PET Vyhraj lístky na EURO 2024

43" Sencor SLE 43FS800TCSB

Zobraziť katalóg
43" Sencor SLE 43FS800TCSB
4,0 2 hodnotení
Televízor SMART LED, 109cm, Full HD, 50Hz, Direct LED, HDR10, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 1.5, Netflix, HBO Max, O2 TV, Google Assistant, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 200×200, repro 16W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WS540e92 Produktové číslo:  SLE 43FS800TCSB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Sencor SLE 43FS800TCSB


Do každého bytu sa hodí zaobstarať TV, ponúkajúci moderné funkcie a obraz, ktorý verne poslúži pri športe, filmoch alebo večerných správach. Rozmerovo vyhovujúca veľkosť uhlopriečky 43 " spoločne s rozlíšením Full HD je dobrou voľbou pre toho, kto hľadá televízor pre toho najnáročnejšieho diváka. Technológia LCD LED pomocou výkonných svetelných diód ručí za meniteľný odtieň bielej až k okrajom samotnej obrazovky. Smart TV vám otvára bezchybnú komunikáciu s vaším smartfónom. Vďaka funkcii Miracast bude možné zdieľanie obrazu z mobilu.

Kľúčové vlastnosti televízora 43" Sencor SLE 43FS800TCSB

  • Televízor Sencor ponúkne uhlopriečku celých 43"
  • O dobre zobrazené detaily sa postará Full HD rozlíšenie
  • Dynamický rozsah HDR zaručí nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého čoskoro nebude možné ladiť pozemné televízne vysielanie
  • Budete na ňom môcť využiť Google Assistant
  • Obnovovacia frekvencia 50 / 60 Hz plne dostačujúca pre hladký a plynulý obraz
  • Televízor Sencor je hybridný podľa vzoru HbbTV 1.5, ktorý spája televízne vysielanie a širokopásmový internet
  • Červené tlačidlo HbbTV ovládača na prehliadanie napr. programu vysielania, možnosť pustiť si reláciu od začiatku, spravodajstvo, počasie alebo hranie hier
  • Vstavaná WiFi v TV na pripojenie k bezdrôtovej sieti
  • Funkcia nahrávania na flash disk na uchovanie ľubovoľného filmu aj seriálu a opätovného pozerania
  • Štandard prichytenia VESA s predom vyrezanými otvormi so závitom od seba vzdialenými 200×200 na inštaláciu napríklad na stenu
  • Prenosový protokol DLNA prenášajúci pomocou siete súbory do televízora na ich ľahké zobrazenie a prehranie

DVB-T2 a ďalšie užitočné funkcie televízora 43" Sencor SLE 43FS800TCSB

Ak prijímate signál klasickou anténou, starosť o funkčnosť môžete hodiť za hlavu. Nový tuzemský štandard pozemného vysielania DVB-T2 tento TV zvláda, nič ďalšie už nebudete musieť riešiť. Vďaka tomu, že obsahuje DVB-S2 tuner, môžete prijímať signál zo satelitu obľúbený kvôli pokrytiu a pestrému výberu kanálov. Ak ste príjemcami káblového typu, tak možno zapojiť 43" Sencor SLE 43FS800TCSB pomocou tunera s označením DVB-C. Potenciál smart TV rozvinie až internet, na ktorý vyžijete klasický konektor známy z počítačov. Ak nie ste zrovna nadšení z inštalácie kábla, uvítate možnosť pripojiť ho k internetu cez WiFi. Tak ako pri počítači, využijete popri špecifických službách a aplikáciách tiež prístup ku klasickému webovému rozhraniu. Na spárovanie s ďalšou elektronikou nie je problém využiť Bluetooth. Dnes už prakticky základnou funkciou televízora Sencor je prehrávanie obsahu z externých diskov pomocou USB konektora. Tento model navyše dokáže na takéto zariadenia aj nahrávať. V podpore sú zvukové formáty Dolby Digital Plus.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV Sencor

TV Sencor vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max a Skylink Live TV. Je na ňom možné využívanie Google Assistant. Vďaka funkcii Miracast bude možné zdieľanie obrazu z mobilu. Telefón nebudete musieť zakaždým ručne pripájať, ale pri budúcom priblížení sa k televízoru sa bude pripájať automaticky.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
52 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
52 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10 Hotovo!
Maximálny jas
220 cd/m2 Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2021 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Skylink Live TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
96,4 cm Hotovo!
Výška
61,1 cm Hotovo!
Hĺbka
20,7 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
56,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,3 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kde aplikaci O2TV najdeme? Nenašli jsme jí a musíme do O2TV přes webový prohlížeč. A prosím jak se dá v O2TV u této televize posouvat čas když si chci vybrat pořad např. z předchozího dne dejme tomu v 18:30? Na obrazovce je vidět časové rozmezí 5:00 až 8:00. Pak se dá "skočit" až na volbu "Přejít na večer" kde je rozmezí 19:00 až 22:00. Kurzorem(ručičkou) se ale nedá vybrat nic mezi tím. Ovladač k televizi máme standardní který byl u televize... Předem děkuji za radu.

Dobrý den, opravdu má tato televize O2?

Dobrý den, měl bych zájem o televizor 43" Sencor SLE 43FS800TCSB. Píše se tam, že je dodán i tzv. magický ovladač. Cituji: Design i pohodlí s Magickým ovladačem Televizor Sencor SLE 43FS800TCSB bude ladit svým bezrámečkovým designem s každým interiérem a bezpochyby bude klenotem vaší domácnosti. V balení naleznete vedle běžného dálkového ovladače také takzvaný Magický ovladač. Je to pravda? Děkuji, Pazdera

Diskusia a poradňa k 43" Sencor SLE 43FS800TCSB
Príslušenstvo pre 43" Sencor SLE 43FS800TCSB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Sencor SLE 43FS800TCSB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Sencor SLE 43FS800TCSB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Sencor SLE 43FS800TCSB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" Sencor SLE 43FS800TCSB.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií