Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

43" Samsung UE43TU8502

Zobraziť katalóg
43" Samsung UE43TU8502
4,6 24 hodnotení
Televízor SMART LED, 108cm, 4K Ultra HD, PQI 2800 (50Hz), HDR10, HDR10+, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, USB nahrávanie, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen OS, VESA 200×200, repro 20W, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR179b6 Produktové číslo:  UE43TU8502UXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Samsung UE43TU8502


Výnimočný kontrast v každom detaile s televíziou Samsung UE43TU8502


Samsung ponúka pohlcujúci Dynamic Crystal displej

Nechajte sa absolútne pohltiť sledovaným obrazom a vtiahnuť do deja vašich obľúbených filmov. Dynamic Crystal displej televízora Samsung UE43TU8502 dokáže spracovať až 1 miliardu farieb a odkryje vám dych berúce, doteraz nevídané detaily.



Samsung TV poskytne dokonalosť v každej scéne

Televízor Samsung UE43TU8502 je vybavený inovatívnym podsvietením Dual LED, ktoré upravuje tón podsvietenia podľa sledovaného obsahu. Vy si tak môžete vychutnať živšie farby a vyšší kontrast v každej scéne.



Inteligentný Crystal Processor 4K

Hardvérovú výbavu smart televízora Samsung zaisťuje inteligentný čip Crystal Processor 4K, ktorý optimalizuje nastavenie farebnosti, kontrastu a HDR v reálnom čase na dosiahnutie tých najlepších audiovizuálnych zážitkov v každej scéne.


Minimalizmus v hlavnej úlohe

Nechajte sa okúzliť nekonečnou obrazovkou televízora Samsung UE43TU8502 lemovanou ultratenkými kovovými rámčekmi, ktoré nebudú nijako vyrušovať vašu pozornosť. Jediné, čo uvidíte, je nekonečná hĺbka farieb a pulzujúcich detailov vášho obľúbeného obsahu.



Zažite čaro 4K rozlíšenia

Rozlíšenie 4K disponuje štvornásobným počtom pixlov oproti bežnej Full HD televízii. Na UHD TV Samsung vás tak čaká až štyrikrát kvalitnejší a ostrejší obraz, ako na ktorý ste boli zvyknutí pri rozlíšení Full HD.



Televízor Samsung s podporou technológie HDR

Vysoký dynamický rozsah (HDR) je technológia, ktorá zvyšuje rozsah svietivosti a tým aj farebné spektrum televízora Samsung. To sa prejaví najmä vo veľmi jasných či tmavých scénach, v ktorých odhalí úplne novú úroveň skrytých detailov.



Praktický herný režim smart televízie Samsung

Dostaňte sa do hry ešte rýchlejšie! Vďaka hernému režimu nielen spustíte vašu obľúbenú hru ďaleko rýchlejšie, ale tiež si ju oveľa viac užijete. Režim znižuje oneskorenie na vstupe a optimalizuje obraz televízora Samsung, takže si môžete vychutnať plynulý herný zážitok bez rozmazaných či roztrasených scén.




Rodinný album v režime Ambient

Obklopte sa svojimi spomienkami v režime Ambient. Kedykoľvek sa nebudete na televíziu Samsung pozerať, budú sa na nej premietať vaše vybrané fotografie vo forme prezentácie alebo rôznych koláží. Režim Ambient navyše dokáže dokonale splynúť s okolitými stenami, takže nijako nenaruší štýl vašej obývačky.


Jeden ovládač vládne všetkému

Zbavte sa všetkých prebytočných ovládačov. Teraz vám bude stačiť len jediný – One Remote. Umožní vám prehľadne a rýchlo ovládať televízny obsah, set-top box, hernú konzolu alebo lokálne aplikácie.



  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
83 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
89 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
83 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
89 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
96,35 cm Hotovo!
Výška
64,52 cm Hotovo!
Hĺbka
33,43 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
55,77 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,68 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
83,51 cm Hotovo!
Hmotnosť
11,3 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, na fórach som sa dočítal, že tento konkrétny model má problémy s podsvietením, to znamená, že podsvietenie presvitá v rohoch zariadenia. Potvrdili to zákazníci, ktorí si model zakúpili. Viete sa mi vyjadriť k tejto informácií?

Dobrý den, lze k tv dokoupit klasický ovladač?

Dobry den..nejde mi na tuto tv nainstalovat o2 tv..instaluje se ale nic se nedeje a nenainstaluje se proste..nevite proc?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali tato televize má opravdu 3x HDMI 2.1.. Děkuji předem za odpověď a přeji hezký zbytek dne.

Dobry den, muze mi nekdo poradit jak s chytrym ovladacem seradim programy podle toho jak chci ja a ne v poradi jak jsou naladeny? Asi jsem uplne tupej. Dekuji.

Dobrý den, je k TV možné připojit sluchátka? Mají nějaký výstup nebo se paruji přes Bluetooth? Dekuji

dobrý deň, chcem sa spýtať či má tento tv tieto výstupy: USB, LAN, HDMI 2.0, digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný, CI+ 1.4, audio analóg vstup v popise som ich nenašiel, pre istotu sa pýtam

Jdou k této TV spárovat nějaká bezdrátová sluchátka,aby šel zároveň zvuk i do reproduktoru?

dobrý den chci se zeptat jde tv přidělat na zeď

Dobrý den jake jsou rozměry podstavce? a jake jsou rozmery tv

123...
Diskusia a poradňa k 43" Samsung UE43TU8502
Príslušenstvo pre 43" Samsung UE43TU8502 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Samsung UE43TU8502. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Samsung UE43TU8502. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Samsung UE43TU8502. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" Samsung UE43TU8502.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií