AD homeoffice AlzaBoxy Q1

43" Sony Bravia KDL-43WE755

Zobraziť katalóg
43" Sony Bravia KDL-43WE755
4,8 4 hodnotení
Televízor SMART LED, 108 cm, Full HD, Motionflow XR 400 Hz, HDR, X-Reality PRO, Triluminos, Live Colour, dynamické vylepšenie kontrastu, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2x HDMI, 2x USB, CI+, WiFi, Miracast, YouTube, Netflix, USB HDD nahrávanie, webový prehliadač, ClearAudio+, VESA, repro 10 W, A+
Kód:  WS1017r1 Produktové číslo:  KDL43WE755BAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Sony Bravia KDL-43WE755


Odhaľuje nové farby

Televízor Sony Bravia KDL-43WE755 a technológia TRILUMINOS selektívne mapujú farby v širšej palete, aby jemné farby neboli presýtené a neprirodzené. Verný obraz oživí každú scénu.

Vysoký dynamický rozsah

Rozmerná Full HD obrazovka s vysokým dynamickým rozsahom HDR reprodukuje jas v ďaleko väčšej intenzite ako bežné LED televízory. Unikátny algoritmus ho riadi tak, aby bol rozsah medzi svetlou a čiernou širší. Svetlé farby sú jasnejšie a čierna v hlbších odtieňoch najmä počas prehrávania HDR videa.

Každý detail s X-Reality PRO

S technológiou X-Reality PRO objavíte výnimočnú jasnosť. Usilovne pracuje na každom pixeli. Jednotlivé časti každej scény sa analyzujú a porovnávajú s obrazovou databázou, ktorá samostatne rieši štruktúru, kontrast, farbu a okraje. Preto, nech už sledujete čokoľvek, rozdiel ihneď uvidíte v odhalených podrobnostiach.

Rozlíšenie Full HD

Vychutnajte si úchvatné detaily a textúry vďaka rozlíšeniu Full HD. Každý obraz je vybrúsený tak, že vzniká len minimálny šum a maximálne vylepšenie.

Pohlcujúca zvuková scéna

S-Force Front Surround prirodzene emuluje trojrozmerný, bohatý a vysokoverný zvuk len z reproduktorov televízora. Aj keď pustíte zvuk horšej kvality, technológia Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) dokáže stratené frekvencie obnoviť, a vytvoriť tak prirodzený zvuk. Režim ClearAudio+ vyladí zvuk na pôsobivý zážitok. Počúvajte hudbu, dialógy a priestorové efekty s väčšou čistotou. Clear Phase následne stráži plynulosť a vyváženosť frekvencií.


Sony Bravia KDL-43WE755 - žiadne káble a maximálny obraz

Panel je vsadený do úzkeho hliníkového rámu, vďaka ktorému nielen skvele vyzerá, ale aj perfektne zapadne do každej obývacej izby. Efektívne vyhotovenie nebudú narušovať ani nevzhľadné káble, na ktoré je pripravený šikovný systém na ich usporiadanie. Káble tak budú dokonale schované.

Krásna hliníková úprava dodáva televízoru špičkový vzhľad.

Sony Bravia KDL-43WE755

Všetky káble vedúce od set-top-box alebo prehrávačov Blu-ray schováte do unikátneho stojanu.

Sony Bravia KDL-43WE755

Youtube na jedno kliknutie

So vstavaným WiFi pripojením môžete streamovať zábavu z bezdrôtovej domácej siete a internetu bez prekážajúcich káblov. Choďte priamo k veci. Vyhradenými tlačidlami na diaľkovom ovládači budete ihneď na YouTube alebo Netflixe a pustíte si všetky svoje obľúbené videá. Zrkadlenie obrazovky umožní vychutnať si obsah a aplikácie zo smartfónu na obrazovke televízora. Zväčšite všetky svoje spomienky a vychutnajte si ich na veľkej obrazovke s rodinou a priateľmi.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
96,4 cm Hotovo!
Výška
61,9 cm Hotovo!
Hĺbka
23,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
57,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Měli jsme televizor Philips a tam byla rozteč 400x400 mm M 6. Pujde použít pro SONY 43??

Dobrý den, podporuje tato televize připojení NAS "Synology"?

Má tato TV DLNA? Dle manuálu ano, ale tady ve specifikacích není uvedeno... Děkuji za info

Dobrý den, bylo by možné k Televizi připojit Xbox one s bez problému?

Dobrý den, jak dlouhý je podstavec? Potřebuju vědět zda se vejde na můj stolek.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli je uvedená šířka 96,4 cm u této televize už i myšlená s okrajema (velikost jakoby zvenku tv) nebo je to jen šířka jako obrazu? Mám televizni stolek 115 cm široký tak at vim jestli mi bude stačit diky předem za odpoved.

Dobry den , poradili by ste mi pri kupe tv sa mi jedna hlavne o dobru hratelnost na ps4 slim je tato vhodna alebo mam kupit inu v tejto cenovej relacii dakujem

Dobry den, je mozne na tejto TV sledovat AMAZON Prime? Dakujem vopred za odpoved.

Dobrý den, podporuje tato televize externí disk o velikosti 500GB nebo větší od jakéhokoliv výrobce. Děkuji za info.

Dobrý den... TV nevidí připojený externí HDD. kontrolka na HDD sice svítí, ale disk se evidentně netočí. Dále se nedá nahrávat na flashdisk velikosti 32GB. Nechámu proč ? Děkuji za info

12
Diskusia a poradňa k 43" Sony Bravia KDL-43WE755
Príslušenstvo pre 43" Sony Bravia KDL-43WE755 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Sony Bravia KDL-43WE755. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Sony Bravia KDL-43WE755. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Sony Bravia KDL-43WE755. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" Sony Bravia KDL-43WE755.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií