AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

43" Toshiba 43UA2063DG

Zobraziť katalóg
43" Toshiba 43UA2063DG
3,0 2 hodnotení
Televízor SMART ANDROID LED, 109cm, 4K Ultra HD, TPQ 1900, Direct LED, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Google Assistant, VESA 100×100, repro 16W, trieda energetickej účinnosti E
Kód:  WB043a7c Produktové číslo:  43UA2063DG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Toshiba 43UA2063DG


Chcete si v domácom prostredí užiť tie isté filmové zážitky, ktoré ponúka kino? V tom prípade by mohol spĺňať vaše očakávania televízor Toshiba. Nechajte sa ponoriť do fantastických obrazových zážitkov najmä vďaka technológii LCD LED a podporovaným formátom Dolby Vision. Skvelému obrazu asistuje aj skvelý zvuk pod taktovkou 16W reproduktorov. Smart TV Toshiba využíva novodobú technológiu operačného systému Android TV a jeho dizajn vás okamžite zaujme. Vzhľad televízora dopĺňa čierna farba. Na montáž televízora na stenu využijete držiak VESA s rozmermi 100×100 mm. Diaľkový ovládač je pribalený k výrobku.

Televízor 43
Televízor 43

Kľúčové vlastnosti televízora 43" Toshiba 43UA2063DG

  • Obraz ako na filmovom plátne vám sprostredkuje televízor Toshiba
  • Nezabudnuteľné vizuálne zážitky poskytuje technológia LCD LED a podporované formáty Dolby Vision
  • Budete obklopení brilantným zvukom 16W reproduktorov
  • Vychutnajte si 4K Ultra HD rozlíšenie na 43" uhlopriečke
  • Smart TV Toshiba je riadený pokročilým operačným systémom Android TV
  • Disponuje podsvietením Direct LED
  • K dispozícii je rovnako aj HDR
  • Index spracovania obrazu dosahuje 1900 CMR
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Vizuálny zážitok si užijete pri sledovaní obľúbených filmov zo služieb ako je YouTube, NETFLIX, HBO Max, Disney+, Skylink Live TV, OKTAGON TV a Magio TV

Obraz televízora prináša úžasný zážitok

Zbavte sa všetkých starostí, pohodlne sa usaďte a naplno si vychutnajte detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 43" uhlopriečke. Televízor Toshiba vám sprostredkuje obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Značenie 4K predstavuje štvornásobné množstvo obrazových bodov v porovnaní s klasickou Full HD obrazovkou. Obraz sa skladá z 3840 × 2160 pixelov, to umožňuje prenášať všetky filmy a programy na obrazovku s výnimočnou ostrosťou a bez zníženia kvality. Technológia Direct LED vám sprostredkuje precízne zónové podsvietenie, ktoré sa dynamicky prispôsobuje obsahu obrazu a zaručuje vynikajúci kontrast a verné zobrazenie farieb.

Televízor 43
Televízor 43

LCD LED na nezabudnuteľný zážitok zo živých a prirodzených farieb

Technológia LCD LED TV prináša skvelé pozeranie. LED displej prináša vysoký jas, čo umožňuje sledovanie televízie v dobre osvetlených miestnostiach. Je vybavená LED diódami umiestnenými za LCD panelom, to umožňuje dosiahnuť čistý obraz.

Je kompatibilný s rôznymi formátmi HDR

Tento TV využíva technológiu High Dynamic Range (HDR) na rozšírenú reprodukciu detailov v tmavých aj svetlých častiach obrazu. Konkrétne podporuje štandard Dolby Vision. Dolby Vision vám dovolí užívať si bohatú škálu farebných odtieňov. Aj v prípade vysokého jasu. Celkovú kvalitu obrazu udáva index spracovania obrazu, ten predstavuje 1900 CMR.

Televízor 43

Operačný systém ponúka neobmedzené možnosti zábavy

Smart televízor Android TV poskytuje širokú škálu funkcií, ako je Google Assistant. Získate tak možnosť bezdrôtového zdieľania obsahu, zrkadlenia mobilných zariadení alebo PC, využívania hlasových asistentov a začlenenia TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak bude nenahraditeľným radcom v oblasti televíznej elektroniky. Jednoducho tak napríklad vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách , čo obzvlášť ocenia deti. Ľahko tak nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez nutnosti písať názov na klávesnici.

Televízor 43
Televízor 43

Využite všetky inteligentné funkcie televízora Toshiba

Vďaka pridanej funkcii HbbTV sa televízor stáva viac interaktívnym zážitkom, ktorý poskytuje používateľom možnosť individuálne si prispôsobiť televízne predstavy a využívať ďalšie online funkcie bez toho, aby bolo nutné používať externé zariadenie alebo prepínať medzi rôznymi aplikáciami. K dispozícii je verzia HbbTV. Televízor vám umožňuje rýchly prístup k webovému prehliadaču. Priamo na obrazovke TV si prehliadajte webové stránky. Vďaka smart funkciám budete mať prístup k prehliadaniu internetového obsahu, vyhľadávaniu informácií, sledovaniu videí, streamovaniu online obsahu a komunikácii cez sociálne siete.

Užite si všetky multimediálne funkcie na jednom mieste

LCD LED televízor Toshiba si vás získa pre svoje multimediálne funkcie. Pokiaľ si nestihnete pozrieť svoj obľúbený seriál, nahrajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a pozerajte ho neskôr. Keď už nebudete mať chuť sledovať televíziu, pripojte prostredníctvom USB externý disk alebo flash disk a pustite si svoj vlastný materiál.

Rozmery:

62 × 97,3 × 23,4 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

56,7 × 8,1 cm (V × H)

Hmotnosť:

8,2 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,0, slúchadlový výstup, digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, D-SUB (VGA), kompozitný a komponentný

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
42 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Spotreba v HDR režime
42 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
E Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
42 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Spotreba v HDR režime
42 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
E Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
Dolby Vision Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2021 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Disney+, Skylink Live TV, Magio TV, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
97,3 cm Hotovo!
Výška
62 cm Hotovo!
Hĺbka
23,4 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
56,7 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,1 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
73,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,2 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Prosim info k verzi Android a jestli podporuje Miracast. Je to Android TV and Google TV? Prosim o detailnejsi informace k OS.

Dobrý den,dá se na podstavci vzdálenost nožiček zmenšit?(malý TV stolek)

Dobrý deň, objednal som si tento TV, lebo má uvedený v špecifikácii webový prehliadač a podľa mojich informácií sa v tomto prípade dá doňho nahrať aplikácia Orange TV. V diskusii som až terayz objavil informáciu, že tento TV nie je schopný prijímať O2 TV, platí to aj pre Orange TV? Ak áno, poraďte mi prosím ktorý typ TV je schopný prijímať internetovú ORANGE TV, resp. je možné nahrať aplikáciu Orange TV do jeho Androidu. Ďakujem za rýchlu reakciu.

Dobrý den, s ohledem na postupné bobtnání Androidu a absenci slotu na paměťovou kartu - jak velké má TV úložiště? Dal by se zjistit typ chipsetu? Děkuji. J.G.

Dobry den. Ma tento televizor aj HGO GO? V hornom popisku je ale v dolnom uz nie. Dakujem.

Cez hdmi kabel z laptopu funguje skutocne 4K. Jeho vlastny Android ale pise len 1920x1080. Teda jeho aplikacie v Android TV napr. Netflix idu iba vo full HD. Da sa to zmenit alebo sa s tym treba zmierit?

Dobrý den, lze na této televizi přehrávat O2 TV, prosím? Ať už jako samotná aplikace nebo se k O2 Tv lze dostat přes internetový prohlížeč v televizi? Děkuji!

Diskusia a poradňa k 43" Toshiba 43UA2063DG
Príslušenstvo pre 43" Toshiba 43UA2063DG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Toshiba 43UA2063DG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Toshiba 43UA2063DG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Toshiba 43UA2063DG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" Toshiba 43UA2063DG.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií