Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

43" Samsung UE43NU7452

Zobraziť katalóg
43" Samsung UE43NU7452
Televízor SMART LED, 108cm, 4K Ultra HD, HDR10+, PQI 1800 (50Hz), Supreme 4K Ultra HD Dimming, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3x HDMI, 2x USB, LAN, optický výstup, CI+, WiFi, Bluetooth, HbbTV 1.5, OS Tizen, párování s mobilním zařízením, Game Mode, Steam Link, HBO GO, Voyo, NETFLIX, web prohlížeč, USB nahrávání, Timeshift, Smart ovladač, VESA, repro 20W, A
Kód:  WR182b1h Produktové číslo:  UE43NU7452UXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Samsung UE43NU7452


Samsung UE43NU7452, 4K Smart TV

Výnimočne detailný obraz plný živých farieb

Predstavujeme vám vizuálny zážitok v úplne výnimočnom podaní – na detailnej obrazovke prémiovej UHD TV UE43NU7452 od spoločnosti Samsung. Sledujte obľúbené filmy a najnovšie seriály v 4K rozlíšení na paneli s certifikáciou Digital Europe. Objavte rozmanitejšie podanie a viac detailov v každom zábere ako doteraz vďaka podpore HDR. A užite si ešte vyššiu kvalitu sledovaného obsahu, ktorú vám sprostredkuje intelegentná úprava farebnosti, kontrastu a ostrosti pomocou technológie UHD Dimming.

Dynamicky realistická farebnosť

Samsung Premium Ultra HD TV sa môže pýšiť skutočne prémiovým podaním farieb. Ich vynikajúcu farebnosť zaisťuje obrazová technológia Dynamic Crystal Colour, ktorá pred vašimi očami premení panel televízora na paletu plnú pôvabných tónov, rafinovaných odtieňov a jemných prechodov medzi farbami.

Elegantne tenký Samsung UE43NU7452

Pri každom televízore je samozrejme najdôležitejšia kvalita obrazu a technologická vybavenosť, prémiový Samsung TV však k týmto parametrom pridáva aj vycibrený minimalistický dizajn. Elegantne tenké vyhotovenie necháva predovšetkým vyniknúť sledovaný obsah, súčasne je však navrhnuté aj pre vkusné doplnenie vzhľadu vašej obývačky.

Skryte pripojené káble

Stačia tri jednoduché kroky – a vďaka dizajnovému riešeniu Clean Cable už váš divácky zážitok ani interiér nebude narušený nevzhľadným klbkom káblov.

Krok 1: Zapojte káble do TV.
Krok 2: Zatlačte káble do drážky na zadnej strane TV.
Krok 3: Takto upevnené káble následne veďte stojanom TV.

Ukryte káble. Zachovajte čistotu interiéru.

Sledujte skutočne inteligentnú TV

Už dávno neplatí, že TV je len nástroj na sledovanie televízneho vysielania. Hoci na jeho prehrávanie je televízor samozrejme stopercentne pripravený, jeho Smart TV funkcie ho predurčujú na to, aby ste ho využívali oveľa inteligentnejšie. Praktický prehľad dostupných programov, rýchle vyhľadávanie obsahu alebo jednoduché ovládanie všetkých zariadení pripojených k televízoru sú len niektoré z funkcií, ktoré vám poskytnú rýchlejší a ľahší prístup k zábave.

Viac ovládačov nepotrebujete

Kým sa televízor stane zdrojom rozmanitej zábavy, diaľkový ovládač One Remote vám poskytne jeho pohodlnejšie ovládanie. Sám totiž rozpozná a označí jednotlivé prístroje, ktoré ste k svojmu Samsung TV pripojili, a umožní vám ich ovládať. Takže na prepínanie medzi rôznymi vstupmi a ovládanie rôznych nastavení vám bude stačiť jediný nástroj.

Steam Link pre väčšie herné zážitky

Možno máte pri svojom počítači úplne vyhovujúci monitor na bežné hranie – ale v spojení PC a Samsung TV objavíte úplne nový rozmer hernej zábavy. Televízor je totiž vybavený funkciou Steam Link, pomocou ktorej ho spojíte so svojím počítačom a účtom služby Steam. Následne môžete hry zo svojej knižnice streamovať priamo na väčšiu obrazovku. A treba si hry užívať na pohodlnej pohovke v obývačke.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 43" Samsung UE43NU7452 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Samsung UE43NU7452. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" Samsung UE43NU7452.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií