AP+ nový vizuál Aplikace

43" Samsung The Serif QE43LS01BB Cotton Blue

Zobraziť katalóg
43" Samsung The Serif QE43LS01BB Cotton Blue
Televízor SMART QLED, 109cm, 4K Ultra HD, PQI 2900 (50Hz), HDR10, HDR10+, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR177l11 Produktové číslo:  QE43LS01BBUXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Samsung The Serif QE43LS01BB Cotton Blue Predaj skončil

43" Samsung The Serif QE43LS01BB Cotton Blue


Chceli by ste doma zažiť ten magický pocit, ktorý vás obklopuje, keď ste v kine? V tom prípade rozhodne stojí za zváženie televízor Samsung. Doprajte si ohromujúce obrazové zážitky predovšetkým vďaka technológii QLED a podpore formátov HDR10, HDR10+ a HLG. Obľúbené filmové a seriálové diela zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú tým pravým potešením. Potešení budú aj milovníci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) a Ideálne pre PlayStation 5 poteší všetkých herných fanúšikov. Smart TV Samsung využíva novodobú technológiu operačného systému Tizen a jeho dizajn vás osloví svojou jedinečnosťou. Vzhľad televízora dotvára modrá farba. Diaľkový ovládač je zahrnutý v balení.

Televízor 43
Televízor 43

Hlavné prednosti televízora 43" Samsung The Serif QE43LS01BB Cotton Blue

  • Rovnakú filmovú atmosféru ako v kine vám prinesie televízor Samsung
  • Skvelé obrazové zážitky vám ponúkne technológia QLED a podporované formáty HDR10, HDR10+ a HLG
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Užite si precízne 4K Ultra HD rozlíšenie na 43" uhlopriečke
  • Smart TV Samsung sa opiera o pokročilý operačný systém Tizen
  • Môžete využiť aj funkciu HDR a Local Diming
  • Picture quality index zodpovedá 2900 CMR
  • Brilantný zvuk sprostredkuje Dolby Digital Plus
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Pozriete si obľúbené filmové a seriálové diela zo služieb ako YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Skylink Live TV, Steam Link, Facebook, Google Meet, Xbox Game Pass, Magio TV a Canal+

Výnimočne ostrý obraz televízora

Zabudnite na všetky starosti, pohodlne sa usaďte a plne si vychutnajte detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 43" uhlopriečke. Televízor Samsung je schopný sprostredkovať veľmi podrobný obraz vďaka vysokému počtu pixelov rozmiestnených po celej obrazovke. Značenie 4K predstavuje štvornásobné množstvo obrazových bodov v porovnaní s klasickou Full HD obrazovkou. Obraz sa skladá z 3840 × 2160 pixelov, to umožňuje bezchybné prenášanie všetkých filmov a programov na obrazovku s výnimočnou ostrosťou a bez zníženia kvality. Riadenie podsvietenia v tmavých oblastiach má na starosti funkcia lokálneho stmievania. Local dimming tak prirodzeným spôsobom zníži jas a napriek tomu sa to nijako zásadne neprejaví na kvalite jasných častí obrazu.

Televízor 43

QLED ponúka autentické a realistické farby

Technológia QLED TV poskytuje neuveriteľný zážitok. Displej QLED sa môže pochváliť jedinečnou technológiou, ktorá zaisťuje najvyššiu kvalitu farieb a absolútnu presnosť zobrazenia. Ponúka úplne čistý obraz aj pri silnom osvetlení alebo pri pohľade z bočných uhlov.

Podporuje rôzne formáty HDR

Tento TV s podporou technológie High Dynamic Range (HDR) poskytuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach vášho obrazu. Presnejšie je vybavený technológiou HDR10, HDR10+ a HLG. HDR10 upravuje jas obrazu na základe najjasnejšej scény. Vďaka HDR10+ sa jas obrazu dynamicky mení podľa konkrétnej snímky. Celková kvalita obrazu televízora je reflektovaná indexom spracovania obrazu, ktorý tu predstavuje 2900 CMR.

Televízor 43

Staňte sa nepremožiteľným hráčom s televízorom Samsung

So vstavanými hernými funkciami budete mať náskok pred protihráčmi. Kvalita grafiky, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie majú zásadný význam pri hraní hier. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) a ideálne pre PlayStation 5 si užijete ten naozajstný herný zážitok. V dôsledku využitia VRR budú hry prehrávané s krásnou plynulosťou a bez akéhokoľvek trhania, pričom rýchla obnovovacia frekvencia zabezpečuje minimálnu odozvu. Televízor Samsung pracuje ako efektívny monitor, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

Využívajte všetky smart funkcie televízora Samsung

Pomocou pridanej funkcie HbbTV sa televízor premení na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje používateľom personalizovať televízne zážitky a mať prístup k ďalším online zdrojom a funkciám bez využitia externých zariadení či prepínania medzi jednotlivými aplikáciami. K dispozícii máte verziu HbbTV 2.0. Televízor vám umožňuje surfovať na internete cez webový prehliadač. Prezerajte si stránky priamo na obrazovke televízneho prijímača. Využite smart funkcie na prehliadanie internetového obsahu, vyhľadávanie informácií, sledovanie videí, streamovanie online obsahu, komunikáciu prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie. Zaujímavou funkciou je možnosť prehrávania videa s 360° panoramatickým záberom. Pri prehrávaní 360° videa na televízore sa môže používateľ pomocou ovládacieho prvku pohybovať po videu a otáčať pohľadom vo všetkých smeroch. Týmto sa vám otvorí príležitosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by v štandardnom videu zostali skryté.

Zažite dych berúcu obrazovú kvalitu s multimediálnym televízorom

QLED televízor Samsung si vás získa pre svoje multimediálne funkcie. Keď už nebudete mať záujem sledovať televízne programy, pripojte prostredníctvom USB externý disk alebo flash disk a pustite si to, na čo máte náladu. Príjemná je funkcia Skylink fastscan, ktorá za pomoci špeciálneho režimu skenovania umožní rýchlo a efektívne nájsť dostupné televízne a rozhlasové kanály. Vďaka funkcii PIP (picture in picture) môžete sledovať dva obrazy z rôznych zdrojov na jednej obrazovke.

Hrajte Xbox hry aj bez vlastníctva konzoly!

Služba Samsung Xbox Game Pass je skvelou príležitosťou pre všetkých herný nadšencov, ktorí chcú mať prístup k širokému výberu hier priamo na svojom televízore Samsung. Stačí sa pripojiť k internetu a mať aktívne predplatné služby, aby ste mohli začať hrať bez nutnosti sťahovania hier alebo vlastníctva hernej konzoly Xbox. Služba je pravidelne aktualizovaná novými hrami, takže vždy máte prístup k najnovším a najhorúcejším titulom. Túto inováciu ponúka Samsung v exkluzívnej spolupráci so službou Xbox Game Pass a jej cloudovými technológiami, ktoré umožňujú hranie hier na diaľku.

Rozmery:

102,84 × 98,63 × 41,72 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

59,73 × 19,7 cm (V × H)

Hmotnosť:

17,4 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+ 1,4

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
74 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
117 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
74 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
117 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Magio TV, Apple TV, Steam Link, Facebook, Google Meet, Xbox Game Pass Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, WiFi ready Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
98,63 cm Hotovo!
Výška
102,84 cm Hotovo!
Hĺbka
41,72 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
59,73 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
19,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
17,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný so solárnym nabíjaním Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 43" Samsung The Serif QE43LS01BB Cotton Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Samsung The Serif QE43LS01BB Cotton Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Samsung The Serif QE43LS01BB Cotton Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Samsung The Serif QE43LS01BB Cotton Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" Samsung The Serif QE43LS01BB Cotton Blue.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií