Rapture Rapture

43" Samsung Smart Monitor M7

Zobraziť katalóg
43" Samsung Smart Monitor M7
3,0 2 hodnotení
LCD monitor 4K 3840 × 2160, displej VA, 16:9, odozva 8ms, obnovovacia frekvencia 60Hz, farebná hĺbka 8bit, HDR, jas 300cd/m2, kontrast 5000:1, HDMI 2.0, USB-C, USB, WiFi, repro, VESA
Kód:  WH605m Produktové číslo:  LS43AM700UUXEN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Samsung Smart Monitor M7


LCD monitor Samsung Smart Monitor M7 s 43" uhlopriečkou



Keď si mobil a veľká obrazovka rozumejú

Spoločnosť Samsung uvádza novú éru monitorov, ktorú symbolizuje séria Smart Monitor M7. Je to akýsi medzistupeň medzi inteligentným televízorom a klasickým monitorom, pretože neobsahuje ladenie klasických televíznych programov, ale Samsung Smart Monitor M7 má integrovaný operačný systém Tizen s množstvom multimediálnych aplikácií, vrátane podpory Samsung DeX alebo Apple AirPlay 2.



LCD monitor Samsung Smart Monitor M7 má bezproblémovú mobilnú konektivitu s DeX

Riešenie spoločnosti Samsung na prenos obrazu a zvuku sa nazýva DeX. Vďaka tejto funkcii možno LCD monitor Smart Monitor M7 používať bez pripojeného počítača. O všetko sa postará kompatibilný smartfón. Môžete tak pracovať alebo sledovať videá na veľkej obrazovke.




Streamovanie multimediálnej zábavy na LCD monitore Smart M7

Filmové a seriálové maratóny neboli nikdy dostupnejšie. LCD monitor Samsung Smart M7 vám poskytuje prístup k populárnym aplikáciám, ako sú YouTube, Netflix a HBO. Jednoducho pripojte displej k internetu prostredníctvom siete Wi-Fi a pomocou priloženého diaľkového ovládača si vyberte, na čo máte chuť. Vďaka vstavaným reproduktorom monitoru Samsung Smart M7 sa nemusíte starať o žiadne ďalšie príslušenstvo.



Samsung Smart M7 má rozlíšenie UHD

Rozlíšenie 3 840 × 2 160 vám poskytne výnimočnú kvalitu obrazu na prácu aj zábavu na luxusnej 43" uhlopriečke. Vďaka štyrikrát väčšiemu počtu pixelov než Full HD poskytuje Samsung Smart M7 viac priestoru na obrazovke a úžasne realistické rozlíšenie UHD. Počas dňa môžete zobraziť viacero dokumentov súčasne. A večer si pozrite filmy v špičkovej kvalite 4K.



Pohodlné pripojenie pomocou USB-C

Jednoducho pripojte moderný notebook s konektorom USB-C k monitoru Samsung Smart M7. To umožňuje nielen prenos obrazu, ale aj zvuku a dokonca aj napájania. Architektúra s jedným pripojením poskytuje príjemné pracovné prostredie, ktoré je prehľadné a jednoduché.




S monitorom Samsung Smart Monitor M7 možno pracovať na diaľku z bezpečia domova

Mnohé spoločnosti používajú na komunikáciu aplikácie zo služby Office 365. Tento cloudový balík podporuje aj LCD monitor Samsung Smart M7 bez potreby počítača.



LCD monitor Samsung Smart M7 podporuje pomer strán 21 : 9

Niektoré športové podujatia sa už natáčajú v pomere strán 21 : 9, čo vám poskytuje prirodzený a veľkorysý pohľad na väčšinu hracej plochy. Je to však aj riešenie, ktoré môžete používať pri hraní hier na počítači alebo konzole vďaka funkcii Ultrawide Game View.



Ovládanie hlasom

Inteligentný diaľkový ovládač je vybavený hlasovým ovládaním pomocou asistenta Bixby. Vďaka tomu je ovládanie vybraných funkcií na zariadení Samsung Smart M7 ešte pohodlnejšie.



Automatická detekcia pripojeného zariadenia

LCD monitor Samsung Smart M7 je vybavený jedinečnou funkciou Automatic Source Switch Plus, ktorá okamžite rozpozná pripojený zdroj obrazu. V ponuke monitora nemusíte nič prepínať.


LCD monitor Samsung Smart Monitor M7 má diaľkové ovládanie so solárnym nabíjaním

Rozlúčte sa s jednorazovými batériami. Inteligentný monitor Samsung Smart M7 sa dodáva s atraktívnym diaľkovým ovládaním, ktoré sa po čase automaticky dobíja vďaka zabudovanému solárnemu panelu. Diaľkový ovládač bol čiastočne vyrobený z recyklovaného plastu pre lepšiu udržateľnosť.


Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
VA Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!
Odozva
8 ms Hotovo!
Maximálny jas
300 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
5000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka
8 bit Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, USB-C Hotovo!
Štandardy grafického rozhrania
HDMI 2.0 Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
USB-C
1 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
96,6 cm Hotovo!
Výška
63 cm Hotovo!
Hĺbka
24,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
10,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
67 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
74 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaké jsou rozdíly mezi tímto monitorem a https://www.alza.cz/43-samsung-7smart-monitor-m7-d7056365.htm? Díky za odpověď.

Dobrý den, zapne/vypne se tento monitor automaticky s PC, nebo je potřeba ho zapínat/vypínat ovladačem?

Dobrý den, jaký držák na stěnu lze použít pro tento monitor. Děkuji.

Dobrý den, jak je to se zakončením podsvícení monitoru po stranách? Jsou vidět krajní pixely i pod úhlem zblízka? U takto velkých monitorů se totiž často stává, že jsou pouze převlečené televize. Chci ho použít na kancelářskou práci.

Dobrý den, podporuje tento monitor aplikaci O2 TV?

Dobrý den, je prosím možno na tento monitor doinstalovat aplikaci pro iTV - Lepší.TV.

Zdravím, chcel by som sa opýtať akú má tento monitor sRGB farebnosť, taktiež adobe RGB.... ďakujem za odpoved

Dobrý den, lze prosím k smart monitoru připojit soundbar Samsung HW-Q600A? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k 43" Samsung Smart Monitor M7
Príslušenstvo pre 43" Samsung Smart Monitor M7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Samsung Smart Monitor M7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Samsung Smart Monitor M7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Samsung Smart Monitor M7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43“ Samsung Smart Monitor M7.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií