Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

43" Samsung Smart Monitor M7

Zobraziť katalóg
43" Samsung Smart Monitor M7
4,4 8 hodnotení
LCD monitor 4K 3840 × 2160, VA, 16:9, 4 ms, 60Hz, HDR, 300 cd/m2, kontrast 5000:1, smart funkcie, HDMI 2.0, USB-C, USB, repro, VESA
Kód:  WH605m0 Produktové číslo:  LS43BM700UUXEN Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Samsung Smart Monitor M7

LCD monitor 43“ Samsung Smart Monitor M7

Hľadáte monitor, ktorý by spĺňal vaše predstavy? LCD monitor 43“ Samsung Smart Monitor M7 si môžete zaobstarať aj miesto Smart TV. Pripojte ho k WiFi a sledujte filmy na Netflix či iných streamovacích službách. Disponuje vlastnými reproduktormi, teda nie je potrebné kupovať externé a poteší vás aj perfektným obrazom v 4K UHD rozlíšení. To je iba zlomok toho, čo vám tento špičkový monitor ponúka.

LCD monitor 43“ Samsung Smart Monitor M7
LCD monitor 43“ Samsung Smart Monitor M7

Smart monitor namiesto Smart TV

Vychutnajte si svoj obľúbený multimediálny obsah iba vďaka pripojeniu k WiFi. Užívajte si nové filmy na Netflix alebo napríklad pesničky na YouTube. Služba Samsung TV Plus navyše ponúka bezplatný živý obsah a obsah na vyžiadanie, a to bez nutnosti akýchkoľvek sťahovaní alebo registrácie.

LCD monitor 43“ Samsung Smart Monitor M7

Zahrajte si hry aj bez konzoly

S 43-palcovým monitorom Samsung Smart Monitor M7 môžete vyberať zo stoviek hier vďaka Xbox Game Pass, a to bez nutnosti zaobstarať samostatnú hernú konzolu. Postačí vám na to internetové pripojenie, predplatné Xbox Game Pass Ultimate a kompatibilný počítač.

LCD monitor 43“ Samsung Smart Monitor M7

Samsung Smart Monitor M7 funguje aj bez počítača

Na prehliadanie internetových stránok alebo na prácu s dokumentmi či projektmi nie je potrebné 43" monitor Samsung ani prepájať s počítačom. V režime Workmode je možné LCD monitor Samsung Smart Monitor M7 prepojiť s ďalším zariadením bezdrôtovo. Táto funkcia vyžaduje systém Windows 10 Pro, Mac OS 10,5 alebo vyšší, a kompatibilné nastavenia siete.

LCD monitor 43“ Samsung Smart Monitor M7

Voliteľná kamera SlimFit

Na pohodlné videohovory si môžete dokúpiť kameru SlimFit s funkciou nakláňania. Zvolíte si tak uhol, ktorý vám bude vyhovovať. Kameru je možné jednoducho odpojiť a zložiť, popr. zakryť priloženým krytom.

LCD monitor 43“ Samsung Smart Monitor M7

Rozbočovač IoT

Ovládajte so Smart monitorom Samsung aj svoju inteligentnú domácnosť. Po prepojení so zariadením IoT pomocou SmartThings urobíte z monitora riadiacu jednotku. Potom budete môcť napr. zhasínať svetlá, sťahovať žalúzie alebo púšťať kúrenie.

LCD monitor 43“ Samsung Smart Monitor M7

Amazon Alexa a Bixby

Uľahčite si náročný deň a dávajte úlohy hlasovým asistentom Amazon Alexa alebo Bixby. Vďaka funkcii Far Field Voice sa aktivujú iba hlasovým povelom.

LCD monitor 43“ Samsung Smart Monitor M7

Rozlíšenie UHD

UHD rozlíšenie 43" monitora Samsung Smart Monitor M7 vám doslova vezme dych. Žiarivé detaily so štvornásobným počtom pixelov oproti FHD vás úplne pohltia. Vaša pracovná prezentácia naberie úplne iný rozmer a večerné filmy si budete prehrávať v 4K kvalite.

LCD monitor 43“ Samsung Smart Monitor M7

LCD monitor Samsung Smart Monitor M7 podporuje Apple AirPlay

Objavte kúzlo Apple AirPlay a užívajte si obsah z iPhonu, iPadu alebo Macu na veľkej obrazovke Samsung Smart Monitora M7. K dispozícii je aj funkcia zrkadlenia obrazovky.

LCD monitor 43“ Samsung Smart Monitor M7

Adaptive Picture – automatická úprava jasu

Samsung Smart Monitor M7 disponuje inteligentným senzorom, ktorý sníma okolité svetlo a automaticky upravuje jas monitora. Denné svetlo vám tak nebráni v sledovaní tmavých scén.

LCD monitor 43“ Samsung Smart Monitor M7

Adaptive Sound – prispôsobí zvuk

V neposlednom rade vás potešia vstavané reproduktory 43-palcového monitora. Vďaka technológii Adaptive Sound si vaše uši doprajú bohatší a realistickejší zvuk, pretože LCD monitor M7 prispôsobí zvuk prehrávanému obsahu.

LCD monitor 43“ Samsung Smart Monitor M7

Ultrawide Game View

Nastavte si pomer obrazu 21 : 9 a získajte neuveriteľnú hráčsku výhodu. So širším obrazom uvidíte napríklad oveľa viac, než váš protihráč. S funkciou Ultrawide Game View budete mať perfektný prehľad – či už hráte strieľačky, futbalové simulátory alebo pretekárske hry.

LCD monitor 43“ Samsung Smart Monitor M7

Funkcia automatického prepínania zdroja

Monitor 43-palcov Samsung M7 rozpozná novo pripojené zariadenia ihneď po ich zapojení a zobrazí správny zdroj signálu vďaka funkcii Auto Source Switch+. Nemusíte tak prepínať medzi vstupmi v nastavení, ako tomu bolo pri iných monitoroch.

LCD monitor 43“ Samsung Smart Monitor M7

Pohodlné pripojenie cez USB-C

Cez konektor USB-C prenášajte dáta dobíjajte svoje zariadenie, ale môžete cez neho prenášať aj obraz a zvuk. Nie je potrebný rad nevzhľadných káblov, stačí jeden – nenápadný. Váš stôl bude neustále pôsobiť príjemným čistým dojmom.


Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Bez rozšírenej záruky Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Bez rozšírenej záruky Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, USB-C Hotovo!
Typ pripojenia
HDMI 2.0 Hotovo!
Štandardy dátového rozhrania
USB 2.0 Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
USB-C
1 × Hotovo!
Ďalšie pripojenie
USB 2.0 Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Reproduktory, HDR, Flicker-free, Filter modrého svetla Hotovo!
Funkcie
SMART, Flicker-free, Filter modrého svetla Hotovo!
Výbava
Reproduktory Hotovo!
Aplikácie
Disney+ Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
96,6 cm Hotovo!
Výška
63 cm Hotovo!
Hĺbka
24,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
10,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Balenie

Káble v balení
HDMI Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
65 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
125 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Trochu problém s určením na co ho momentálně potřebuji, mám otevřenou TV a potřebuji na NOTEBOOKU jen něco jednoduchého udělat, stačí mi obrazovka NT, ale musím vytáhnout HDMI jinak mi NT přeskočí na velkou obrazovku (nepřišel jsem jak na to jak tomu zamezit)

Dobrý den, připojil jsem k PC přes HDMI kabel monitor ale max rozlišení lze nastavit jen na fullHD. Jak lze nastavit monitor na 4K?

Dobry den, jde prosím přímo na monitor (zespodu) nainstlovat soundbar? Pokud ano, jaky? Dekuji

Dobry den, vedeli by ste mi povedat aku velkost ma podstava na ktorej stoji monitor? Dakujem

Hledal jsem, jestli se bude MacBook Air M1 nabíjet přes USB C, přes který půjde i obraz. Našel jsem, že ano, ale také diskuse o tom, že má obraz jen 30 Hz přes USB C a přes HDMI v některých případech také. Je to pravda? Proč se v popisu produktu mluví o 60 Hz? Jedna z diskusí ohledně problémech s tímto monitorem: Odkaz do neznáma

Dobrý den, lze u monitoru upravit výšku ?

Dobrý den, jaké jsou rozdíly mezi tímto monitorem a https://www.alza.cz/43-samsung-smart-monitor-m7-d6540753.htm? Díky za odpověď.

A je teda matný jak se píš na alze a jinde nebo lesklý/polo lesklý? Matný = 43un700, dell, hp, atd. někdy oznáčováno jako haze 44%

Mám k notebooku (i5 2.40GHz) monitor 32"" (, FullHD 1920×1080 16:9, 4 ms, 75Hz ) -bez problémů. Zvládl by i 4k monitor (42"" ) ? Děkuji.

Zdravim, obrazky neodpovidaji realite, mate je podle mne z 32" verze, 43" verze ma jinak zadni konektrory a logo vespod ma na okraji, nikoliv uprostred

Diskusia a poradňa k 43" Samsung Smart Monitor M7
Príslušenstvo pre 43" Samsung Smart Monitor M7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Samsung Smart Monitor M7 Černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Samsung Smart Monitor M7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Samsung Smart Monitor M7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" Samsung M7 Smart Monitor fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií