amazon Prime Video a ďalších.

Podpora hlasového ovládania Google Assistant

Philips TV s operačným systémom Android môžete ľahko ovládať pomocou hlasových príkazov. Ľahko tak nájdete obľúbený obsah, vyhľadáte filmy na Netflix, nájdete aplikáciu v obchode Google Play či zobrazíte aktuálnu predpoveď počasia. Služba Google Assistant rovnako umožňuje ovládať všetky kompatibilné zariadenia v inteligentnej domácnosti, ako je napr. stlmenie svetiel alebo nastavenie termostatu.

Kompatibilný televízor so službou Amazon Alexa

Už nemusíte hľadať diaľkové ovládanie. Šikovný televízor Philips je možné ľahko ovládať pomocou hlasových príkazov zadávaných prostredníctvom zariadení s podporou služby Amazon Alexa (napr. Amazon Echo). Ľahko môžete prepínať medzi kanálmi, meniť zdroje signálu či prechádzať online obsah a využívať výhody inteligentnej domácnosti.



  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Ambilight, Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
96,4 cm Hotovo!
Výška
59,41 cm Hotovo!
Hĺbka
19,01 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
56,93 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,45 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,4 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, funguje vám připojení telefonu přes bluetooth, nemohu k televizi napárovat telefon, nebo funguje bluetooth jen k bezdrátovým repro a gamepadu?

Dobrý den, máte informace o tom zda se vyskytne v nabídce také varianta s lepším zvukem 55PUS7503?

Dobrý den, jdou u této TV ovládat multimédia(aplikace) bezdrátovou myší od vyvolání nabídky nebo až když si ovládačem otevřu aplikaci. A jde psát na klávesnici myši. Mám Samsung 32H6200 a tam si na myšce zmáčknu současně L a P a objeví se nabídka,kliknu na ikonu "Smart" a vše ovládam myší.

Dobrý den, mám stříbrný ovladač k TV 43PUS7304. Po ročním užívání místy fleky i na tlačítkách spodni strana odřená od stolu i přes opatrné zscházeni.Je možné ovl. Vyměnit ? Bylo psáno jak je velmi oddolný. Díky za odpověď.

jaka ma rychlost UTP linka Ethernet ? 1000 Mbit/s a nebo 100 Mbit/s ??

Dobrý den Kolik má ram? kolik má HDD? myslím tím místo pro uložení stahování. Nemyslím tím USB protože aktualizace se stahovat někam musí Kolik to má jader? Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat: 1) na nekterych strankach se zobrazuji dva typy - vite jaký je rozdíl v parametrech televize mezi Philips 43PUS7304/12 vs Philips 43PUS7304? 2) chápu správně, že pro fungovaní skyling satelitní karty je třeba dokoupit cl modul ? 3) bude fungovat na této televizi přehrávání filmů z disku/flash např. avi souboru nahraných jinak než přímo z televize? Předem děkuji za odpověď

Dobrý deň. Je možné nastaviť automatické vypnutie ? Ďakujem

Dobrý deň. Chcem sa spýtať, či na tomto tv ide nainštalovať Horizon go od UPC.

Dobry den, je mozne tuto TV pripojit na 5Ghz wifi siet alebo tento model podporuje len 2.4Ghz? dakujem!

123...
Diskusia a poradňa k 43" Philips 43PUS7304
Ďalšie informácie

Philips Ambilight

Ambilight je unikátny systém priestorového osvetlenia, ktorý je dostupný len v televízoroch Philips. LED diódy umiestnené po stranách obrazovky osvetľujú stenu za televízorom a okolo neho v reakcii na aktuálne dianie. Ambilight osvetlenie si kladie za cieľ vylepšenie diváckeho zážitku pri sledovaní všetkých typov relácií vrátane filmov, športu a ďalších.

Recenzie 43" Philips 43PUS7304
Príslušenstvo pre 43" Philips 43PUS7304 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Philips 43PUS7304. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Philips 43PUS7304. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Philips 43PUS7304. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" Philips 43PUS7304.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií