AP+ nový vizuál Aplikace

43" Toshiba 43T6863DG

Zobraziť katalóg
43" Toshiba 43T6863DG
4,0 1 hodnotení
Televízor SMART LED, 109cm, 4K Ultra HD, Direct LED, HDR10, Dolby Vision a HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, Miracast, HbbTV, Netflix, VESA 200×200 mm, repro 20W, DTS TruSurround a Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti A+
Kód:  WB043a3 Produktové číslo:  35051791 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Toshiba 43T6863DG


Na najlepší pôžitok zo športových prenosov alebo filmov si zaslúžite TV s výnimočným obrazom a bohatými funkciami. Slušná uhlopriečka 43" dohromady s rozlíšením Ultra HD 4K plne vystačí každému, kto zháňa TV do väčších miestností. Neuveriteľné rozlíšenie 4K vám pomôže objaviť detaily, o ktorých ste nemali ani potuchy. Smart technológia televízora prináša úplne intuitívne prepojenie s vaším smartfónom a možnosť inštalácie radu aplikácií. 

Kľúčové novinky televízora 43" Toshiba 43T6863DG 

  • Filmy, šport alebo seriály vyniknú vo vysokom 4K rozlíšení 
  • Dynamický rozsah HDR vám prináša bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie 
  • Obrazovka má uhlopriečku 43"
  • Červené tlačidlo ponúka možnosti prehľadávania napríklad programu vysielaných programov, archívov videí, videotéky alebo praktické informácie o počasí 
  • Pripravená WiFi technológia televízora na pripojenie k bezdrôtovej sieti
  • Standard VESA prichytenie s vopred pripravenými otvormi so závitom s rozstupom 200 × 200 mm na pripevnenie na stojan 
  • Multimediálny protokol DLNA umožňujúci prehrávať médiá aj s externými titulkami 
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandard, bez ktorého čoskoro nebude možné ladiť pozemné televízne vysielanie 

Mimoriadne detailný obraz televízora Toshiba 

Nechcete nič menej, než špičkovú kvalitu? 43" Toshiba 43T6863DG s extrémne jemným rozlíšením splní všetky nároky na mimoriadny pôžitok zo sledovania. Dôvetok 4K značí televízor dohromady so štvornásobným počtom obrazových bodov oproti obľúbeným Full HD panelom. Obraz je zložený z 3 840 × 2 160 bodov, a vďaka tomu ponúka detaily na veľmi vysokej úrovni. Ani pri veľkom priblížení k obrazovke sa kvalita nemení, zostáva perfektne ostrý. Nadpriemerne jemné rozlíšenie si môžete vychutnať nielen pri seriáloch či športe, ale predovšetkým pri filmoch z Blu-ray prehrávačov. Aj bežné a staršie filmy alebo seriály nakrútené v nízkom rozlíšení vie televízor upraviť do vyššieho a ľahko tak zlepší  ich obraz. Príjemným vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva rýchlejší chod aplikácií a ďalších funkcií, v týchto televízoroch totiž býva inštalovaný veľmi výkonný hardvér. 

Konektivita a DVB-T2 televízora 43" Toshiba 43T6863DG 

Pokiaľ využívate klasickú anténu, to najdôležitejšie si môžete odškrtnúť. Nový štandard vysielania, ktorý sa v tuzemsku zavádza pod skratkou DVB-T2 televízor zvládne. Vyriešite tak jednoducho celý aktuálny prechod. Vzhľadom k tomu, že obsahuje DVB-S2 tuner, môžete prijímať satelitný signál obľúbený pre slušný výber programov a vysoké pokrytie. Pri využívaní káblovej televízie je možné zapojiť 43" Toshiba 43T6863DG pomocou DVB-C tunera. Kvôli radu inteligentných funkcií potrebujete internet, ktorý pripojíte klasickým káblom. Ak sa vám nechce zápasiť s káblom, môžete sa pripojiť bezdrôtovo pomocou WiFi. Rovnako ako na počítači, aj tu je okrem špecifických aplikácií a služieb k dispozícii klasické webové rozhranie. Na spárovanie s reproduktormi, klávesnicou a inou elektronikou poslúži schopnosť prijímať Bluetooth signál. 

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Pripojenie

HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
97,1 cm Hotovo!
Výška
63 cm Hotovo!
Hĺbka
20,3 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
60,2 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
11,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, tuhle TV jsem zakoupil před rokem hlavně pro moji mámu, aby měla nový standard DVB-T2. Tuto TV jsem ale musel reklamovat, protože se po nějakém čase buď sekl program a nešlo TV oládat ovladačem anebo zmizely všechny nalaďené stanice. Mimochodem na nic jiného jsme TV nepoúživali, pouze na sledování stanic přes anténu. Můj dotaz však směřuje na zvukovou výbavu TV. Ta se pyšní zvukem ONKYO, avšak to musí být fake. Protože tak hrozný zvuk, který TV vyluzuje mají snad opravdu levné spotřebiče, tak proč to hraní si na něco víc! Potom obraz, ten má sice dobré parametry, ale žádná pecka to taky není. V kombinaci s tím příšerným zvukem je to TV do koše!!

Dobry den, ma tato televize svetelny senzor pro automaticke nastaveni jasu dle okolnich svetelnych podminek? Dekuji.

Diskusia a poradňa k 43" Toshiba 43T6863DG
Príslušenstvo pre 43" Toshiba 43T6863DG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43'' Toshiba 43T6863DG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43'' Toshiba 43T6863DG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43'' Toshiba 43T6863DG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43'' Toshiba 43T6863DG.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií