Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

43" Samsung UE43RU7472

Zobraziť katalóg
43" Samsung UE43RU7472
5 2 hodnotení
Televízor SMART LED, 108cm, 4K Ultra HD, PQI 1900 (50Hz), HDR10, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 1.5, herný režim, hlasové ovládanie, O2 TV, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, Tizen OS, VESA 200×200 mm, repro 20W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WR180c7 Produktové číslo:  UE43RU7472UXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Samsung UE43RU7472


Pre športové aj filmové zážitky si doprajte TV 43" Samsung UE43RU7472 s výnimočným obrazom a bohatými funkciami. Úplne dostačujúca hodnota uhlopriečky 43 " v kombinácii s rozlíšením 4K Ultra HD je ideálnou voľbou na tie najpútavejšie divácke zážitky. Rozlíšenie 4K vďaka ôsmim miliónom pixelov na obrazovke ponúka dokonalý vizuálny zážitok. Použitá technológia LCD LED za pomoci svetelnej diódy sľubuje dlhú životnosť obrazových bodov po celej ploche obrazovky. TV Smart predstavuje možnosť obohatiť rozhranie televízora radom šikovných aplikácií. Zdieľajte obraz z mobilného zariadenia a ukážte tak fotky, videá aj ostatným, vďaka funkcii Miracast.

Televízor 43" Samsung UE43RU7472 – najdôležitejšie vychytávky

  • TV Samsung má obrazovku s uhlopriečkou 43"
  • Luxusné 4K rozlíšenie pre perfektné detaily
  • Dynamický rozsah HDR vám prináša nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, na ktorý plošne prechádzajú všetky pozemné vysielania
  • Obnovovacia frekvencia 50 Hz pre hladký a plynulý obraz
  • Televízor Samsung je multifunkčný podľa vzoru HbbTV 1.5, ktorý kombinuje širokopásmový internet a televízne vysielanie
  • Červené tlačidlo umožňujúce čítanie napríklad aj programov TV staníc, prehrávanie programov od začiatku, spravodajstvo alebo predpoveď počasia
  • Funkcia ovládania hlasom vás zbavuje nutnosti nudného ovládania pomocou tlačidiel
  • Gaming režim obmedzuje vstupné oneskorenie obrazovky počas hry, a tak máte nad hrou nekompromisnú kontrolu
  • Vstavaná WiFi v TV umožňuje pripojenie k webu
  • Možnosť nahrávania obsahu na váš USB disk na zaznamenanie obľúbených filmov a následného pozerania
  • Štandard prichytenia VESA s hotovými otvormi so závitom vo vzdialenosti 200×200 mm na pripevnenie napríklad na stenu
  • Multimediálny protokol DLNA prenášajúci pomocou siete súbory do TV na ich ľahké zobrazenie a prehranie

Luxusná kvalita obrazu TV Samsung

Chcete si užívať filmy len v tej najlepšej kvalite? Televízor 43" Samsung UE43RU7472 s výnimočným obrazom a jemným rozlíšením uchváti všetkým, čo dokáže. Pomenovanie 4K znamená panel so štvornásobným počtom obrazových bodov oproti obľúbeným Full HD panelom. Obraz TV Samsung je teda poskladaný z 3 840 × 2 160 bodov, a vďaka tomu ponúka detaily na veľmi vysokej úrovni. Ani pri blízkom pohľade sa nemení jeho kvalita a je dokonale ostrý. Nadpriemerné rozlíšenie dnes zúročíte pri veľkom množstve kvalitného obsahu, napríklad pri filmoch na Blu-ray diskoch. Aj staršie filmy a seriály natočené v nedostatočnom rozlíšení vie upraviť do vyššieho a ich obraz trochu vylepší. Zaujímavým efektom vysokého rozlíšenia býva rýchly priebeh najrôznejších aplikácií, v týchto televízoroch totiž býva výkonnejší hardvér.

Kompatibilita s DVB-T2 a konektivita televízora 43" Samsung UE43RU7472

Ak využívate klasickú anténu, hlavnú starosť môžete hodiť za hlavu. Nový štandard vysielania, ktorý sa v tuzemsku zavádza pod skratkou DVB-T2 tento televízor ovláda, netreba riešiť nič ďalšie. Vďaka takzvanému DVB-S2 tuneru môžete prijímať signál zo satelitu, ktorý máva spravidla vysoké pokrytie a veľké množstvo programov. V prípade káblového TV možno pripojiť 43" Samsung UE43RU7472 pomocou tunera schovaného pod skratkou DVB-C. Na využitie všetkých funkcií potrebujete internet, na ktorý vyžijete klasický konektor známy z počítačov. Ak sa nechcete púšťať do inštalácie kábla, máte možnosť pripojiť ho k internetu bezdrôtovo, prostredníctvom WiFi. Rovnako ako na počítači, aj na tejto veľkej obrazovke nájdete okrem špecifických aplikácií tiež klasické internetové prostredie. Na pripojenie klávesnice, reproduktorov či ďalšej elektroniky poslúži Bluetooth signál. Takmer samozrejmou funkciou televízora Samsung je pripojenie a prehrávanie obsahu z externých diskov prostredníctvom USB konektora. S týmto modelom môžete obsah okrem prehliadania aj nahrávať. Medzi podporované zvukové formáty sa radia Dolby Digital Plus.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV Samsung

Televízor 43" Samsung UE43RU7472 vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO GO, Steam Link, Voyo, Facebook a Twitter.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Steam Link, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
97,02 cm Hotovo!
Výška
64,8 cm Hotovo!
Hĺbka
33,18 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
56,32 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,88 cm Hotovo!
Hmotnosť
12,1 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Můžete mi prosím sdělit ověřenou informaci, zda televizor Samsung UE43RU7472 umožňuje zrcadlení obrazovky iPhonu/iPadu pomocí funkce AirPlay 2, jako to umožňují modely např. UE43RU7402 nebo UE43RU7452? A je v systému televizoru UE43RU7472 dostupná aplikace Apple TV?

Dobrý den, prosím Vás na jaké záznamové zařízení je možné nahrávat? 2T USB disc mi to nevezme. Děkuji za odpověď

Dobrý den, chci se zeptat, jestli TV přehraje soubory avi z USB disku.

Dobrý den, zajímá zda tato televize přehraje externí disky o velké kapacitě např. 2TB, 3TB, 4TB, 5TB případně i větší?

Diskusia a poradňa k 43" Samsung UE43RU7472
Príslušenstvo pre 43" Samsung UE43RU7472 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Samsung UE43RU7472. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" Samsung UE43RU7472.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií