Doprava a instalace TV zdarma

43" Samsung UE43KU6072

Zobraziť katalóg
43" Samsung UE43KU6072
4,7 44 hodnotení
Televízor – 4K SMART LED, uhlopriečka 108cm, 4K Ultra HD 3840x2160, PQI 1300, HDR Pro, DVB-S2/T2/C, H.265/HEVC kodek, Tizen OS, 3x HDMI, 2x USB, CI+, LAN, DLNA, WiFi, MHL, HbbTV, web prehliadač, PVR nahrávanie, Timeshift, UHD upscaling, UHD dimming, reproduktory 20W, VESA 200x200, energetická trieda A
Kód:  WR185l4 Produktové číslo:  UE43KU6072UXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Samsung UE43KU6072


vypnuté
4K rozlišenie
 

Špičkový obraz

Ultra HD rozlíšenie znamená čistejší obraz a menšiu mieru rozmazania, takže si budete môcť vychutnávať akčné filmy, športové prenosy a ďalší zábavný obsah naozaj na maximum.

vypnuté
Štvorjadrový procesor
 

Vyššia rýchlosť

Vnútri vášho televízora Samsung Smart TV pulzuje výkonný štvorjadrový procesor, takže reakcia na povely a spúšťanie aplikácií nastane prakticky okamžite.

vypnuté
Jednoduché zdielanie obsahu
 

Jednoduché zdieľanie

Technológia Samsung Easy Sharing uľahčuje zdieľanie obsahu medzi televízorom a mobilnými zariadeniami. Všetko je veľmi jednoduché a dokonale synchronizované.

vypnuté
4K obraz v luxusnom podání
 

Každý detail si vychutnáte v úžasnom rozlíšení 4K

Spoločnosť Samsung dvíha latku ešte vyššie vďaka špeciálnej technológii s názvom UHD Dimming. Vyššie rozlíšenie 3 840 × 2 160 bodov znamená, že špičková reprodukcia všetkých detailov vyžaduje náročnejšie spracovanie obrazu. Z toho dôvodu táto obrazová technológia rozdeľuje obrazovku na viac častí a následne vypočítava presný kontrast, farebné podanie a úroveň detailov nevyhnutných pre jednotlivé časti, aby bol výsledný obraz úplne dokonalý.

vypnuté
Technológia PurColour
 

Zažite presnejšie a vernejšie farby

Spoločnosť Samsung vyvinula technológiu PurColour na zobrazenie vernejších a reálnejších farieb na UHD televízoroch. UHD televízor obsahuje 8 miliónov pixelov (štvornásobok oproti Full HD panelom), na dosiahnutie detailnejšieho obrazu je preto potrebné zvýšiť aj farebné rozlíšenie. PurColour viac ako 7x zvyšuje počet farebných odtieňov, vďaka ktorým sa stáva obraz reálnejším ako kedykoľvek predtým.

vypnuté
Jas prichádza k vám
 

Jas prichádza k vám

Vďaka technológii HDR si môžete pri sledovaní HDR obsahu vychutnať predtým nerozoznateľné detaily skryté v najsvetlejších častiach obrazu vášho televízora, rovnako ako v temných tieňoch. Konečne si môžete vychutnať naozajstný HDR zážitok priamo vo vašej obývačke.


Hlavné vlastnosti

  • Ultra HD rozlíšenie a mimoriadna kvalita obrazu.
  • Luxusná obrazovka s technológiou HDR.
  • Vernejšie podanie farieb s technológiou PurColor.
  • Technológia Samsung UHD Picture Engine zvyšuje kvalitu obsahu v nižšom rozlíšení.
  • Úplne nový Smart Hub uľahčí prístup k obľúbenému obsahu.
  • Index kvality obrazu PQI – 1 200.
  • Na príjem TV signálu je pripravený aj DVB-T2 tuner.
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Samsung UE43KU6072
 

Jednoduché zdieľanie obsahu

Pomocou aplikácie Samsung Smart View preneste obľúbené fotografie, videá a hudbu z mobilného telefónu, alebo tabletu do svojho televízora Smart TV. Vyznačuje sa jednoduchým spárovaním s väčšinou mobilných zariadení na trhu.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Samsung Smart View
 
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sledujte filmy z USB
 

Sledujte filmy z USB flash disku

Vďaka technológii ConnectShare Movie stačí k televízoru pripojiť USB flash disk, či pevný disk a budete si môcť ihneď vychutnávať svoje filmy, fotografie, alebo hudbu. Teraz si na televízore môžete vychutnať širokú škálu obsahu priamo v pohodlí obývačky.

Funkcia UHD Upscaling

Technológia Ultra Clean View analyzuje váš obsah pokročilým algoritmom s cieľom odfiltrovať a znížiť obrazový šum. Dokonca aj v prípade, že je zdrojové video nižšej kvality ako Full HD, si môžete vychutnať obraz, ktorý konkuruje UHD štandardom.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Funkcia UHD Upscaling
 
 
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, PIP (obraz v obraze) Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
97,58 cm Hotovo!
Výška
63,7 cm Hotovo!
Hĺbka
28,81 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
63,7 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
28,81 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Podporuje tato TV HDMI 2.0 (podpora pro rozlišení 4k 60 Hz)?

Je možné připojit k televizoru sluchátka?

Dobrý den, Samsung Smart View je jestli dobře chápu program na přenos dat mezi mobilem, počítačem do televize ? Jestli jo tak ta televize má nějakou paměť nebo jak to funguje ? A ještě poprosím jaký má výkon repráky v tv. děkuji :)

Mám televizi UE40F6340 odešlo podsvícení. Uvažuji o koupi nového televizoru , mám ale problém potřebuji výstup na sluchátka a scart . V nabídce jsem žádný televizor nenašel, který splní můj požadavek. Co je třeba pro zapojení sluchátek na optický výstup. Dále jak řešit náhradu za scart. Předem děkuji za zprávu Coubal

Co znamená PVR nahrávání a lze tato televize pověsit na zeď ? Předem děkuji za odpověď. Ruda

Dobrý den. Kde je možné koupit náhradní Adapter komponentní/vstup AV , ztratili jsme ho při stěhování

Dobrý den. V internetovém prohlížeči mám vše v negativu, obráceně. Je to závada v tel.,nebo se to dá odstranit v nastavení a případně jak? Děkuji za odpověď.

Dobry den.zakupil som si u vas tento tv a rad by som vedel ako zistim pocet nabehanych hodin.volakedy to bolo info menu mute power.ale tu to vobec nejde co ma prekvapilo.dakujem

Dobrý den.. Mám u teto TV problém s internetem celí se zobrazuje v negativu (bílá barva je černá a podobně.. A také se mi nezobrazuje stupnice hlasitosti při snižování a zvyšování.. Děkuji za odpověď.

hezký den kolik má tato tv hz???

123...
Diskusia a poradňa k 43" Samsung UE43KU6072
Príslušenstvo pre 43" Samsung UE43KU6072 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Samsung UE43KU6072. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Samsung UE43KU6072. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Samsung UE43KU6072. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" Samsung UE43KU6072.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií