PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

43" Toshiba 43UL5A63DG

Zobraziť katalóg
43" Toshiba 43UL5A63DG
Televízor SMART LED, 108cm, 4K Ultra HD, TPQ 2000 (50Hz), Direct LED, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, USB nahrávanie, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, Netflix, Amazon Alexa, párovanie s mobilným zariadením, VESA 200×200, repro 20W, trieda energetickej účinnosti A+
Kód:  WB043a7 Produktové číslo:  43UL5A63DG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Toshiba 43UL5A63DG


Na sledovanie športu aj filmov alebo seriálov si zaslúžite televízor 43" Toshiba 43UL5A63DG s perfektným obrazom a množstvom smart funkcií. Slušná hodnota uhlopriečky 43 " spolu s rozlíšením 4K Ultra HD je veľmi dobrou voľbou do obývacích izieb neobyčajne náročných fanúšikov filmu. Neuveriteľné rozlíšenie 4K TV ponúka bezchybne hladký a hlboký obraz. Použitá technológia LCD LED pomocou výkonných svetelných diód ručí za dlhú životnosť obrazových bodov po celej ploche obrazovky. Smart TV vám otvára bezchybnú komunikáciu s vaším smartfónom. Funkcia Miracast je dobrá na zdieľanie obrazu z mobilu.

Najzásadnejšie parametre televízora 43" Toshiba 43UL5A63DG

  • TV Toshiba s peknou uhlopriečkou 43"
  • Luxusné 4K rozlíšenie pre perfektné detaily
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého čoskoro nebude možné ladiť pozemné televízne vysielanie
  • Možné je využitie asistenta Amazon Alexa
  • Snímková frekvencia 50 Hz sľubuje plynulý obraz
  • Červené tlačidlo HbbTV ovládača vám sprostredkuje prechádzanie napríklad aj TV programu, archívov videí, videotéky, počasie či hranie hier
  • Vstavaná WiFi v televízore na pripojenie k sieti
  • Funkcia nahrávania obsahu na USB disk na zaznamenanie obľúbených filmov a opätovného pozerania
  • Štandard VESA prichytenia s vyvŕtanými závitmi na skrutky vo vzájomnej vzdialenosti 200×200 na montáž na stojan
  • Multimediálny protokol DLNA na takmer nelimitovaný prenos súborov do TV

Mimoriadne detailný obraz TV Toshiba

Nároční diváci chcú vyťažiť z kvality filmov maximum. TV 43" Toshiba 43UL5A63DG s výnimočným rozlíšením je pre vás ideálny. Pomenovanie 4K charakterizuje zariadenie so štvornásobným počtom takzvaných obrazových bodov oproti obľúbeným Full HD panelom. Obraz televízora Toshiba teda dáva dokopy 3 840 × 2 160 bodov, a práve preto dosahuje veľmi vysokú úroveň vykreslených detailov. Ani pri pohľade z pár desiatok centimetrov netrpí stratou kvality, je vždy perfektne ostrý. Vysokú jemnosť obrazu si vychutnáte pri veľkom množstve obsahu, seriálov alebo filmov, najmä tých z Blu-ray diskov. Aj staršie filmy či seriály natočené v menšom rozlíšení sa pokúsi preniesť do vyššieho a ľahko ich tak zdokonalí. Nečakaným efektom vysokého rozlíšenia býva spravidla aj svižnejší chod rôznych funkcií a aplikácií, tieto TV totiž dostávajú výkonnejší hardvér.

Tuner pre DVB-T2 a ďalšie funkcie TV 43" Toshiba 43UL5A63DG

Ak využívate klasickú anténu, hlavnú starosť môžete hodiť za hlavu. Nový štandard vysielania, ktorý sa v tuzemsku zavádza pod skratkou DVB-T2 tento TV zvládne, nič ďalšieho riešiť nemusíte. Keďže obsahuje DVB-S2 tuner, možno prijímať signál zo satelitu obľúbený kvôli pokrytiu a pestrému výberu kanálov. Pri káblovom type napojíte 43" Toshiba 43UL5A63DG pomocou tunera s označením DVB-C. Rovnako ako v prípade telefónov a počítačov, aj na veľkej obrazovke si okrem originálnych aplikácií užijete klasické internetové prostredie. Na spárovanie s reproduktormi, klávesnicou a inou elektronikou možno bez problémov využiť Bluetooth. V podstate samozrejmou funkciou televízora Toshiba je prehrávanie obsahu z externých diskov pomocou USB portu. Tento model si navyše poradí aj s nahrávaním obsahu na externé disky.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore Toshiba

Televízor Toshiba vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX a Skylink Live TV. K dispozícii je podpora asistenta Amazon Alexa.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Skylink Live TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Amazon Alexa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
96,5 cm Hotovo!
Výška
58,8 cm Hotovo!
Hĺbka
22,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
57,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,9 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
44,2 cm Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má tato TV konektor pro Ethernet RJ45? Specifikace se v tom rozcházejí. Vy ho neuvádíte. Děkuji

Dobrý den, lze přes tento model spustit filmy přes HBO GO?

Dobrý den. Koupila sem si tento typ televize ale nefunguje nám hbbtv připojené k internetu a zaple hhbtv máme. Dekuji za odpověď

Dobrý den, mám dotaz ke sluchátkovému výstupu. Lze nastavit odpojení interních reproduktorů při zasunutí jacku 3,5 a následné ovládání hlasitosti sluchátek přes DO? Hledal jsem i v návodu, ale tuto informaci jsem nenašel. Předem děkuji za odpověď-

Dobrý den, lze tělo televizoru na podstavci natočit a o kolik stupňů (alespoň přibližně). Děkuji.

Dobrý den, využití Amazon Alexa je možné ve stavu jak televizor dodáváte, nebo je potřeba dokupovat nějaké zařízení? Co je součástí balení, jak vypadá ovladač?

Zdravím , aký široký podstavec ma tato televízia ?

Dobrý den, takový dotaz. Při vypnutí televize se standardně TV vypne a rozsvítí červená dioda. Někdy však při vypnutí se TV vypne, ale bliká střídavě červená a zelená dioda. Vypínám vždy stejně červeným tlačítkem na DO. Můžete mi poradit, proč to tak je? Děkuji.

dobrý den, ztlumí se po připojení sluchátek TV repro, nebo bude možné mít připojená bezdrátová sluchátka pomocí 3,5 jacku (nahluchlý dědeček) a současně poslouchat zvuk z reproduktorů televize nehluchý zbytek rodiny? děkuji moc

zdravím, odpověděl by mi někdo na otázku, zda má tato televize matnou obrazovku ?

Diskusia a poradňa k 43" Toshiba 43UL5A63DG
Príslušenstvo pre 43" Toshiba 43UL5A63DG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Toshiba 43UL5A63DG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Toshiba 43UL5A63DG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Toshiba 43UL5A63DG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" Toshiba 43UL5A63DG.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií