AD elektro AP+ plus nový vizuál

48" LG OLED48A1

Zobraziť katalóg
48" LG OLED48A1 + darček za recenziu
Televízor SMART OLED, 121cm, 4K Ultra HD, 50 / 60Hz, HDR10, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, Miracast, Apple TV, O2 TV, Netflix, HBO Max, Voyo, Google Assistant, Amazon Alexa, WebOS, Dolby Atmos, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK612c02a1 Produktové číslo:  OLED48A16LA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

48" LG OLED48A1


Televízor 48

Pre najlepší pôžitok zo športových prenosov alebo filmov je vhodné zaobstarať TV 48" LG OLED48A1 s dokonalým obrazom a skvelými funkciami. Plne dostačujúca uhlopriečka 48 " v kombinácii s rozlíšením 4K Ultra HD je dobrou voľbou pre toho, kto hľadá televízor do obývacích izieb neobyčajne náročných fanúšikov filmu. Dokonalé rozlíšenie 4K televízora ponúka bezchybne hladký a hlboký obraz. Použitá technológia OLED vďaka extrémne žiarivým zobrazovacím bunkám sľubuje maximálny pozorovací uhol až po okraje samotnej plochy televízora. Jej výraznou prednosťou je však hlavne zobrazenie dokonalej čiernej farby, čo ponúka skvelý kontrast. TV Smart predstavuje nekonečné možnosti vďaka šikovným aplikáciám. Funkcia Miracast umožňuje zdieľanie obrazu z mobilu.

Najpodstatnejšie funkcie TV 48" LG OLED48A1

  • TV LG ponúkne uhlopriečku 48"
  • Filmy, šport alebo seriály vyniknú vo vysokom 4K rozlíšení
  • Najvyššia úroveň kontrastu vďaka OLED technológii
  • Dynamický rozsah HDR zaručí nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • Dovoľuje použitie Google Assistant a Amazon Alexa
  • Obnovovacia frekvencia 50 / 60 Hz vystačí pre hladký a plynulý obraz
  • Vstavaná WiFi v TV na pripojenie k sieti
Televízor 48
Televízor 48

Vysokokvalitný obraz televízora LG

Nechcete nič iné, len špičkovú kvalitu? TV 48" LG OLED48A1 s jemným rozlíšením nadchne všetkým, čo dokáže. Pomenovanie 4K pripadá panelu so štvornásobným počtom zobrazovacích bodov, než máva bežný typ s rozlíšením Full HD. Obraz televízora LG je zložený z 3 840 × 2 160 bodov, a práve vďaka tomu ponúka detaily na veľmi vysokej úrovni. Ani pri pohľade naozaj zblízka sa nemení jeho kvalita, zostáva perfektne ostrý. Slušnú jemnosť obrazu oceníte predovšetkým pri kvalitných filmoch na Blu-ray, ale aj dokumentoch či seriáloch. Aj staršie filmy či seriály natočené v nízkom rozlíšení vie prepočítať a ľahko vylepší ich obraz. Veľmi užitočným efektom vysokého rozlíšenia býva spravidla aj svižnejší chod aplikácií a ďalších funkcií, v týchto televízoroch totiž býva inštalovaný veľmi výkonný hardvér.

TV s OLED technológiou pre vysoký kontrast

K výnimočnej kvalite obrazu pomáha technológia OLED, v rámci ktorej vie každý jednotlivý obrazový bod ľubovoľne meniť farbu. Výsledkom je perfektný kontrast a predovšetkým možnosť body úplne vypínať a dosiahnuť tú najlepšiu možnú čiernu, čo žiadna iná technológia nedokáže. Takéto TV oslavujú úspech tiež sýtymi, živými farbami. Nemôže chýbať vysoký dynamický rozsah, tzv. HDR. Jeho úlohou je pomáhať k prirodzenému jasu a kontrastu, zamedzí napríklad účinkom protisvetla a scéna vyzerá reálnejšie. Podporovaná je tiež technológia HDR10 a Dolby Vision IQ. HDR10 zaisťuje pre celý obraz farby, ktoré sú bližšie tomu, ako ich vidí ľudské oko.

Televízor 48

DVB-T2 a ďalšie užitočné funkcie televízora 48" LG OLED48A1

Pokiaľ si vystačíte s bežnou anténou, môžete si rovno škrtnúť najväčšiu starosť. Nové pozemné vysielanie DVB-T2 tento TV zvládne, žiadne ďalšie komplikácie pre vás nenastanú. S DVB-S2 tunerom môžete prijímať signál zo satelitu obľúbený kvôli pokrytiu a pestrému výberu kanálov. Pri využívaní káblového typu napojíte 48" LG OLED48A1 pomocou DVB-C tunera. Na sprevádzkovanie všetkých funkcií je potrebný internet, na ktorý je pripravený bežným konektorom. Ak sa vám nechce zápasiť s káblom, pripojíte ho k internetu cez WiFi. Na ľahké a rýchle spojenie s ďalšou elektronikou možno bez problémov využiť Bluetooth. Do podporovaných zvukových formátov patria Dolby Atmos.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV LG

TV LG vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Skylink Live TV, Voyo, Apple TV, Amazon Prime Video a Disney+. Bude na ňom možné využívať Google Assistant a Amazon Alexa. Zdieľajte obraz z mobilného zariadenia a ukážte tak fotky, videá aj ostatným vďaka funkcii Miracast.

Televízor 48
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
48" (121,92 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
74 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
131 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
74 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
131 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
48" (121,92 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2021 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Miracast Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
107,1 cm Hotovo!
Výška
67,9 cm Hotovo!
Hĺbka
4,7 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
61,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
15,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 48" LG OLED48A1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 48" LG OLED48A1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 48" LG OLED48A1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 48" LG OLED48A1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 48" LG OLED48A1.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií