Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

43" TCL 43P615

Zobraziť katalóg
43" TCL 43P615
Televízor SMART ANDROID LED, 109cm, 4K Ultra HD, PPI 1500 (50Hz), Direct LED, HDR10, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, Google Assistant, Amazon Alexa, párovanie s mobilným zariadením, VESA 200×200, repro 16W, Dolby Digital AC4, trieda energetickej účinnosti F
Kód:  WK690b7c3c Produktové číslo:  43P615 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" TCL 43P615


Smart televízor TCL 43P615 REPREzentuje vysokú obrazovú kvalitu 4K HDR a široké možnosti v tenkom tele

Smart televízor TCL 43P615 ponúka vysokú kvalitu obrazu, ktorá skutočne rozkvitne vďaka podpore 4K HDR. Pomocou SMART HDR na báze umelej inteligencie televízia HDR ešte ďalej vylepšuje a do HDR prevádza aj bežný SDR obsah. Android TV je operačným systémom s obrovskou ponukou zábavy vďaka obsahu a aplikáciám z Obchodu Play. V ponuke sú aj hry, ktoré môžete hrať pomocou pribaleného ovládača alebo pomocou Bluetooth gamepadu. 4K televízor prichádza so zabudovaným Google Asistentom a s podporou hlasových funkcií. Vyhľadávať pomocou hlasu je možné aj v češtine alebo v slovenčine. Všetky tieto možnosti sa zmestia do tenkého a úzkeho tela UHD TV TCL 43P615, ktorá je veľmi elegantná a bude sa vynímať v každom interiéri. 

4K HDR: Vysoké rozlíšenie 4K s HDR, čo predstavuje lepší jas, kontrast, paletu farieb a jemnejšie detaily

HDR alebo High Dynamic Range štandard v kvalite Ultra HD. Obraz televízora TCL 43P615 zobrazuje pomocou vyššieho kontrastu širšie spektrum farieb a ponúkne tak úžasne detailné a živé zážitky. V kombinácii s vysokým rozlíšením 4K ponúka skutočnú pastvu pre oči. 

Android LED TV TCL 43P615 využíva SMART HDR, vďaka čomu prevedie čokoľvek do HDR a zlepšuje HDR samotné

HDR obsah dnes síce nachádzame na Netflixe, Youtube, v 4K Ultra HD filmoch, hrách a seriáloch, ale stále je medzi nami vysoký podiel obsahu v SDR (Štandardnom Dynamickom Rozsahu), ako je napríklad bežné TV vysielanie. SMART HDR algoritmus od TCL dovoľuje divákom užiť si aj tento bežný obsah v možnostiach HDR a vyťažiť tak z lepšej farebnej palety a kontrastného rozsahu. Pri samotnom HDR obsahu Smart HDR funkcia ešte zlepšuje úroveň detailov v tmavých a svetlých scénach vďaka tomu, že sa neustále dynamicky prispôsobuje každej jednotlivej scéne. Všetko sa deje na báze výkonu umelej inteligencie (AI).

Micro Dimming slúži na dosiahnutie ešte lepších jasov a kontrastov

Funkcia Micro Dimming umožňuje ešte zvýšiť obrazovú kvalitu 4K Ultra HD televízora TCL 43P615 vďaka detailnejšej práci s jasom a kontrastom. Obrazovka Smart LED TV TCL je rozdelená do zhruba 100 nezávislých zón, v ktorých je následne jas prispôsobovaný tak, aby vzniklo viac detailov, tmavé časti scény zostali tmavé a jas bol smerovaný tam, kam je to potrebné. 

4K TV TCL 43P615 má Dolby Audio pre záruku kvalitného zvuku

Celý filmový a audiovizuálny priemysel uznáva laboratóriá Dolby ako skutočných profesionálov a inovátorov na poli obrazu a zvuku, ktorí neustále posúvajú latku kvality vyššie. Dolby Audio je preto v 4K LED TV TCL 43P615 pre vás zárukou kvalitného priestorového a čistého zvuku v akomkoľvek žánri a type obsahu. 

Android TV: Najrozšírenejšia platforma inteligentných televízií s neskutočne pestrou ponukou možností

Android TV ponúka obrovské množstvo aplikácií, hier a obsahu vďaka obchodu Google Play. Najpopulárnejšie služby, ako Netflix alebo Youtube, nájdete priamo v základe a ďalšie aplikácie môžete získať práve z obchodu Google Play. Na hranie hier na televízii TCL 43P615 môžete pripojiť gamepad a užiť si tak veľa zábavy. Nechýbajú ani najpokročilejšie multimediálne prehrávače ako napríklad VLC alebo KODI. Smart TV TCL 43P615 ponúka taktiež vstavaný Google Home a Google Asistent. Vyhľadávať informácie a obsah môžete aj vašim hlasom, a to pokojne v češtine/slovenčine. Aj tí najmenší si tak veľmi ľahko nájdu svoje obľúbené rozprávky bez toho, aby museli písať pomocou virtuálnej klávesnice. Pre hlasové funkcie môžete využiť aplikáciu T-Cast vo vašich mobilných zariadeniach Android a iOS, alebo si môžete zaobstarať šikovný Bluetooth diaľkový ovládač RC802V so zabudovaným mikrofónom.

Google Asistent bude váš šikovný spoločník vo svete Android TV

Opýtajte sa 4K televízie TCL 43P615 na čokoľvek. Zadávajte jej príkazy a úlohy. Google Asistent vám poradí a pomôže s obrovským množstvom rôznych zadaní. 

Alexa sa stane vašim sprievodcom vo svete Smart TV

Amazon Alexa je hlasová asistenčná služba, váš šikovný spoločník a radca. Prehrá vám hudbu, pustí správy, zobrazí počasie, pomôže vám s obsluhou inteligentnej domácnosti a s mnohými ďalšími činnosťami. 

Smart LED TV TCL 43P615 podporuje NETFLIX vo vysokej 4K HDR kvalite

Netflix je jeden z najpopulárnejších zdrojov obsahu. Čaká v ňom na vás mnoho filmov a seriálov, dokumentov, a to ako priamo z produkcie Netflix, tak aj mnoho lokálneho a iného obsahu. U nás sa teší stále väčšej obľube nielen vďaka titulom samotným, ale aj vďaka prístupu k miestnemu divákovi, kedy ponúka u mnohých titulov ako titulky, tak aj dabing. Netflix predstavuje hlavne tiež jednu z možností, ako si užiť obrazovú kvalitu Smart LED TV TCL 43P615 na maximum vďaka ponuke obsahu v 4K rozlíšení s podporou formátu HDR. Vyskúšajte si Netflix na mesiac zadarmo. 

YOUTUBE: Sledujte vo vysokej 4K HDR kvalite

Na Youtube si každý skutočne príde na svoje. Navyše pri UHD TV TCL 43P615 môžete videá na Youtube pohodlne vyhľadávať vašim hlasom, a to aj v slovenčine alebo češtine. Túto funkciu si zamilujú aj tí najmenší, kedy tak ľahko nájdu napríklad ich obľúbenú animovanú rozprávku. Pre hlasové vyhľadávanie sa dá použiť aplikácia T-Cast v mobilnom zariadení, ktorá je zadarmo ponúkaná pre Android zariadenia v Obchode Play a pre iOS v App Store, prípadne je možné dokúpiť pre veľmi komfortný ovládač aj inteligentný Bluetooth diaľkový ovládač RC802V, ktorý má v sebe zabudovaný mikrofón. Tiež pomocou aplikácie T-Cast môžete zdieľať obsah z Youtube do vašej smart televízie. Youtube ponúka aj kvalitu 4K UHD HDR, ktorá dovolí z vašej novej televízie dostať maximum a stane sa skutočnou pastvou pre oči.

TV s WiFi TCL 43P615 podporuje Amazon Prime Video

Populárny poskytovateľ obsahu najmä v zahraničí, ktorý sa však taktiež hlási o slovo aj u nás. Ponúka veľké množstvo titulov priamo z dielne Amazonu a novo zahŕňa aj české tituly, prípadne aj české titulky alebo dabing.

Jednoduchý a praktický dizajn, ktorý zaujme tenkosťou a eleganciou

43" televízor TCL 43P615 prichádza so širokými možnosťami v tenkom tele. Kombinuje funkčnosť a eleganciu a zapadne do každého interiéru s možnosťou postavenia na nábytok alebo zavesenia na stenu.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
46 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
68 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
46 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
68 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast, Chromecast Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
96,5 cm Hotovo!
Výška
62 cm Hotovo!
Hĺbka
22,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
56,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,4 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
81,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, aký je rozdiel medzi tv TCL 43p615 a TCL 43p616? Ďakujem za odpoved

Dobrý den, jak nainstalovat O2 TV?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli tato TV (nebo nějaká s podobnými parametry a podobnou cenou) podporuje přehrávání z 2,5" externích disků s formátováním NTFS. Je mi jasné, že výrobci to asi moc často do manuálů neuvádějí, nicméně jistě to dokážete nějak zjistit - je to pro mě z hlediska koupě rozhodující informace. Děkuji, P. J.

Dobrý den. Umí tato TV současně zvuk repro a sluchatkovy jack? Pokud ne,jak by jste to vyresili. Reseni hledam pro starsiho rodice,kvalita zvuku neni to podstatne do sluchatek. Spise o nezavisle nastaveni hlasitosti repro versus sluchatka

Dobrý den , prosím o doporučení držáku na zeď pro tuto konkrétní televizi - nejlépe s přímým odkazem na zboží. Děkuji

Diskusia a poradňa k 43" TCL 43P615
Príslušenstvo pre 43" TCL 43P615 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" TCL 43P615. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" TCL 43P615. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" TCL 43P615. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" TCL 43P615.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií