Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

43" Samsung SERO QE43LS05B

Zobraziť katalóg
43" Samsung SERO QE43LS05B
Televízor SMART QLED, Lifestyle, 109cm, 4K Ultra HD, PQI 2900 (50Hz), HDR10, HDR10+, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen, repro 60W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR177l5 Produktové číslo:  QE43LS05BAUXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Samsung SERO QE43LS05B


Ikonický otočný televízor Samsung SERO QE43LS05B SMART QLED, aký ste ešte nevideli


Naplno sa prispôsobí vášmu obsahu

Dnes konzumujeme multimediálny obsah väčšinou na svojich telefónoch. Ich displeje však častokrát nedovoľujú vychutnať si najnovšie seriály či prezeranie sociálnych sietí v dostatočne veľkom formáte. Spoločnosť Samsung preto vytvorila flexibilný televízor The Sero, ktorý sa dokáže naplno prispôsobiť tomu, čo práve sledujete. Rotujúca obrazovka vám umožňuje ľubovoľne televízor otáčať do dvoch polôh – horizontálne alebo vertikálne – pre čo najlepšie zobrazenie. Nový štandard televíznej zábavy prichádza.


Matnou obrazovkou proti odrazom

TV Samsung 4K The Sero sa nebojí ani nepríjemných odleskov. Podobne ako špičkové monitory či pracovné notebooky ponúka tento lifestylový televízor Samsung SERO QE43LS05B SMART QLED matnú obrazovku, ktorá odrazy svetla výrazne redukuje. 


Špičkový zvukový systém Samsung QLED TV SERO QE43LS05B

Môžete sa tešiť nielen na veľkolepý obraz, ale aj prvotriedny zvuk. Samsung QLED TV SERO QE43LS05B  sa vyznačuje sofistikovaným audio systémom s výkonom 60 W.  Priestorová 4.1 konfigurácia v spojení so systémom Dolby Digital Plus pohltí celú obývaciu izbu mohutným audiom. A to všetko pomocou reproduktorov vstavaných priamo vo vertikálnom stojane.


Skvostné, realistické farby QLED Samsung TV SERO QE43LS05B 

Tráva na futbalovom štadióne, pleť hollywoodskej herečky aj kovové brnenie vo videohre budú mať realistický, žiarivý odtieň. Technológia Quantum Dot ponúka miliardu farebných odtieňov a 100% farebný objem zaručuje, že vyniknú pri vysokom aj nízkom jase.


Dynamický dizajn v minimalistickom vyhotovení

Očistený od všetkých rušivých elementov. Jednoduchý dizajn QLED Samsung TV SERO si vás okamžite získa, nakoľko ľahko zapadne do akýchkoľvek priestorov či štýlových interiérov. Jeho farebné vyhotovenie v príjemne neutrálnom modrom odtieni bude zábavnou ozdobou každej párty, rodinnej udalosti či firemnej prezentácie.


Televízor Samsung Smart QLED SERO QE43LS05B na kolieskach

Televízor Samsung Smart QLED SERO okrem iného ponúka aj možnosť skutočne jednoduchého presunutia. Pokiaľ vás pri sledovaní úžasného obrazu TV Samsung The Sero napadne jeho lepšie umiestnenie, stačí na zariadenie pripevniť kolieska a presunúť ho na vami vyhliadnuté miesto.


Premeňte svoj smartfón na premietacie zariadenie

Zbavte sa zapletených káblov a zrkadlite obsah z jediného miesta. The Freestyle môžete ovládať jednoduchou bezdrôtovou projekciou priamo cez váš smartfón. Pre používateľov mobilných zariadení s operačným systémom Android a iOS poslúži aplikácia SmartThings, zatiaľ čo zariadenia z rodiny Apple môžu využiť služby funkcie AirPlay 2.


Ozdoba priestoru, aj keď nič nesledujete

Režim Ambient Mode vám umožní využívať televízor Samsung 43"
The Sero aj v prípade, že nič nesledujete a je v úvodzovkách „vypnutý“. Namiesto čiernej obrazovky si môžete nechať zobrazovať napríklad užitočné informácie,  vlastné fotografie, dizajnové obrazce a pod.

Spríjemnite si život so Samsung Smart TV SERO QE43LS05B na maximum 

Uľahčite si život automatizáciou vašej domácnosti a získajte dokonalý prehľad nad vašimi inteligentnými spotrebičmi pomocou funkcie SmartThings. Ovládajte všetko od práčky po svetlá z obrazovky vášho Samsung Smart TV The Sero vďaka prehľadnému rozhraniu – všetko jednoducho a intuitívne.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Spotreba v SDR režime
65 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
99 kWh/1000h Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
65 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
99 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Meet Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
56,47 cm Hotovo!
Výška
120 cm Hotovo!
Hĺbka
32,7 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
22,81 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,34 cm Hotovo!
Hmotnosť
32,2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Tmavomodrá Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný so solárnym nabíjaním Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, je stojan k televizi přidělaný, nebo jde dát pryč?

Diskusia a poradňa k 43" Samsung SERO QE43LS05B
Príslušenstvo pre 43" Samsung SERO QE43LS05B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Samsung SERO QE43LS05B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Samsung SERO QE43LS05B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Samsung SERO QE43LS05B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" Samsung SERO QE43LS05B.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií