Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

43" Samsung QE43Q60

Zobraziť katalóg
43" Samsung QE43Q60
4,7 37 hodnotení
Televízor SMART QLED, 108cm, 4K Ultra HD, PQI 2400 (50Hz), HDR10+, duálny tuner DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 1.5, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, O2 TV, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen OS, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WR181a1 Produktové číslo:  QE43Q60RATXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Samsung QE43Q60


Nechajte absorbovať miliardy farebných odtieňov


Neskutočné farby televízora Samsung

Sledujte obraz s odtieňmi skutočného sveta na televízore Samsung QE43Q60 SMART QLED so zobrazovacou technológiou Quantum Dot. Prináša vám 100 % objem farieb, vďaka ktorému zobrazí presné a realistické farebné tóny ako v tmavých, tak aj vo svetlých scénach.



Ohromujúca technológia HDR

Mimoriadne realistický zážitok zo sledovania Samsung QE43Q60 SMART QLED zaručuje ešte vyšší dynamický rozsah obrazu. Prináša sofistikovanú technológiu Quantum HDR 4X. Pri pohľade na vaše obľúbené filmy čaká vyvážený jas a neuveriteľne hlboký kontrast. Nič nezostane skryté vo svetlách alebo tieňoch, uvidíte všetky detaily na celej obrazovke v plnej kráse.



Rozšírený herný displej smart televízora Samsung

Už žiadny trhaný obraz vo videohrách. Čaká na vás len hladká jazda na tej najvyššej rýchlosti. Nový Samsung QE43Q60 SMART QLED podporuje technológiu FreeSync (VRR) a skracuje dobu odozvy, takže aj šialená herná akcia sa vykresľuje na obrazovke bez nežiaducich deformácií. Dynamic Black Equalizer sa postará o dobrú viditeľnosť v tmavých častiach obrazovky, takže uvidíte aj súpera ukrytého v tieni. Vďaka analýze každej hry navyše Samsung QE43Q60 optimalizuje nastavenia obrazu a zvuku. To všetko zaisťuje režim Auto Game Mode, ktorý je kompatibilný s konzolami Xbox, PS4 a Nintendo Switch aj s aplikáciou Steam Link.



Upscaling s umelou inteligenciou

Srdcom televízora Samsung QE43Q60 SMART QLED je procesor Quantum 4K, ktorého vynikajúci výkon oceníte pri sledovaní všetkých vašich obľúbených filmov a seriálov. Dokáže totiž nielen automaticky upravovať nastavenia zvuku a jasu obrazovky podľa okolitých podmienok, ale predovšetkým si vás získa technológiou AI Upscaling. Vďaka strojovému učeniu a umelej inteligencii sa snímky s nízkym rozlíšením posunú takmer na úroveň 4K. Dopočíta detaily, eliminuje šum a vdýchne nový život aj starším videám.



Pohľad, ktorý nepozná hranice

Nenechajte sa ničím rušiť pri pohľade na QE43Q60 SMART QLED od spoločnosti Samsung. Sústreďte sa skutočne len na jej pôsobivé zobrazovanie vášho obľúbeného obsahu. Nechať sa naplno vtiahnúť do deja vám umožní minimalistický dizajn televízora Samsung. Jeho obrazovka je totiž chránená veľmi tenkým rámčekom.



Neviditeľný televízor Samsung

Nový Samsung QE43Q60 SMART QLED dokáže zmeniť vašu obývačku nielen na luxusnú kinosálu, ale zároveň dokonale splynie s okolím. Režim Ambient totiž z vypnutej obrazovky vytvára priestor pre prezentáciu fotografií a dizajnérskych dekorácií, alebo ju jednoducho prispôsobí farbe okolitej steny. Čierny obdĺžnik je už minulosťou. Nahrádza sa inteligentným a moderným displejom, ktorý je schopný zobraziť nielen vkusné vizuálne prvky, ale aj praktické informácie ako dátum a čas.



Obrazovka Samsungu je plná možností

S diaľkovým ovládaním One Remote ovládate oveľa viac ako len klasickú televíziu. S funkciou Smart Hub budete môcť otvoriť dvere do sveta online zábavy, streamingových služieb a interaktívneho obsahu. Vďaka aplikácii SmartThings môžete navyše ovládať celú vašu inteligentnú domácnosť. Od robotického vysávača až po zapnutie alebo vypnutie svetiel.



  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10+ Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Apple TV, Steam Link, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, PIP (obraz v obraze), Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
96,96 cm Hotovo!
Výška
63,53 cm Hotovo!
Hĺbka
21,41 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
56,29 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,84 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
79,98 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jaký je rozdíl mezi QE43Q60 a QE43Q60R? (mají v Datartu) diky

Zdravím. Koupil jsem si tuto TV, ale při večerním sledování vidím v obou vrcních rozích fleky. Obzvláště při přepínání, kdy je na chvíli vidět jen černá plocha, je to nejvíce viditelné. Ale i při sledování filmů, při některých tmavých scénách je to až hrůza. Má někdo stejnou zkušenost?

Dobrý den, na samsung podpoře mi řekli, že toto není TV vhodná pro hry kvůli 50hz panelu a že hrozí, že se hry budou sekat a tak se ptám máte to ověřené, že hry budou plynulé, předem děkuji za odpověď.

Díky čemu tato TV má plynulý obraz?

Budou hry plynulé na této TV?

Má tato TV technologii freesync

doporučili byste mi tuto televizi do uhlopricky 110 cm a 25000 kč jako herní televizi případně jakou jinou oled televizi byste mi doporučili😀😀

Chcem sa opýtať. Televízor má duálny tuner. Je možné súčasné sledovať dve televízne stanice súčasne, kedže je tam dvojtunerový tuner.

prosím vás,nevie niekto prosím koľko by mala byť asi obnovovacia frekvencia? HZ? je to modelový rok 2019 a 4K sa už vyrábajú nie v 60HZ ale v 100HZ a vyššie nenašiel som zatiaľ žiadne oficiálne informácie ani na oficiálnej stránke výrobcu ďakujem vopred za každú možnú odpoveď pretože mám tv v košíku

Dobrý den jaký je rozdíl mezi QE43Q60C a QE43Q60B

123...
Diskusia a poradňa k 43" Samsung QE43Q60
Príslušenstvo pre 43" Samsung QE43Q60 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Samsung QE43Q60. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" Samsung QE43Q60.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií