AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

48" LG OLED48C22

Zobraziť katalóg
48" LG OLED48C22
4,8 5 hodnotení
Televízor SMART OLED, 121cm, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 300×200, repro 40W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK612c03a1 Produktové číslo:  OLED48C22LB Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

48" LG OLED48C22


Televízor 48

Na chvíle odpočinku si môžete dopriať TV 48" LG OLED48C22 s dokonalým obrazom a skvelými funkciami. Úplne dostačujúca uhlopriečka 48 " dohromady s rozlíšením 4K Ultra HD sa bude hodiť do väčších miestností. Dokonalé rozlíšenie televízora 4K ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Technológia OLED vďaka extrémne žiarivým zobrazovacím bunkám sa zaručuje za maximálny pozorovací uhol až po okraje samotnej plochy televízora. Jej veľkou výhodou je rovnako dokonalé zobrazenie čiernej, teda skvelý kontrast. Smart TV vám otvára nekonečné možnosti vďaka šikovným aplikáciám. Funkcia Miracast je dobrá na zdieľanie obrazu z mobilu.

Zaujímavé rysy televízora 48" LG OLED48C22

  • Televízor LG ponúka uhlopriečku 48"
  • Vždy ostrý a jemný obraz vďaka 4K rozlíšeniu
  • Technológia OLED dáva obrazu jedinečný kontrast
  • Dynamický rozsah HDR vám prináša nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého čoskoro nebude možné ladiť pozemné televízne vysielanie
  • Použiť môžete rovnako aj podporovaných asistentov Amazon Alexa a Google Assistant
  • Televízor LG ponúka univerzálne využitie podľa vzoru HbbTV 2.0, to je kombinácia širokopásmového internetu a televízneho vysielania
  • Snímková frekvencia 100 / 120 Hz zaručuje plnohodnotný, plynulý obraz, čo oceníte minimálne pri sledovaní športu
  • Červené tlačidlo HbbTV umožňuje prehliadanie napríklad aj vysielacieho programu, archívov videí, spätné prehrávanie, informácie o počasí alebo hranie hier
  • Funkcionalita ovládania hlasom vás zbavuje nutnosti zastaralého tlačidlového ovládania
  • Vstavaná WiFi v televízore umožňuje prehliadanie internetu
  • Funkcia nahrávania obsahu na USB disk na nahrávanie filmov aj seriálov a samozrejme aj následného pozerania
  • Štandard VESA prichytenia s vopred pripravenými závitmi v rozstupe 300×200 na pripevnenie napríklad na stenu
  • Prenosový protokol DLNA umožňujúci prehrávať na televízore médiá aj s externými titulkami
  • Naplno si budete môcť užiť prehrávanie 360° videa
Televízor 48
Televízor 48

Maximálne kvalitný obraz televízora LG

Zvyknete staviť na prvotriednu kvalitu obrazu? televízora 48" LG OLED48C22 s výnimočným obrazom a jemným rozlíšením patrí medzi to najlepšie, čo sa dá postaviť do obývacej izby. Označenie 4K znamená panel so štvornásobkom takzvaných obrazových bodov oproti zavedeným obrazovkám s Full HD. Obraz televízora LG teda dáva dokopy 3 840 × 2 160 bodov, a len vďaka tomu dosahuje veľmi vysokú úroveň vykreslených detailov. Ani pri pohľade z veľmi malej vzdialenosti netrpí stratou kvality a je perfektne ostrý. Jemnosť obrazu príde vhod pri veľkom množstve kvalitnej produkcie, najmä pri filmoch z Blu-ray diskov. Aj staršie filmy a seriály vzniknuté v menšom rozlíšení sa pokúsi preniesť do vyššieho a tým obraz vylepší. Zaujímavým efektom vysokého rozlíšenia býva plynulejšie fungovanie smart funkcií a aplikácií, v týchto televízoroch totiž býva inštalovaný veľmi výkonný hardvér.

TV s neprekonateľným kontrastom OLED technológie

K nadpriemernej kvalite obrazu dopomáha technológia OLED, pri ktorej dokáže každý jeden bod obrazu zmeniť farbu. Výsledkom potom je skvelý kontrast a najmä možnosť body jednoducho zhasnúť a dosiahnuť tú najlepšiu možnú čiernu, v čom sa jej žiadna iná technológia nevyrovná. OLED TV oslavujú úspech tiež živým podaním veľmi sýtych farieb. Samozrejmosťou je tzv. HDR, čiže vysoký dynamický rozsah. Ten stráži prirodzený kontrast a jas, bráni napríklad zatmaveniu niektorých plôch kvôli nasvieteniu záberu a scéna pôsobí reálnejším dojmom. Pekná obnovovacia frekvencia televízora LG 100 / 120 Hz znamená, že veľmi rýchlo prekresľuje obrazové body a hodí sa pri akčných scénach, ktoré prehrá pekne plynule. Podporuje technológiu HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. HDR10 zaisťuje najprirodzenejšie farby pre ľudské oko. Vo výsledku ukazuje obraz s HLG technológiou jas vernejšie a oživí tak jednotlivé scény.

Televízor 48
Televízor 48

Tuner pre DVB-T2 a ďalšie funkcie TV 48" LG OLED48C22

Pokiaľ sa spoliehate na klasickú anténu, o funkčnosť mať strach nemusíte. Nový tuzemský štandard pozemného vysielania DVB-T2 tento TV zvládne, jednoducho tak celý aktuálny prechod vyriešite. Vďaka tomu, že obsahuje DVB-S2 tuner, možno prijímať aj satelitný signál obľúbený pre slušný výber programov a vysoké pokrytie. V prípade káblového typu sa zapojí 48" LG OLED48C22 pomocou tunera DVB-C. Na veľkú časť tých najzaujímavejších funkcií potrebujete internet, na ten nájdete klasický, z počítačov známy konektor. Ak sa vám nechce zápasiť s káblom, pripojíte sa jednoducho prostredníctvom WiFi. Rovnako ako na počítači alebo tablete, nájdete nielen užitočné originálne aplikácie a služby, ale aj klasický webový prehliadač. Na spárovanie s ďalšou elektronikou využijete Bluetooth. Takmer samozrejmou funkciou TV LG je prehrávanie obsahu uloženého na externom disku cez USB port. S týmto modelom môžete obsah na externé zariadenia aj nahrávať. Podporuje zvukové formáty Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV LG

TV 48" LG OLED48C22 vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV a Telly. TV LG vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV a Telly. Budete na ňom môcť využiť Google Assistant a Amazon Alexa. Vďaka AirPlay 2 premietnete obsah z Apple zariadení, či už sú to fotky z galérie, alebo streamované video. Zdieľať obraz z mobilu budete môcť vďaka funkcii Miracast. Telefón nie je potrebné vždy pripájať, ale pri budúcom priblížení k televízoru s ním bude automaticky spárovaný.

Televízor 48
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
48" (121,92 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
66 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
120 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
66 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
120 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
48" (121,92 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10, HLG, Dolby Vision IQ Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
107,1 cm Hotovo!
Výška
65 cm Hotovo!
Hĺbka
25,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
61,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,69 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
83,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
18 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, měl bych dotaz ke smart TV LG OLED48C22, případně k dalším obdobným zařízením. V technických parametrech je uvedeno několik vstupních tunerů (u LG OLED48C22 je to: Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C). Má TV opravdu fyzicky 3 tunery? Nebo je to volitelný parametr a ve skutečnosti si mohu vybrat jen jeden jako variantu výrobku? Nebo je typ tuneru parametrizovatelný, TV je univerzální a je možno vstupy T2/S2/C volit podle potřeby (jako parametr 1 ze 3)? Ve fotogalerii je snímek, ze kterého bych dedukoval pouze jeden anténní vstup, tak mám pochybnosti o existenci tří tunerů. Prosím o objasnění. děkuji P.K.

Dobry den. Nejak jsem nenalezl ? Jaky je rozdil mezi LG OLED48C22 a LG OLED48C21 ? Predem dekuji.

Aká je rýchlosť LAN, 100 Mb, alebo 1 Gb?

Dobrý den, jaky je rozdíl mezi OLED LG 48C21 a C22? Děkuji

Diskusia a poradňa k 48" LG OLED48C22
Ďalšie informácie

Čo je AMOLED displej?

AMOLED, čiže Active Matrix Organic Light Emitting Diode displej, patrí do rodiny displejov OLED. Ide o zatiaľ najvyspelejšiu technológiu na trhu. Oproti svojim najbližším konkurentom vyniká rýchlejšou odozvou, nižšou spotrebou a ostrejším zobrazením farieb. Tešiť sa môžete aj na dokonalé stvárnenie čiernej farby, čo má za následok lepšiu čitateľnosť na priamom slnku. Vynikajúca je aj šírka pozorovacieho uhla, ktorý dosahuje rovnako ako v prípade IPS displejov takmer 180 stupňov. Nevýhodou je vyššia cena a kratšia životnosť.

OLED displej

Často prezývané aj ako zobrazovače budúcnosti. Vo väčšine prípadov nimi bývajú vybavené prémiové produkty. Svojimi vlastnosťami totiž ohromia nejedného náročného zákazníka. Vynikajú najmä širokým rozsahom farieb, nízkou spotrebou a vysokým jasom. Zároveň verne reprodukujú čiernu farbu. Vďaka tomu je na displej dobre vidieť aj na priamom slnku. Úctyhodná je aj šírka pozorovacieho uhla, ktorý dosahuje takmer 180 stupňov.

Recenzie 48" LG OLED48C22
Príslušenstvo pre 48" LG OLED48C22 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 48" LG OLED48C22. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 48" LG OLED48C22. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 48" LG OLED48C22. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 48" LG OLED48C22.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií