AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

43" Sony Bravia KD-43XG8096

Zobraziť katalóg
43" Sony Bravia KD-43XG8096
4,9 8 hodnotení
Televízor ANDROID SMART LED, 108cm, 4K Ultra HD, Motionflow XR 400 (50Hz), HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, HBO GO, VESA 200×100 mm, repro 20W, ClearAudio+, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, DTS Digital Surround, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WS1017t5d Produktové číslo:  KD43XG8096BAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Sony Bravia KD-43XG8096


Pre správne divácke zážitky si môžete zaobstarať TV 43" Sony Bravia KD-43XG8096 s praktickými funkciami a dokonalým obrazom. Plne dostačujúca uhlopriečka 43 " spolu s rozlíšením 4K Ultra HD je ideálna pre pravého filmového pôžitkára. Dokonalé rozlíšenie televízora 4K vďaka ôsmim miliónom pixelov na obrazovke ponúka dokonalý vizuálny zážitok. Technológia Android TV vám otvára netušené multimediálne možnosti. Technológia LCD LED vďaka výkonnej svetelnej dióde ručí za dlhú životnosť obrazových bodov až k okrajom samotnej obrazovky. Smart TV vám otvára úplne intuitívne prepojenie s vaším smartfónom a možnosť inštalácie radu aplikácií. Zdieľajte obraz z mobilného zariadenia a ukážte tak fotky, videá aj ostatným, vďaka funkcii Miracast.

Najzaujímavejšie vlastnosti televízora 43" Sony Bravia KD-43XG8096

  • Televízor SONY má uhlopriečku 43"
  • Vo vysokom 4K rozlíšení si užijete všetky detaily
  • Dynamický rozsah HDR vám prinesie nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, na ktorý plošne prechádzajú všetky pozemné vysielania
  • Hodnota obnovovacej frekvencie 50 Hz vystačí pre plynulý obraz
  • Televízor SONY je multifunkčný podľa vzoru HbbTV, to je spojenie televízneho vysielania a širokopásmového internetu
  • Tzv. červené tlačidlo umožňuje čítanie napríklad TV programu, spätné prehrávanie, hranie hier alebo čítanie správ
  • Schopnosť hlasového ovládania eliminuje nutnosť zastaralého tlačidlového ovládania
  • Gaming režim eliminuje oneskorené vykreslenie obrazu, keď zrovna hráte, a teda vám už neunikne jediný nepriateľ
  • Vstavaná WiFi v televízore na pripojenie k bezdrôtovej sieti
  • Funkcia nahrávania obsahu na váš USB disk na záznam filmov aj seriálov a následného prehrania
  • Štandard prichytenia VESA s vopred pripravenými otvormi so závitom vo vzdialenosti 200×100 mm na inštaláciu napríklad na stenu
  • Prenosový protokol DLNA na najľahší prenos videí, hudby či obrázkov do TV

Maximálne kvalitný obraz televízora SONY

Pri dobrých filmoch stojí za to vyťažiť z kvality obrazu maximum. TV 43" Sony Bravia KD-43XG8096 s jemným rozlíšením nadchne všetkým, čo dokáže. Označenie 4K charakterizuje panel s dokopy štvornásobným počtom takzvaných obrazových bodov oproti obľúbeným Full HD panelom. Obraz televízora SONY je teda zložený z 3 840 × 2 160 bodov, a kvôli tomu dosahuje jednu z najlepších úrovní detailov. Ani pri sledovaní z menšej vzdialenosti sa nijak nemení jeho kvalita, je vždy perfektne ostrý. Vysokú jemnosť obrazu oceníte pri veľkom množstve kvalitnej produkcie, najmä pri filmoch z Blu-ray diskov. Filmy a seriály natočené v nízkom rozlíšení navyše umelo prepočíta do vyššieho a tým obraz vylepší. Veľmi užitočným efektom vysokého rozlíšenia býva rýchlejšie fungovanie rôznych funkcií a aplikácií, tieto televízory totiž dostávajú do vienka výkonný hardvér.

DVB-T2 a ďalšie užitočné funkcie televízora 43" Sony Bravia KD-43XG8096

Pokiaľ prijímate signál klasickou anténou, tú najdôležitejšiu starosť môžete pustiť z hlavy. Najnovší štandard pozemného vysielania DVB-T2 tento televízor ovláda, nič ďalšie už nebudete musieť riešiť. Vďaka takzvanému DVB-S2 tuneru možno prijímať aj satelitný signál, ktorý máva spravidla vysoké pokrytie a veľké množstvo programov. Ak máte zriadený káblový typ, tak sa zapojí 43" Sony Bravia KD-43XG8096 pomocou takzvaného DVB-C tunera. Celý rad inteligentných funkcií vyžaduje internet, na ktorý vyžijete klasický konektor známy z počítačov. Ak už u vás káble nemajú miesto, pripojíte ho k internetu bezdrôtovo, prostredníctvom WiFi. Rovnako ako na počítači, aj tu si okrem originálnych služieb a aplikácií otvoríte klasický webový prehliadač. Na ľahké a rýchle spojenie s ďalšou elektronikou poslúži schopnosť prijímať Bluetooth signál. Veľmi obľúbenou, jednoduchou funkciou televízora SONY je prehrávanie flash a externých diskov vďaka USB konektoru. Tento model si navyše poradí aj s nahrávaním obsahu na externé disky. Medzi podporované zvukové formáty patria ClearAudio+, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus a DTS Digital Surround.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore SONY

Televízor 43" Sony Bravia KD-43XG8096 vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO GO a Facebook. TV SONY vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO GO a Facebook.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, Chromecast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
97 cm Hotovo!
Výška
63 cm Hotovo!
Hĺbka
26 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
57 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nemám možnost pověsit televizi na zeď a dočetl jsem se že televize je ve stojánku nakloněná a zároveň je stojánek nepolohovatelný. Je televize skutečně ve stojánku nakloněna a jestli ano tak proč??

Dobrý den, mám dva dotazy. 1.Funguje u tohoto výrobku možnost hledání programů podle názvu? 2.Nenašel jsem zatím přehled všech naladěných programů, kde by se dalo rychle mezi programy přepínat. Nemám na mysli průvodce programů (guide). Přijímám signál přes satelit, programů je více a procházet programy jeden po druhém je zdlouhavé. Děkuji za odpověď.

dobrý deň, mám otázku k používaniu VLC na tomto TV. pri prehrávaní väčšiny video súborov (1080p, .mkv) pri nábehu titulkov pri dialógoch seká obraz. deje sa to ak sú titulky dlhšie ako 3 slová. používal som doteraz niekoľko android boxov, pri žiadnom som sa s takýmto problémom nestretol. ďalej som postrehol sekanie obrazu pri 4k filmoch aj bez titulkov. TV mám tri dni, vyrieši to to update fw ak je možný, alebo je nejaké iné riešenie tohto problému? alebo hw nestíha? ďakujem

Dobrý den, lze na této televizi přehrávat všechny filmy nahrané na USB. Děkuji Špačková

Dobrý den, lze u televize ovládat hlasem, resp. přepínat programy? Děkuji

Dobrý den, TV Sony 43" za první měsíc provozu asi 6x vypnula a instalovala Android. Jde o závadu, nebo lze odstranit nastavením TV a jakým způsobem ?

dobrý den, podporuje tahle televize technologii Apple r-play2. Moc děkuji za odpověď.

dobrý den, poradíte jak ativovat voucher hbogo na 1 měsíc zdama

Dobrý den 1/máme tento typ TV, ale zvuk máme tak trochu “ jako ze sudu”. Nepodařilo se nám to zlepšit. 2/ chtěla bych k TV připojit naslouchátka ( zn.oticon ) TV adaptér mám, ale moc nevím kam se zapojují ten adaptér , když ho zapojit vzadu ( vedle vstupu na video) tak nic nereaguje ani adaptér ani TV. Dekuji Sarka

Dobrý den má tento TV KD-43XG8096, Bluetooth vysílač pro poslech na BT sluchátka nezávisle na reproduktorech ?

123...
Diskusia a poradňa k 43" Sony Bravia KD-43XG8096
Príslušenstvo pre 43" Sony Bravia KD-43XG8096 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Sony Bravia KD-43XG8096. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Sony Bravia KD-43XG8096. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Sony Bravia KD-43XG8096. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" Sony Bravia KD-43XG8096.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií